Total Media News

IT
Sharp anunta un monitor 4k profesional de 32 inches PDF Imprimare
Miercuri, 03 Iulie 2013 12:37

Sharp incearca sa se alinieze cu producatori precum ASUS anuntand un monitor 4K pe tehnologie IGZO care reuseste sa fie si sensibil la atingere.
sharp display72 IGZO 4K anunt

Se fac eforturi semnificative pentru ca tehnologia 4K sa fie adoptata la scara larga. Pe de o parte, producatorii de TV-uri ofera panouri compatibile, iar pe de alta parte incepe sa apara un val de monitoare profesionale perfecte pentru editarea continutului video UltraHD.

Dupa ce ASUS si-a anuntat un panou 4K de 31,5 de inch, Sharp vine cu un produs similar, cu numele PN-K322B. Acesta foloseste un panou Ultra HD de tip IGZO si are o rezolutie nativa de 3840 x 2160. Are o diagonala utila de exact 32 inci si, spre desebire de solutia taiwanezilor, este si sensibil la atingere nativ. Cu toate ca nu vorbim de un monitor cu abilitati multitouch, acesta interactioneaza de minune cu un stylus, perfect atat pentru scris, cat si pentru desene de precizie. De altfel, s-a pus un accent special pe precizie, in contextul in care stylus-ul compatibil cu PN-K322B are o suprafata de contact de doar 2 milimetri. In ceea ce priveste porturile, vorbim inevitabil de un DisplayPort, doua porturi HDMI si o iesire audio stereo de 3,5 milimetri.

Citeşte mai mult...
 
Produsele Apple si Inovatia in IT PDF Imprimare
Miercuri, 19 Iunie 2013 21:45

                 Brand-ul Apple a devenit sinonim cu inovatia.

     Produsele companiei se remarca prin gradul extrem de ridicat al calitatii si, totodata, prin stilul minimalist, usor de abordat si extrem de elegant.     

      Datorita „simplitatii” in principal, dar si altor caracteristici referitoare la calitate, popularitatea acestor produse a cunoscut un ritm de crestere exponential. Exista numeroase domenii in care alegerea solutiilor Apple se afla printre primele locuri in lista celor mai potrivite solutii.

Citeşte mai mult...
 
Protejati-va echipamentele ! PDF Imprimare
Joi, 13 Iunie 2013 13:42

            Echipamentele hardware: calculatoare, monitoare, echipamente periferice, echipamente de stocare externe, sisteme multimedia şi console de jocuri, sisteme de securitate, echipamente de reţea, servere, pot fi protejate de fluctuaţiile şi întreruperile de energie electrică cu ajutorul UPS-urilor APC.

                                          

           APC are reputaţia unor echipamente de calitate care îşi recuperează rapid investiţia în achiziţia lor prin beneficiile aduse.
     Seria APC Back-UPS Pro oferă timp de back-up pe baterie în cazul întreruperii alimentării cu energie precum şi stabilizarea nivelului tensiunii. Sînt insoţite de software de management cu instrumente suplimentare pentru controlul sursei şi a alimentării. Caracteristici de top pentru aceste UPS-uri: reglarea automată a tensiunii (AVR), ecran LCD, funcţia de economie de energie pentru un consum scăzut de energie.

Citeşte mai mult...
 
Ultrabook-ul viitorului vine de la Fujitsu cu o rezolutie de 3200 x 1800 PDF Imprimare
Sâmbătă, 08 Iunie 2013 15:40

        Cand te astepti mai putin, companii mai putin recunoscute ca lideri in domeniu, , reinventeaza conceptul de ultrabook printr-un panou  revolutionar.

                      fujitsu lifebook uh90 3200 x 1800 pixeli

       UH90 este numele celui mai nou si primul creat de compania japoneza cu procesor Intel Haswell. Este cel mai subtire din lume, dupa spusele producatorului, la 15,5 milimetri. La doar 14 inci, cu un bezel ultra subtire, noua creatie a celor de la Fujitsu este cu cativa milimetri mai mare decat MacBook Air-ul de 13 inci al celor de la Apple.

Citeşte mai mult...
 
HP Designjet T520 PDF Imprimare
Vineri, 31 Mai 2013 11:52
HP Designjet T520
914mm
 
(CQ893A)
 
     Preţ: 1998 € (+TVA)
 
    Garanţie 12 luni
                                
 
  
 
Specificaţii tehnice
Citeşte mai mult...
 


Pagina 38 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT