Total Media News

IT
Evolio anunta lansarea celei mai subtiri si mai rapide tablete romanesti de 10 inch cu procesor Quad PDF Imprimare
Marţi, 21 Mai 2013 08:10

       Evolio aduce pe piata din Romania prima tableta cu procesor Quad Core din portofoliu, Evolio Quadra .

                   

     Noua tableta Evolio ofera imagini uimitoare si viteza de reactie impecabila, datorate celor mai noi tehnologii: Display SUPER IPS cu rezolutie 1280x800 pixeli, Procesor Quad-Core si Procesor Grafic Multicore.

     Evolio Quadra are un design foarte elegant, carcasa confectionata din aluminiu si sticla, iar marginile panoului frontal sunt foarte subtiri si de culoare alba.  

Citeşte mai mult...
 
Philips se apuca de smartphone-uri si vine cu un model quad core PDF Imprimare
Marţi, 14 Mai 2013 13:32

         Fara prea mult tam tam sau macar o imagine detaliata a produsului, Philips a anuntat intrarea companiei in domeniul productiei de smartphone-uri.

               

    Printr-un comunicat de presa facut public zilele trecute, lansarea iminenta a unui nou smartphone sub brandul companiei olandeze.

    Cu toate ca nu este nici pe departea o companie la care sa va ganditi cand auziti cuvantul smartphone, merita retinut ca in trecut compania si-a mai incercat norocul in domeniul comunicatiilor prin cateva telefoane mobile. Acele experimente aveau loc inainte de vremea cand Nokia dadea tonul si smarphone-urile veneau preinstalate cu Symbian. Trecand peste preludiu, Philips a anuntat un terminal intitulat W8510.

Citeşte mai mult...
 
SAPPHIRE isi incepe livrarea de placa grafica a modelului HD 7990 PDF Imprimare
Marţi, 07 Mai 2013 09:56

Arhitectura Dual GCN oferă cea mai rapidă placă grafică de până acum

 

                                                                        

   SAPPHIRE Technology a anunţat că va începe distribuirea modelului HD 7990 – cea mai rapidă placă grafică disponibilă având la bază arhitectura internă GCN (Graphics Core Next) de la AMD.

    SAPPHIRE HD 7990 beneficiază de o arhitectură dual GPU cu un total de 4096 unităţi de procesare şi frecvenţe pentru core de 1GHz (cu Boost activat), ce oferă o putere de calcul de până la 8.2 TeraFlops. Este echipată cu 6GB memorie DDR5, iar configuraţia de ieşiri Dual-Link DVI si patru DisplayPort suportă în mod simultan până la 5 display-uri în configuraţie AMD Eyefinity. Ansamblul generos de heatpipe-uri este răcit de trei ventilatoare axiale ce asigură silentiozitatea plăcii chiar şi în condiţii de sarcină.

Citeşte mai mult...
 
AOC g2460Pqu, monitor de gaming creat de… gameri PDF Imprimare
Miercuri, 24 Aprilie 2013 19:41

         Monitorul LED Full HD AOC g2460Pqu, de 24” (61 cm), este rezultatul colaborarii dintre AOC, MMD si expertii in Esports de la Infused Interactive.

             Modelul are o rata de refresh de 120 Hz si un timp de raspuns al pixelilor de 1 milisecunda. Caracteristicile de gaming se reflecta in functionalitati special concepute pentru gameri, precum hub-ul USB cu 4 porturi (dintre care unul include functie fast charge), dar si difuzoarele integrate, cu iesire pentru casti.

Citeşte mai mult...
 
Chat Heads trece peste restrictii pe iOS, prin jailbreak PDF Imprimare
Vineri, 19 Aprilie 2013 21:21

              Pentru ca Apple nu a permis utilizatorilor de iOS sa profite de functia Chat Heads in afara aplicatiei Facebook, un dezvoltator a gasit solutia prin jailbreak.

                               facebook 6 chat heads ios

apar peste orice aplicatie datorita modului in care functioneaza sistemul de notificari pe respectiva platforma. Pe iOS, aceeasi nu functioneaza decat in interiorul aplicatiei omonime.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 39 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT