Total Media News

IT
P5 Quad – performanta cu stil PDF Imprimare
Joi, 07 Martie 2013 09:40

  

        Cel mai performant smartphone Allview este aici !

     P5 Quad este primul smartphone cu sistem Android 4.1 Jelly Bean si totodata primul din gama Quad, cu un procesor Quad Core Cortex-A7 de 1,2 GHz.

      Alaturi de caracteristicile principale precum camera foto principala de 8 MP, viteza 3G HSDPA+ 21,4 Mbps si display-ul IPS-LCD de 4,5 inch gadgetul te va surprinde prin multitudinea de beneficii si functii de care dispune.

                       

   Procesorul Quad Core ofera performante superioare. Ajuta la incarcarea rapida a paginilor web si a clipurilor video si permite rularea fluenta a  jocurilor si aplicatiilor.

Cel mai recent sistem de operare de la Android, 4.1 Jelly Bean soseste cu noi caracteristici si aplicatii pentru ca tu sa fii la curent cu toate noutatile.
Citeşte mai mult...
 
Cea mai mare amenintare la securitatea online: Comportamentul angajatilor tineri PDF Imprimare
Marţi, 05 Martie 2013 14:57

                 Departamentele IT si utlizatori individuali, pe masura ce mobilitatea devine tot mai importanta pentru angajati, atunci cand combina munca cu viata personala? Doua studii la nivel mondial releva o imagine reala asupra acestor probleme.

      Constatarile Cisco Annual Security Raport (ASR) releva faptul ca cea mai mare concentratie de amenintari la adresa securitatii online nu vizeaza site-urile de pornografie, din domeniul farmaceutic sau jocuri de noroc, in ciuda opiniei generale care a consacrat aceste zone ca cele mai riscante.

Citeşte mai mult...
 
Caterpillar CAT B15 – Compania de bocanci, se apuca de smartphone-uri PDF Imprimare
Marţi, 26 Februarie 2013 15:57

                  Caterpillar are deja un brand format in jurul echipamentelor rezistente la intemperii, dar acum oficialii vor sa isi incearce norocul si in domeniul… smartphone-urilor – Caterpillar CAT B15, cu Android.


 

                                  Caterpillar rugged smartphone b15 android

                 Da, smartphone-urile au devenit o industrie atragatoare pentru toata lumea. Desi nu cred ca se astepta cineva sa-si cumpere in 2013 un smartphone Caterpillar, compania americana se pare ca nu mai vrea sa se ocupe doar de echipamente de constructii, tractoare, moto stivuitoare sau macarale.

Citeşte mai mult...
 
Evolio lanseaza tableta romaneasca de 5 stele PDF Imprimare
Marţi, 19 Februarie 2013 16:17

          Evolio lansează Aria Mini , cea mai dotată tabletă românească, cu Display IPS HD, Procesor dual core 1,5Ghz, Receptor GPS şi conectivitate completă.

                                         

          Aria Mini, prima tableta de 8” de la Evolio, excelează la capitolele calitate a imaginii, viteză, conectivitate, fiabilitate şi autonomie.

       Display-ul HD de 8 inch redă culorile vibrante la o claritate pe care nici o altă tabletă din clasa sa nu o depăşeşte, graţie tehnologiei IPS şi rezoluţiei de 160 ppi (pixeli per inch). Tableta poate reda filme în format Full HD prin interfaţa HDMI.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa restaurezi un smartphone sau o tableta care nu mai porneste? PDF Imprimare
Joi, 14 Februarie 2013 23:18

                 Indiferent daca ai cu Android, , in functie de experimentele la care le supui, la un moment dat s-ar putea sa nu mai porneasca. Lasand motivele la o parte, de cele mai multe ori poti ajunge cu tableta sau telefonul la un service pentru o problema care s-ar putea rezolva in 10 minute acasa.

                              Android Recovery Restore Fix Reboot5

         Tentatia este mare sa instalezi aplicatii din surse necunoscute, sa-ti incerci norocul cu niste programe care ar trebui sa-ti faca gadgetul mai rapid sau sa-ti activezi niste functii de accesibilitate pe care pur si simplu nu mai poti sa le dezactivezi. Daca tot exista un risc ca lucrurile sa mearga prost, ar fi pacat sa nu inveti cativa pasi simpli pentru a-ti readuce smartphone-ul sau tableta la starea initiala.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 41 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT