Total Media News

IT
ESTE OFICIAL: UE arunca noi arme in lupta contra hackerilor PDF Imprimare
Luni, 14 Ianuarie 2013 17:34

                                                         

          Stimulează internetul energia malefică a unor utilizatori? Autorităţile europene şi-au propus să răspundă la alte întrebări, şi mai grave, cînd au decis înfiinţarea unui centru de combatere a criminalităţii cibernetice, informează Deutsche Welle.

          Una din cele mai recente isprăvi ale infractorilor în spaţiul internautic este tentativa de a şantaja mari firme prin expedierea poştală a unor false note de plată. Ceea ce îi surprinde pe investigatorii acestui caz, conform relatărilor difuzate de agenţiile de presă, este inventivitatea delincvenţilor. Aceştia au recurs, spre a-şi răspîndi mesajele, la o modalitate pînă deunăzi puţin uzitată, fiindcă destul de costisitoare: serviciile poştale. Mai mult decît atît: textele trimise au fost personalizate, imprimate pe hîrtie de excelentă calitate, conforme cu toate regulile corespondenţei de afaceri.

Citeşte mai mult...
 
Nokia revine pe profit. PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 17:59

        Ce telefon, vandut in aproape 10 milioane de unitati, a salvat compania finlandeza

 

           Nokia a anuntat joi ca a trecut pe profit in ultimele trei luni ale anului trecut, cand a vandut 4,4 milioane de smartphone-uri Lumia, actiunile companiei urcand cu pana la 18% la Helsinki, transmite Bloomberg.

          Compania a aratat, intr-un comunicat, ca divizia de telefoane mobile a inregistrat potrivit datelor preliminare primul profit din ultimele 12 luni. in octombrie, Nokia estima ca va inregistra in trimestrul patru o pierdere de aproximativ 10% din vanzari.

Citeşte mai mult...
 
Latitude 6430u Cel mai durabil ultrabook PDF Imprimare
Vineri, 11 Ianuarie 2013 12:00
 

               Dell Latitude 6430u este singurul ultrabook testat în conformitate cu categoria 14 a standardelor MIL-STD-810G, fiind astfel suficient de solid pentru a face faţă rigorilor de zi cu zi.

                                                

       Tastatura rezistentă la vărsarea de lichide, protecţia pentru ecranul LCD, unitatea de stocare SSD şi balamalele ranforsate, placate cu metal, asigură rezistenţa acestui sistem la loviturile şi şocurile cotidiene.

Citeşte mai mult...
 
CHINA: Legi tot mai dure pentru internet PDF Imprimare
Sâmbătă, 29 Decembrie 2012 21:11

           China a înăsprit astăzi legile privind accesul la internet, după ce legislativul chinez a votat pentru aplicarea unui regulament mai vechi care îi obligă pe utilizatorii de internet să le ofere furnizorilor de internet numele complet, relatează BBC.Potrivit agenției de presă chineze Xinhua, măsura face parte dintr-un pachet de legi care își propune să protejeze informațiile personale.

          Însă criticii consideră că autoritățile încearcă să limiteze libertatea de expresie. Potrivit acestora, noile măsuri reprezintă o dovadă că noua conducere a Chinei consideră că internetul este o amenințare.În ultimele luni, internetul și rețelele de socializare au fost utilizate pentru a organiza proteste de stradă.

         Totodată, mai mulți oficiali corupți ai Partidului Comunist au fost expuși de persoane care au postat informații pe internet.Autoritățile chineze monitorizează cu atenție internetul și blochează în mod constant accesul utilizatorilor la unele site-uri.

Citeşte mai mult...
 
Polaroid produce acum camere foto cu Android PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012 16:56
        

         In urma unui trend initiat de si a confirmat ca a sa companie va imbratisa un produs similar.

                            Polaroid Micro Four Thirds

          Desi nu intelegem foarte multe din imaginea de mai sus, aceasta este o dovada suplimentara a faptului ca afirmatiile lui Scott Hardy sunt adevarate. Intr-un interviu acordat celor de la Imaging Resource – CEO-ul Polaroid a dezvaluit urmatorul pas al companiei care a scris o pagina importanta din istoria artei fotografice.

   

Citeşte mai mult...
 


Pagina 44 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT