Total Media News

IT
YotaPhone – Smartphone Android cu doua ecrane PDF Imprimare
Duminică, 16 Decembrie 2012 19:14

    YotaPhone reprezinta prototipul perfect functional al unui smartphone Android cu doua display-uri de 4,3 inci, realizat de rusii de la Yota Devices.

                                            

   Da ati auzit cat se poate de bine, vorbim de un telefon acoperit de ecrane pe ambele parti. Panoul principal este un LCD de 4,3 inci si rezolutie 720 x 1280, iar pe spate un display E-Ink cu aceeasi diagonala dar o densitate de doar 200ppi.

      Sub capota regasim un chipset deja celebru Snapdragon S4 cu procesor dual core la 1,5 GHz si GPU Adreno 225, ajutat de 2GB RAM si cel putin 32GB memorie interna. YotaPhone continua cu surprizele si vine cu Jelly Bean preinstalat, compatibilitate LTE, o camera foto principala de 12 Megapixeli si una secundara capabila sa filmeze 720p, toate inghesuite intr-o carcasa mai subtire de 10 mm si sub 140 de grame greutate.

Citeşte mai mult...
 
HP EliteBook Revolve – Touchscreen pentru profesionisti PDF Imprimare
Joi, 06 Decembrie 2012 16:38

             Intiulat EliteBook Revolve, noul laptop de la HP pentru profesionisti profita de o configuratie performanta si un sistem de operare optimizat pentru touchscreen.

                                                             HP Elitebook Revolve

    Nu e nici primul si nici ultimul sistem construit in jurul unui sistem de operare in care Microsoft si-a pus speranta. In acest caz este vorba de HP EliteBook Revolve, cel mai recent exponent al acestui trend de aparate cu Windows 8 si  touchcreen intergrat.

Citeşte mai mult...
 
Cooler universal de 200W ultra-silentios PDF Imprimare
Miercuri, 05 Decembrie 2012 08:17

             SAPPHIRE Technology, binecunoscut pentru soluţiile sale grafice de top, a început  livrarea primului său cooler.

         Destinat entuziaștilor și având la bază tehnologia proprietară multiplu-premiată Vapor-X, cooler-ul extrem de eficient și silenţios dispune de două ventilatoare, un randament de 200 wati și un kit de montare universal pentru procesoarele AMD sau Intel.

                                                    

       SAPPHIRE este un pionier al tehnologiei bazate pe camera de vapori implementată componentelor PC,cunoscută sub numele de Vapor-X, odată cu introducerea primei plăci grafice din seria ATOMIC în 2007. De atunci tehnologia a fost utilizată la câteva generaţii de plăci grafice high-end unde răcirea eficientă putea oferi performanţe mai mari, cât și la gama de plăci grafice Vapor-X, placi ce deţin o reputatie pentru operare silenţioasă și rece.

Citeşte mai mult...
 
StickNFind recupereaza obiectele pierdute PDF Imprimare
Sâmbătă, 01 Decembrie 2012 09:39

      Daca ti se intampla sa-ti ratacesti mereu cheile de la casa, portofelul sau cheia de la masina, StickNFind te poate ajuta sa le gasesti fara prea mari dureri de cap.

 

        Conceptul integreaza o serie de stickere bluetooth care impreuna cu o aplicatie de mobil vor pune capat definitiv ratacirilor accidentale a obiectelor personale.

Cum asa? Foarte simplu, nu trebuie decat sa iti lipesti un asemenea sticker in portofel sau pe brelocul de la chei. Ulterior vei putea identifica aria in care a fost uitat acel obiect cu ajutorul aplicatiei care citeste semnalul bluetooth.

Citeşte mai mult...
 
Siria e in intuneric – internetul a fost taiat la nivel national PDF Imprimare
Vineri, 30 Noiembrie 2012 10:23

     Viteza cu care informatiile negative, mai ales cele legate de un razboi civil, se propaga pe retelele de socializare au dus guvernul din Siria la decizia de a inchide internetul.


       O tara din Orientul Mijlociu, Siria, este dominata deja de cativa ani de un razboi civil foarte aprig. Pe langa victimele umane numeroase din ultimele saptamani, guvernul local a decis deconectarea tarii de la internet.

     Chiar daca in alte tari o astfel de decizie ar fi foarte dificil de luat si de implementat, avand in vedere ca Siria are un singur operator de internet detinut de stat – SyriaTel, intreaga procedura a fost simplificata seminificativ. Inceputa ieri dimineata la ora 10 si 26 de minute UTC, caderea internetului din zona a fost deja confirmata de mai multe agentii de presa cu jurnalisti in teritoriu. Pentru a amplifica dramatismul situatiei, un activist a confirmat faptul ca si liniile telefonice mobile si fixe din capitala Damasc nu mai functioneaza incepand de ieri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 45 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT