Total Media News

IT
Nexus 4, succes nebun in SUA. Stocurile s-au epuizat in cateva minute PDF Imprimare
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 20:13

     Google a pus Nexus 4 in vanzare pe Google Play unde modelul de 8 GB costa 299$, cu o durata de livrare de 4-5 saptamani. In mai putin de o ora, insa, oferta s-a epuizat complet, potrivit Business Insider.

                                             

    Nexus 4 are un ecran de 4,7 inch cu o rezolutie de 768 x 1280 pixeli si o densitate de 320 ppi (pixels per inch). Bateria poate fi incarcata doar prin simpla asezare a telefonului pe incarcator, fara a mai fi nevoie de cablurile clasice.

 

Citeşte mai mult...
 
Cel mai subtire smartphone este disponibil in China PDF Imprimare
Vineri, 23 Noiembrie 2012 10:55

          In urma cu aproximativ 2 ani iPhone 4 era cel mai subtire, la scurt timp Galaxy S II a purtat acest titlu, doar ca la inceputul acestui an acelasi titlu sa fie preluat de Huawei Ascend P1S.

                             Vivo X1 cel mai subtire smartphone

 

           Cu toate ca termenul de cel mai subtire smartphone nu va fi asociat pentru mult timp cu dispozitivul din imagine, acest aspect nu submineaza cu nimic importanta titlului in acest moment.

Cel mai subtire smartphone la ora actuala din lume este creat de BBK, poarta numele de Vivo X1 si are o grosime de doar 6,55 mm, cu aproximativ 1 milimetru mai putin decat iPhone 5. 

Citeşte mai mult...
 
BlackBerry 10 - data lansarii anuntata oficial. Cu ce telefoane ar putea veni canadienii PDF Imprimare
Marţi, 13 Noiembrie 2012 22:57

               RIM (Research On Motion) anunta lansarea noilor modele cu sistemuul de operare BlackBerry 10 pe data de 30 ianuarie 2013. Neoficial au aparut mai multe informatii despre seriile L si N.

                                     

             BlackBerry Seria L ar putea avea un ecran touch OLED de 4.65 inch cu o rezolutie de 1280 x 768 pixeli si o densitate de 356 ppi. Smartphone-ul ar putea fi echipat cu un procesor quad-core Krait cu frecventa de 1,5 GHz, chip Qualcomm APQ8064 si memorie RAM de 2 GB.

Citeşte mai mult...
 
HP anunta noua gama de laptopuri si ultraportabile cu Windows 8 PDF Imprimare
Joi, 08 Noiembrie 2012 22:44

            HP anunta noua gama de laptopuri elegante cu design practic si sistem de operare cu Windows 8. Noua serie de dispozitive include HP EliteBook Folio 9470m, HP SpectreXT TouchSmart, HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP Pavilion Sleekbook 14 si HP Pavilion Sleekbook 15.

                                

     "Portofoliul HP de notebook-uri ultra-subtiri, desktop-uri all-in-one elegante si PC-uri de business ultra-performante este conceput pentru a satisface nevoile consumatorilor care vor sa foloseasca sistemul de operare Windows 8," a declarat James Mouton, vicepresedinte executiv si manager general, Personal Computer Global Business Unit, HP.

"Consumatorii individuali si organizatiile pot de acum inainte sa aleaga dintr-o gama larga de PC-uri HP, care dispun de ecrane multitouch, forme flexibile, design elegant sau solutii personalizabile, menite sa acopere nevoile fiecarui utilizator." 

Citeşte mai mult...
 
Belkin da startul la accesorii pentru dispozitivele cu port Lightning de la Apple PDF Imprimare
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 15:06

          Chiar daca se pare ca Apple nu a dat drumul in masa la productia de accesorii ,,Made for iPhone 5” catre alti producatori, cei de la Belkin au luat initiativa. Astfel, compania a putut sa se promoveze pe site-ul sau, cu formulari de genul ,,first and only” cu referire la un incarcator de masina pentru noile iDevice-uri.

                         

      Cu doar 30 dolari si livrare incepand cu data de 15 a acestei luni, Belkin tocmai a anuntat primul incarcator de masina compatibil cu noile iDevice-uri ce integreaza conectorul Lightning. Cu toate ca are o putere de 2,1 amperi si 10 W, un avantaj important la capitolul performanta, un detaliu negativ legat de acest nou cablu de incarcare este dat de lipsa unui port USB. Practic nu-l veti putea folosi decat pentru noul iPad, iPad mini, iPhone 5, iPod Touch, iPod Nano si pentru nimic altceva.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 46 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT