Total Media News

IT
Android 4 si pe smartphone-urile ieftine PDF Imprimare
Miercuri, 15 Februarie 2012 09:28

Cei de la MediaTek au anuntat un nou model de chipset MT6575 care promite revelatia Android 4.0 pe telefoanele entry-level. Noul hardware este bazat pe un procesor Cortex A9 de 1GHz, un adevarat upgrade fata de platforma precedenta de 650 MHz.

 

                 

Chipsetul suporta atat playback cat si inregistrare 720p, folosind o camera de 8 megapixeli, iar procesorul grafic PowerVR SGX se descurca excelent cu display-uri de 960x540 pixeli. Conform electronista.com, MT6575 va suporta si display-uri 3D sau configuratii dual-SIM.

MediaTek sugereaza ca prin introducerea acestei platforme vom putea vedea modele 3G/HSPA sub 200 de dolari si care vor rula fara probleme noul desert Google, Ice Cream Sandwich. Urmeaza sa fie anuntati producatorii care vor adopta noul chipset precum si modelele de smartphone-uri in care il vor integra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** sursa  : playtech.ro

 
 
NIVIDA confirma smartphone-urile Quad-Core pentru MWC PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Februarie 2012 10:54

NVIDIA confirma prezenta cu smartphone-uri Quad-Core (Tegra 3), peste doua saptamani, la Mobile World Congress 2012 printr-0 invitatie catre presa... straina, cum altfel credeati.


                       

                               

Cei de la The Verge au primit o invitatie prin care NVIDIA confirma existanta unor astfel de modele.

Prima demonstratie a tehnologiei Kal-El a fost in iunie 2011, la Computex. Un prototip de smartphone a fost expus la CES in acest an, insa nu a putut nimeni sa se atinga de el. De atunci, singurul dispozitiv cunoscut cu acest procesor a fost Asus Transformer Prime.

 

Suntem extrem de curiosi daca la MWC dispozitivul va fi tot in stadiul de proiect sau vom vedea o versiune finala.

De asemenea, ma intreb care dintre producatori va avea primul model final disponibil.

 

 

 

 

*** sursa  : playtech.ro

 
Sporeste performanta computer-ului cu noile SSD-uri 2.5” SATA-III de la Verbatim PDF Imprimare
Joi, 09 Februarie 2012 17:27
 

De doua ori mai rapide decat SATA-II, noile SSD-uri 2.5” de la Verbatim, profita din plin de latimea de banda SATA-III si ofera rate de transfer excelente de pana la 550MB/sec viteza de citire si 510 MB viteza de scriere, timpi de pornire mai buni si viteza imbunatatita de reactie a sistemului. Aceste avantaje fac din SSD-urile Verbatim o alternativa ideala de stocare pentru notebook si desktop PC. 


                     

 

·       Disponibil la 120GB si 240GB

·       De doua ori mai rapid decat SATA-II cu viteze de citire de pana la 550MB/sec si de scriere de pana la 510MB/sec

Citeşte mai mult...
 
Canon prezinta PowerShot D20 PDF Imprimare
Miercuri, 08 Februarie 2012 09:16

Cu totii stim cat de usor este sa iti strici o vacanta prin simplul fapt ca ai scapat aparatul foto in apa, pe ciment sau pentru ca l-ai uitat in soare vreo 2 ore.

 

                      

Pe langa faptul ca nu mai poti sa faci poze in vacanta sau ca ai aruncat pe fereastra banii dati pe camera, mai exista riscul sa pierzi si toate amintirile realizate pana in acel moment nefericit.

Citeşte mai mult...
 
Folosirea camerelor wireless pentru protectie PDF Imprimare
Luni, 06 Februarie 2012 22:30

     Pe piata sunt disponibile foarte multe modele de camere de supraveghere. Exista camere wireless atat pentru interior, cat si pentru exterior, camere de supraveghere cu fir, camere de supraveghere false, si camere ascunse sau deghizate.

 

     Camerele pentru exterior au de obicei o protectie suplimentara, ca o carcasa, care porotejeaza impotriva conditiilor extreme ale vremii sau alti factori care ar putea compromite calitatea inregistrarii. Camerele de supraveghere pentru interior necesita un ambient uscat. Inca o diferenta intre camerele de interior si cele de exterior este ca unele sunt cu cablu, iar altele wireless. Acestea ar fi diferentele majore dintre camerele de supraveghere video. Indiferent de forma sau model toate au scopul de a va pazi proprietatea de hoti si spargatori.

Camerele wireless sunt considerate mai bune decat camere de supraveghere obisnuite, cu fir. Cablurile, care de multe ori ridica probleme la instalare, lipsesc complet. Se intampla ca in cazul camerelor cu fir, daca instalarea nu este reusita din prima, sa fie nevoie de o refacere a traseului cablurilor, ceea ce necesita, efort, timp si bani. In plus, hotii vor avea dificultati mai mari in oprirea unei camere supraveghere wireless, fata de oprirea unei camere cu fir, la care taie cablul de alimentare.

Camerele wireless nu por fi intrerupte din furnizarea informatiilor video si asigurarea sigurantei proprietatii dvs. Cel mai important, camerele de supraveghere wireless pot trimite datele direct in computerul dvs, care pot fi salvate pentru o utilizare ulterioara.

Acest tip de supraveghere video poate fi efectuat si de la mari distante, intrucat datele sunt trimise direct in computerul personal. Daca decideti sa instalati un sistem de supraveghere video, acasa, la birou sau pe o proprietate, trebuie sa va asigurati ca alegeti tipul de sistem cel mai potrivit locatiei si scopurilor dvs. Trebuie sa aveti in vedere si avantajele sau beneficiile unor anumite sisteme. Sistemul de supraveghere ales trebuie sa fie usor de instalat si manevrat si, neaparat, sa fie eficient pe timp de noapte, cand sunt cele mai multe spargeri. Trebuie sa aveti in vedere calitate sistemului, dar si pretul lui lucru important in alegerea acestor sisteme de supraveghere.

 

 

 

 

 

http://sistemedesupraveghere.com .

 


Pagina 65 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT