Total Media News

Imobiliar
Coldwell Banker, desemnat agent exclusiv al Cosmopolis PDF Imprimare
Vineri, 25 Ianuarie 2013 16:34

          Compania Coldwell Banker Affiliates of Romania (CBAR) a fost desemnata agent exclusiv al Cosmopolis (foto), cel mai mare proiect rezidential din zona de nord a Bucurestiului.

                                       

       Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos. Pana in acest moment au fost finalizate circa 1.050 de apartamente si vile, comunitatea din cadrul proiectului numarand aproximativ 1.500 de locuitori.

Citeşte mai mult...
 
RAAPPS scoate la vânzare apartamente, vile și terenuri PDF Imprimare
Joi, 17 Ianuarie 2013 14:00

                        Regia Autonomă “Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” organizează licitație pentru vânzarea mai multor apartamente, vile și terenuri. Anunțul a făcut public joi, după ce Guvernul a prezentat, miercuri seară, lista cu chiriașii Regiei.

                                                   

          Licitația cu strigare urmează să aibă loc pe 4 și 5 februarie.

         Astfel, printre imobiliarele scoase la vânzare, prin intermediul licitației, se numără un apartament cu 4 camere, de 107,61 mp + boxă, și teren aferent de 9,30 mp, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Bucureşti. Preţul de pornire la licitaţie pleacă de la 146.000 euro, fără TVA .

Citeşte mai mult...
 
Cele mai spectaculoase proiecte de case din 2012 PDF Imprimare
Marţi, 08 Ianuarie 2013 12:29
           Noul trend in arhitectura caselor de locuit consta in respectarea naturii din jur, atat prin designul care sa se incadreze in peisaj, cat si prin materialele folosite in constructie – unele traditionale, ecologice. Iata mai jos cateva proiecte din 2012 care se inscriu in aceasta tendinta.
                                   
Citeşte mai mult...
 
Prima Casa 2013. Privind cu drag la activele toxice ale bancilor PDF Imprimare
Duminică, 23 Decembrie 2012 15:25

             Modificările ce vor fi aduse programului Prima Casă – aşa cum sunt prezentate în programul de guvernare – îl vor transforma dintr-un potenţial program de sprijinire al vânzărilor băncilor, la suport pentru curăţarea balanţelor de credite corporatiste ipotecare toxice.

                                

           Ca atare, prin urmare, guvernul lui Victor Ponta va susţine şi garanta jumătate din valoarea creditelor ipotecare vândute de bănci, dar pentru achiziţia de locuinţe noi, adică devine Noua Casă, mai ales că de acest program dse vor putea folosi şi cei care au cumpărat locuinţe vechi prin vechiul Prima Casă.

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Finanţelor propune continuarea programului Prima Casă în 2013 PDF Imprimare
Vineri, 14 Decembrie 2012 21:23

   Ministrul de Finanţe vrea să continue programul Prima Casă şi în 2012 şi va suplimenta garanţiile cu 200 de milioane de euro. Băncile care nu vor utiliza complet plafonul de finanţare acordat pentru acest an, vor avea la dispoziţie sumele rămase pentru anul care urmează.

 

     La jumătatea acestui an nouă dintre cele 16 bănci implicate în program, adică BCR, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, OTP, Unicredit Ţiriac Bank, Raiffeisen Bank, Credit Agricole şi Leumi Bank au cerut sume suplimetare în valoare de 200 de milioane de euro, care putea fi folosite în cadrul finanţărilor Prima Casă, însă, doar până la sfârşitul anului în curs.

   Sumele rămase neutilizate vor fi publicate de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) şi minister până la jumătatea lunii ianuarie 2013.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 21 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar