Total Media News

Imobiliar
Preţul mediu de listă al garsonierelor, sub 40.000 euro la nivel naţional PDF Imprimare
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 15:36

         Potrivit datelor imobiliare.ro preţul mediu de listă al garsonierelor vechi şi noi se cifrează la circa 38.000 de euro la nivel naţional, cu vârful în Bucureşti – 41.292 euro şi minimul în Iaşi, cu 28.228 euro. Evident, se pot cumpăra şi proprietăţi de acest tip mult mai ieftine, dar condiţiile de locuire sunt mai degrabă de garaj.

                        

   Capitala se situează pe primul loc în topul oraşelor cu cele mai scumpe garsoniere (vechi şi noi), preţul mediu al unei asemenea unităţi locative fiind, în luna noiembrie, de 41.292 de euro (pentru o suprafaţă utilă medie de 36 de metri pătraţi). Cea mai ieftină garsonieră scoasă la vânzare este o proprietate executată silit, care are un preţ de pornire la licitaţie de aproape 6.000 de euro. Cu o suprafaţă utilă de aproximativ 29 de metri pătraţi (fără a include aici şi balconul), locuinţa este situată în apropiere de parcul Titan, pe strada Liviu Rebreanu, la etajul opt al unui bloc vechi cu zece nivele.

Citeşte mai mult...
 
Specularea bulei imobiliare lasa cladirile de birouri fara chiriasi PDF Imprimare
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:05

         Consultanţii de la Immpuls, parte a Luxemburger Team Group acuză dezvoltatorii imobiliari şi susţin că imobilele de birouri din România suferă de deficienţe majore care le împiedică să îşi găsescă chiriaşi sau cumpărători.

 

             Consultanţii Immpuls susţin că blocajele pe piaţa tranzacţiilor pentru clădirile de birouri existente sunt întreţinute de carenţele de construcţie şi nu exclusiv de volumul de cerere. Potrivit companiei, costurile de întreţinere mari, calitatea şi problemele de autorizare sunt în topul dificultăţilor cu care se confruntă proprietarii în procesul de închiriere sau vânzare.

Citeşte mai mult...
 
Sapte cladiri cu forme suprinzatoare PDF Imprimare
Luni, 12 Noiembrie 2012 08:29

           Arhitectura modernă a dus la crearea unor clădiri surprinzătoare, forma acestora sfidând regulile tradiţionale.

După mai bine de trei decenii, hotelul Ryugyong din Pyongyang va fi inaugurat în 2013. Structura sa piramidală şi dimensiunile colosale fac din această clădire una dintre cele mai somptuoase din întreaga lume.

                        

         Indira Gandhi Planetarium se află în India şi a fost inaugurată în 2003. Clădirea imită forma planetei Saturn şi are nuanţe variate de portocaliu, galben şi cărămiziu. Spre deosebire de Saturn, însă, care are şapte inele, clădirea indiană are doar cinci.

Citeşte mai mult...
 
Dumitru Dragomir a pierdut peste 3 milioane de euro din investiţiile imobiliare! PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 22:46

              Dumitru Dragomir nu se ocupă doar de Liga Profesionistă de Fotbal. De mai mulţi ani, preşedintele LPF s-a axat şi pe afacerile imobiliare. Totuşi, acesta susţine că a pierdut peste 3 milioane de euro.


     Dragomir a vorbit pentru Kanal D unde a explicat motivele pierderilor: "Doar din vînzarea celor şaisprezece vile pe care le-am construit am pierdut, în ultimii doi ani, aproape 3.200.000 de euro.

Citeşte mai mult...
 
A fost creat betonul care se repara singur PDF Imprimare
Marţi, 06 Noiembrie 2012 18:48

         Cercetătorii olandezi testează în prezent o nouă modalitate de a rezolva problema crăpăturilor din beton. Este vorba despre o bacterie care, în combinaţie cu apa, formează calcar, informează Discover Magazine.Betonul se poate crăpa din varii motive, unul dintre cele mai comune fiind schimbările de temperatură dintre anotimpuri, spun specialiştii.

 

      Amestecul de beton nou-creat conţine mici cămăruţe ceramice umplute cu spori inactivi ai unor bacterii şi cu nutrienţi (lactat de calciu) care să îi hrănească.

Când plăcile de beton sunt în stare bună, sporii rămân inactivi, dar când apar crăpături şi apa pătrunde în cămăruţele ceramice, bacteriile acţionează.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 22 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar