Total Media News

Imobiliar
3 cazuri in care cumpararea unei locuinte la cel mai mic pret este o afacere buna ! PDF Imprimare
Luni, 07 Mai 2012 09:59
  

Stim, pare un truism. Sa cumperi o locuinta la cel mai mic pret este visul oricarui cumparator. Insa exista si un dezavantaj pe care foarte multi cumparatori nu-l iau deloc in considerare atunci cand achizitioneaza o locuinta.


Regula spune ca, atunci cand iti cumperi o casa, ea trebuie sa corespunda nevoilor familiei tale si trebuie sa fie cel mult la pretul pietei. Greseala majora este faptul ca majoritatea cumparatorilor nu se gandesc la revanzarea locuintei in viitor.

Citeşte mai mult...
 
20.000 de vizitatori si doar 25 de clienti la cel mai mai mare targ imobiliar din Capitala PDF Imprimare
Luni, 23 Aprilie 2012 07:42

20.000 de oameni au bifat in ultimele zile o vizita la targul imobiliar din Capitala si 25 dintre ei au si plecat acasa cu un contract semnat pentru o locuinta noua.

                                

Extrem de putini fata de perioada cand imobiliarele erau pe val.

 

Citeşte mai mult...
 
România, a doua creștere din UE în sectorul construcțiilor PDF Imprimare
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:02

Sectorul construcțiilor a scăzut cu 3,7% în Uniunea Europeană în februarie, în comparație cu luna precedentă. În ianuarie, producția scăzuse cu 3,7%, arată cifrele Eurostat.

 

Față de februarie 2011, sectorul construcțiilor a scăzut cu 9,4% în cele 27 de țări ale Uniunii Europene. Dacă avem în vedere comparația anuală, România a înregistrat a doua mare creștere: sectorul a crescut cu 5,2% față de februarie 2011. A fost depășită doar de Polonia, cu 13,4%.

Citeşte mai mult...
 
Proiectarea si constructia unui imobil: rolul arhitectului PDF Imprimare
Duminică, 08 Aprilie 2012 19:04

Etapa premergatoare instalarii santierului pentru demararea lucrarilor de constructie a unui imobil este esentiala si consta in realizarea proiectelor de arhitectura si a planurilor tehnice detaliate.

 

Arhitectul - proiectant general al unei constructii

Proiectarea Generala a unei case, a unei cladiri administrative, cu destinatie turistica sau industriala, consta in realizarea unui set de proiecte de arhitectura si planuri de organizare a etapelor si lucrarilor de executie.

Citeşte mai mult...
 
Proiecte de arhitectura si autorizatii de construire PDF Imprimare
Vineri, 30 Martie 2012 12:40

Atunci cand demaram un proiect important, cum este constructia unei locuinte, avem nevoie de cat mai multe informatii despre etapele pe care trebuie sa le urmam, care sunt documentele si avizele necesare pentru a putea construi, ce conditii trebuie sa indeplineasca terenul sau chiar cum sa interpretam corect prevederile legislatiei in vigoare.

                    

        Suprafata construita /vs/ suprafata utila

O confuzie ades intalnita, atunci cand ne raportam la suprafata, este aceea intre suprafata construita si suprafata utila.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 29 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar