Total Media News

Imobiliar
Un "oras" ce avea la un moment dat 40 de locuitori, un oficiu poştal şi un aprozar -DE VANZARE PDF Imprimare
Vineri, 04 Decembrie 2015 10:08

 

             

 

     Conform  totb.ro ,Un întreg oraş din statul american Dakota de Sud, ajuns oraş fantomă, este de vânzare pentru preţul de 250.000 de dolari, scrie agenţia de presă Reuters, care citează o agenţie imobiliară americană.

   Oraşul se numeşte Swett şi are o suprafaţă de 2,5 hectare.În oraş se mai găsesc o tavernă, o casă cu trei dormitoare şi un fost magazin de cauciucuri.

   Cel mai apropiat oraş se află la 160 de kilometri distanţă. Agentul imobiliar Stacie Montgomery spune că există mai mulţi cumpărători interesaţi de ofertă, unii din SUA, alţii din afara graniţelor americane.

   Oraşul a fost scos prima oară la vânzare în iunie anul trecut, la preţul de 399.000 de dolari. Însă niciunul dintre potenţialii cumpărători nu dorea să dea atât de mulţi bani, astfel încât preţul oraşului a fost redus la suma de 250.000 de dolari.

 

Citeşte mai mult...
 
Oferta de apartamente a scăzut cu 20% PDF Imprimare
Luni, 21 Septembrie 2015 15:43

 

                           


   Conform  dailybusiness.ro, in plin "sezon al chiriilor", o analiză realizată de Imobiliare.ro în cinci mari centre universitare ale țării (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași) relevă o scădere importantă a ofertei de apartamente disponibile spre închiriere.

Luând ca reper luna august, în care o bună parte dintre proprietari încep să-și promoveze locuințele în așteptarea noului an universitar, datele colectate de Imobiliare.ro semnalează o diferență de 18,45% a numărului de oferte noi apărute în piață, de la 8.500 de anunțuri în 2014, la mai puțin de 7.000 în 2015. Tendința descendentă este resimțită într-o măsură diferită în orașele analizate. “Scăderea volumului de apartamente de închiriat din marile orașe poate fi pusă, cel puțin în parte, pe seama stabilizării pieței achizițiilor și a reluării unei tendințe ascendente a prețurilor.

Proprietarii sunt, probabil, mai optimiști și încep să-și recapete curajul de a-și scoate locuințele la vânzare, în loc să-și continue așteptarea și să se mulțumească cu veniturile obținute din închiriere. Cel mai afectat de această criză de oferte este orașul Cluj-Napoca. Totuși, 7.000 de apartamente scoase pe piață într-un interval de 30 de zile este mult sub cerere”, apreciază Adrian Erimescu, directorul general Imobiliare.ro.

 

Citeşte mai mult...
 
Autorizaţiile de construcţie pentru locuinţe au crescut în primele şapte luni cu 3,3% PDF Imprimare
Vineri, 28 August 2015 16:41


                                      

    Numărul autorizaţiilor de construcţie pentru locuinţe a crescut în primele şapte luni ale anului cu 3,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, la 22.271, a anunţat, vineri, Institutul Naţional de Statistică (INS).

    Mai multe regiuni au înregistrat creşteri, respectiv Sud-Est, cu 367 autorizaţii, Nord-Est, cu 295, Sud-Muntenia, cu 160, Nord-Vest, cu 101, şi Vest, cu 50.

Scăderi ale numărului de autorizaţii eliberate pentru construirea de clădiri rezidenţiale au fost în regiunile Centru, cu 167 autorizaţii, Bucureşti-Ilfov, cu 84, şi Sud-Vest Oltenia, cu 7.


Citeşte mai mult...
 
Citeva dintre cele mai scumpe apartamente din București PDF Imprimare
Luni, 24 August 2015 13:38

Milioane de euro pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri – astfel de proprietăți se tranzacționează și în București, nu doar în marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganță, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriașe, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor priveliști unice.

Găsiți mai jos câteva detalii despre cele mai scumpe apartamente din București, listate în luna august, pe portalul imobiliar Imopedia.ro.„Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucureștiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme. Dedicate unui segment destul de restrâns de clienți, astfel de proprietăți nu au fost la fel de afectate de criză ca cele accesibile maselor. Pe de altă parte, vedem anual doar câteva astfel de tranzacții, pe care proprietarii arareori le doresc mediatizate", declară Răzvan Muntean, general manager Imopedia.ro (5) Duplex, în Primăverii – 1,2 milioane euro


Citeşte mai mult...
 
Service Auto de Inchiriat PDF Imprimare
Vineri, 15 Mai 2015 12:27

                SERVICE   AUTO

                          

                             


-  9  boxe

- 3 elevatoare +

- aparat reglat faruri ,....

- SDVuri

- curte  interioara - 1200 mp


SUPERVAD-
Strada, Sos. Vitan Barzesti , nr.3- linga  Praktiker Vitan ,

      tel -0742 769 462, 021-3344666


Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 31

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar