Total Media News

Media-Publicitate
Fotoreporterul român Andrei Pungovschi - premiul de excelenta la Pictures of the Year International PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Februarie 2013 09:26

            Fotoreporterul Andrei Pungovschi a primit premiul de excelenţă la Pictures of the Year International, la secţiunea "Portret", pentru fotografia "Tough Journey", se arată pe site-ul oficial al concursului.

                        

               Fotoreporterul român Andrei Pungovschi - premiul de excelenţă la Pictures of the Year International (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

            Fotografia premiată face parte din reportajul "Norii sunt prietenii tăi", de Oana Sandu, publicat la sfârşitul anului în Decât o Revistă.

Citeşte mai mult...
 
Lista televiziunilor pe care firmele de cablu sunt obligate sa le transmita PDF Imprimare
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 13:38

            Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a stabilit, marti, prin vot, lista must carry, conform art. 82 din Legea audiovizualului si Deciziei CNA nr. 72/2012.

                Potrivit CNA, lista televiziunilor obligatorii la retransmisie pentru firmele de cablu pentru acest an cuprinde programele Societatii Romane de Televiziune (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News si studiourile teritoriale din Cluj, Craiova, Iasi, Targu-Mures si Timisoara), dar si TV5, cu un program inclus obligatoriu in grilele operatorilor de cablu in baza unui acord international intre Romania si Franta.

 

            Totodata, pe lista mentionata mai figureaza televiziuni private, selectate in ordinea indicelui anual de audienta: Antena 1, Antena 3, Pro TV, Kanal D, Prima TV, Realitatea TV, National TV, B1 TV, Romania TV, OTV, Antena 2, Favorit TV, Taraf TV, Kiss TV, Euforia Lifestyle TV, Gsp TV, National 24 Plus, U Televiziune Interactiva, Music Channel, Neptun TV, Nasul TV, Transilvania Live, Look TV, H!T Music Channel, TV H2O si Inedit TV.

Citeşte mai mult...
 
OTV inchis de CNA. Dan Diaconescu - fara televiziune PDF Imprimare
Marţi, 22 Ianuarie 2013 23:05

                 Membrii CNA au decis, în unanimitate, retragerea licenţei deţinute de Ocram Televiziune pentru postul OTV.Decizia a fost luată deoarece OTV nu şi-a plătit amenzile dictate de CNA în ultimii patru ani.

 

            Propunerea de retragere a licenţei a fost înaintată de preşedintele CNA Laura Georgescu şi a fost votată în unanimitate de ceilalţi membri CNA.„Decizia intră în vigoare din momentul în care este comunicată reprezentantului postului.

Citeşte mai mult...
 
Gabriela Firea: Presa scrisa are nevoie de sprijin financiar din partea Guvernului PDF Imprimare
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 18:25

           Mai multi membri ai Comisiei pentru cultura a Senatului s-au pronuntat pentru adoptarea de masuri legislative pentru sprijinirea presei scrise, pentru modificarea Legii audiovizualului, unii sustinând necesitatea sprijinirii industriei cinematografice sau amendarea Legii publicitatii.

           Senatorul Gabriela Firea, membru al Comisiei pentru cultura, a declarat ca principalul sau obiectiv in cadrul acestei comisii va fi analizarea si sprijinirea punerii in practica a Programului de redresare economica a Televiziunii publice.

Citeşte mai mult...
 
TVR a informat CNA privind renuntarea la licenta TVR Cultural, urmare a situatiei financiare critice PDF Imprimare
Vineri, 11 Ianuarie 2013 13:49
         Claudiu Săftoiu, PDG al TVR: „Realizarea şi difuzarea programelor cultural-educative rămân o prioritate pentru canalele TVR”

           Televiziunea Română a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) privind renunţarea la licenţa de emisie a TVR Cultural, urmare a situaţiei financiare critice. Informarea a fost făcută la expirarea celor 90 de zile pentru care TVR a solicitat suspendarea TVR Cultural.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate