Total Media News

Media-Publicitate
Cine sunt noii sefi ai CNA PDF Imprimare
Joi, 10 Ianuarie 2013 20:04

           Consiliul National al Audiovizualului are incepand cu aceasta luna o noua conducere. Cine sunt presedintele si vicepresedintele institutiei si ce legatura au ei cu media?

          Laura Corina Georgescu (foto) a fost aleasa pe 28 decembrie, prin votul a 9 dintre colegii sai, presedinte al Consiliului National al Audiovizualului. Ea a fost singura care a candidat pentru aceasta functie.Absolventa a Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti, a fost profesor de matematica pana in 1995, dupa care a intrat in domeniul mass-media.

          A activat ca redactor in cadrul TVR International timp de 3 ani, iar din 1997 a fost director executiv al “Mihai Tatulici Production” unde a acoordonat productia emisiunilor:

Citeşte mai mult...
 
Mai aduce bani online-ul? Tendinte pe o piata tot mai afectata de criza PDF Imprimare
Duminică, 06 Ianuarie 2013 12:02

      Dupa ce 2012 s-a dovedit a fi "un an extrem de greu” in ceea ce priveste piata publicitatii online, 2013 nu vine cu asteptari prea optimiste. In ce masura cresterile estimate pentru acest an se vor datora playerilor locali sau vor fi aduse de cei globali si care vor fi provocarile online-ului, intr-o analiza DailyBusiness.ro.



      “Anul trecut s-a dovedit a fi unul extrem de greu. Multa munca si expunere maxima pentru bugete nu tocmai generoase. Valoarea unui leu investit in online a crescut. Cu sume similare, clientii au obtinut expunere de 2-3 ori mai mare decat in anii trecuti”, a declarat Dragos Stanca, managing partner Think Digital si Q2M.In primul semestru al anului trecut, piata publicitatii online a crescut cu 7 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la o valoare de 46,6 milioane de lei (peste 10 milioane de euro), potrivit studiului ROADS realizat de IAB Romania si PwC.

Citeşte mai mult...
 
Pentru prima oara TOTAL MEDIA NEWS a transmis pe doua canale - simultan - doua Evenimente diferite PDF Imprimare
Joi, 08 Noiembrie 2012 10:36

          Pentru prima oara TOTAL MEDIA NEWS a transmis pe doua canale - simultan - doua Evenimente diferite : Demonstratie - cum se curata injectoarele auto si Inregistrare Salon Auto 2012.

                                           

         Desi suntem in plina criza , TOTAL MEDIA NEWS isi continua planurile de extindere si dezvoltare din domeniul media .
          Astazi 7 noiembrie 2012 , am transmis pentru prima oara - simultan , pe doua canale diferite   karate.info  si  TMN  TV   (  www.karate.info.ro si www.total-media-news.ro )   : doua evenimente diferite .


         Cele doua evenimente transmise , Demonstratie practica - cum se curata injectoarele auto si Inregistrare Salon Auto 2012 , se incadreaza in categoria evenimentelor educative si de informare , evenimente pe care noi le promovam .

Citeşte mai mult...
 
CNA OPRESTE EMISIA a patru televiziuni: ANTENA 1, PRO TV, ACASA TV si KANAL D PDF Imprimare
Marţi, 06 Noiembrie 2012 15:14

        Sancţiuni dure din partea CNA pentru 4 televiziuni din România. ANTENA 1, PRO TV, ACASĂ TV şi KANAL D îşi opresc emisia miercuri, pentru 10 minute, începând cu ora 19:00, pentru materialele difuzate cu Mărioara Zăvoranu şi Corneliu Vadim Tudor în care îşi adresau cuvinte jignitoare unul altuia

 

    Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, marţi, întreruperea emisiei, miercuri seara, timp de 10 minute, pentru patru televiziuni din România: Antena 1, Pro TV, Acasă TV şi Kanal D.

 

Citeşte mai mult...
 
TVR vrea sa ia un credit de 10-15 mil. euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de disponibilizati PDF Imprimare
Joi, 20 Septembrie 2012 15:22

     Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati.

    Astfel, fiecare angajat disponibilizat ar urma sa primeasca 10-15.000 de euro."Salariile compensatorii, estimate intre 10 si 15 milioane de euro, sunt o fictiune, pentru ca banii nu exista. Se incearca a se lua un credit comercial de la banca. In conditiile astea, nu stiu ce banca comericala ar putea sa acorde unei televiizuni care are 170 de milioane de euro gaura un credit comercial si nici nu are cu ce sa-l garanteze", a spus Nicolau, citat de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 12 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate