Total Media News

Media-Publicitate
Incepind de miercuri, 15 august, TVR suspenda emisia canalului TVR Info PDF Imprimare
Joi, 16 August 2012 10:00

    Claudiu Săftoiu, PDG al TVR: "Nu am o cifră a disponibilizărilor, aştept dialogul social"

                            

      Începând de miercuri, 15 august, TVR suspendă emisia canalului  TVR Info şi sistează toate achiziţiile din fondurile proprii, cu excepţia obligaţiilor contractuale şi a situaţiilor speciale strict motivate. Măsurile au fost anunţate de Claudiu Săftoiu, Preşedintele-Director General al TVR, ca parte a planului de redresare economică a instituţiei.

Citeşte mai mult...
 
RCS&RDS nu mai ofera gratis posturile Discovery PDF Imprimare
Marţi, 14 August 2012 08:52

    RCS&RDS, cel mai mare jucator de pe piata de cablu TV, Internet fix si TV prin satelit, a scos saptamana trecuta din grila de baza programele Discovery, vizionarea acestora facandu-se acum contra cost.
                 
   Canalale Discovery World, Discovery TLC Romania, Discovery Science, Investigation Discovery pot fi vizionate de clienti numai daca platesc o taxa de 7 lei, conform operatorilor din call center, citati de Capital.  

Citeşte mai mult...
 
Ziarul „Cancan“ renunta la editia tiparita PDF Imprimare
Luni, 06 August 2012 07:57
                         Radu Budeanu, proprietarul Cancan, păstrează varianta tipărită a revistelor „Ciao!“ şi „Spy“

                                             Foto: adevărul

     Radu Budeanu, proprietarul Cancan, păstrează varianta tipărită a revistelor „Ciao!“ şi „Spy“

 

        Tabloidul nu va mai apărea, începând de astăzi, la chioşcurile de ziare. Compania a decis să-şi orienteze investiţiile doar spre online şi TV .

     În era online, încă un ziar îşi închide porţile. Grupul Cancan, care editează ziarul cu acelaşi nume, a decis să renunţe la ediţia printată şi să-şi direcţioneze investiţiile către diviziile online şi tv.

Citeşte mai mult...
 
Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anuntat ca pleaca din Televiziunea Romana PDF Imprimare
Luni, 23 Iulie 2012 07:12

Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anunţat, marţi seară, că a decis să plece din Televiziunea Română, din cauză că de sâmbăta trecută nu mai are dreptul să ia decizii editoriale pentru noile site-uri ale televiziunii publice.


"Am decis să plec din TVR mai repede decât anticipam: de sâmbătă nu mai am dreptul de a lua decizii editoriale pentru noile site-uri ale TVR (adică tvrinfo.ro, tvrplus.ro, tvr.ro şi site-urile de eveniment), aşa că am solicitat, începând de azi, întreruperea contractului de muncă", a scris Mona Dîrţu pe pagina ei de Facebook.

Citeşte mai mult...
 
Sfarsit de istorie? De ce se prabuseste presa scrisa PDF Imprimare
Miercuri, 20 Iunie 2012 14:53

           Infiintarea de noi televiziuni, scaderea investitiilor si a vanzarilor, fac ca presa scrisa sa poata supravietui cu greu actualelor conditii de piata, iar independenta si autofinantarea par a fi deziderate utopice.

Claudiu Serban, director general al Evenimentul Zilei si Capital, a declarat ca in anii trecuti, inainte de alegeri, apareau multe cotidiene, in timp ce azi apar televiziuni.Potrivit lui Claudiu Serban, presa este subventionata de diverse entitati din mediul de afaceri, acest lucru fiind o realitate acceptata.  

Citeşte mai mult...
 


Pagina 13 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate