Total Media News

Media-Publicitate
ANUNT ACHIZITIE PUBLICA nr. 7 din 11 Iunie 2012 pentru servicii de publicitate video PDF Imprimare
Luni, 18 Iunie 2012 19:39

SC Schultz Consulting SRL cu sediul in Bucuresti, Strada Ronda nr. 8 bis, Sector 2 Bucuresti, CUI 17912354, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/10052/2007 va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de achizitii de servicii publicitate video Cod CPV: 79341000-6, prin procedura competitiva, conform instructiunii nr. 26 a AMPOSDRU.

                                             

Obiectul contractului consta in realizarea in lunile iulie-septembrie 2012 de servicii realizare videoclip si difuzare videoclip la televiziuni muzicale din Romania.

Citeşte mai mult...
 
Chevrolet alege Agenţia de publicitate internaţională PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Iunie 2012 10:50
  • Noua companie „Commonwealth” alcătuită din echipe de la companiile Interpublic Group şi Omnicom
  • „Commonwealth”, care va avea sediul central în Detroit, va fi agenţia de publicitate internaţională a companiei Chevrolet

                           

Detroit. 

     După o analiză a tuturor portofoliilor creative, Chevrolet a ales noua agenţie de publicitate internaţională, o companie înfiinţată recent, Commonwealth, care va fi responsabilă pentru dezvoltarea campaniilor creative pentru toate platformele, promovând marca Chevrolet la nivel global.

     Compania Commonwealth cu sediul în Detroit este prima societate mixtă cu acţionariat 50-50 de acest tip, fiind alcătuită din companiile Goodby, Silverstein & Partners din San Francisco, o companie aparţinând grupului Omnicom şi din McCann Erickson Worldwide din New York, o companie a Interpublic Group. 

Citeşte mai mult...
 
Campanie media de 2 milioane euro pentru brandul Skol PDF Imprimare
Joi, 31 Mai 2012 09:31

         United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a investit 2 milioane de euro in

campania de imagine pentru brandul Skol, desfasurata pe principalele posturi TV

nationale, print, outdoor si on-line.
                                       
                          Campania de imagine, adresata barbatilor, mizeaza pe evadarea din cotidian. 

Citeşte mai mult...
 
Grupul Intesa Sanpaolo deruleaza concursul “Live Inspire” simultan in 11 tari PDF Imprimare
Vineri, 25 Mai 2012 13:21

              Grupul Intesa Sanpaolo deruleaza concursul "Live Inspire" simultan in mai multe tari, Romania, Albania, Croatia, Ungaria, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Egipt, Bosnia si Hertegovina, informeaza un comunicat emis de Action Global Communication Romania.

                                                      

Conform comunicatului, participantii trebuie sa incarce fotografii avand ca tema inspiratia pe site-ul dedicat concursului pentru a contribui la crearea celui mai lung banner din lume generat cu ajutorul internetului.

Citeşte mai mult...
 
RADIOCOM si FNTM organizeaza, in Romania, conferinta internationala MBT - Editia a 10-a PDF Imprimare
Marţi, 22 Mai 2012 15:09

RADIOCOM şi Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM) organizează Reuniunea Organizaţiilor Regionale de Broadcasting şi a Producătorilor de Echipamente de Transmisie (MBT), ediţia a 10-a, care va avea loc, joi, 24 mai 2012, ora 8:30, la Hotelul Howard Johnson, sala Platinum, din Bucureşti.

                                  

În cadrul acestui eveniment de talie internaţională, vor fi prezentate cele mai noi tehnologii ale companiilor participante şi, totodată, cele mai recente evoluţii şi tendinţe din piaţa în care acestea activează. MBT îşi propune, în acelaşi timp, să ofere sugestii cu privire la modul de a pune în aplicare strategia pentru tranziţia la televiziunea digitală.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 14 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate