Total Media News

Media-Publicitate
Fiscul a blocat conturile Televiziunii Romane PDF Imprimare
Marţi, 22 Mai 2012 11:30

      Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a blocat, luni, in totalitate conturile operationale ale Televiziunii Romane, din cauza datoriilor acumulate, din 2005 pana la finalul lui 2011, catre bugetul de stat.

                                    

Acestea sunt in valoare de 272,699 milioane de lei, conform oficialilor Societatii Romane de Televiziune (SRTv).

Citeşte mai mult...
 
Raportul FreeEx: Presa romaneasca, in cadere libera in 2011 PDF Imprimare
Vineri, 04 Mai 2012 09:32

Din punct de vedere economic, presa romaneasca a fost in cadere libera in anul 2011, astfel ca restructurarile, disponibilizarile, demisiile, reorganizarile, falimentele, mutarile pe online, schimbarile de management si de actionariate s-au adaugat la efectele crizei economice, care au dus si ele la degradarea severa a continutului si a practicilor jurnalistice, se arata in raportul FreeEx "Libertatea Presei in Romania".
                      
Totodata, in conditiile in care disponibilizarile si  fluctuatia de personal din presa s-au amplificat, multi  jurnalisti au ales sa se „refugieze” in domenii conexe mai  bine remunerate si interesate de serviciile unor specialisti in  comunicare, precum relatiile publice si publicitatea. Raportul semnaleaza faptul ca exista multe cazuri in care jurnalisti sau institutii media combina ambele activitati, in mod deschis sau mascat.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai nou top pune Romania pe locul 9 la viteza internetului PDF Imprimare
Miercuri, 02 Mai 2012 13:29

Cel mai nou raport al celor de la Akamai, intitulat extrem de sugestiv "Starea Internetului", ne aduce la cunostinta performanta conexiunilor la internet pe mapamond.


La nivel global, viteza medie a scazut in ultimul trimestru din 2011 cu 14% fata de ultimul trimestru din 2010, din motive necunoscute. In ceea ce priveste media anuala, trendul este cel previzibil, inregistrandu-se global o crestere a vitezei cu 19%. Desi SUA se afla pe locul 13 in acest top, cu Boston fiind cel mai rapid stat, cei 8,4 Mbps nu pozitioneaza respectivul stat decat pe locul 51 global.

Citeşte mai mult...
 
UPC: Antena a retras avizul de difuzare a posturilor sale pe platforma Focus Sat. CNA a fost sesizat PDF Imprimare
Vineri, 27 Aprilie 2012 14:50

UPC anunţă, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Antena a retras operatorului Focus Sat (platforma de satelit a UPC) dreptul de retransmisie pentru Antena 1, 2 şi 3, Euforia TV şi Gsp TV, însă televiziunile pot fi vizionate în continuare până când CNA va aproba scoaterea lor din grila Focus Sat.

            

Potrivit comunicatului remis de Focus Sat România, operatorul de servicii de televiziune DTH deţinut de compania UPC România, începând de vineri, Antena TV Group i-a retras acestuia dreptul de retransmisie a televiziunilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV şi GSP TV, deşi Focus Sat consideră că actualul contract de distribuţie semnat între cele două părţi este în vigoare.

Citeşte mai mult...
 
CNA paseaza conflictul dintre Antene si RCS&RDS catre Protectia Consumatorilor PDF Imprimare
Joi, 26 Aprilie 2012 15:30

Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au decis in sedinta de marti sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) si Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) in cazul situatiei generate de neintelegerile comerciale intre Antena Group si RCS&RDS, care au dus la scoaterea Antena 1 si Antena 3  de pe platforma DTH.

Astfel, dupa audierea partilor si analiza reclamatiilor si a documentelor depuse de cele doua societati, membrii Consiliului au decis ca problemele constatate nu tin de competenta CNA.Asadar, CNA a hotarat sa amane luarea unei decizii, intr-un termen de 30 de zile - timpul necesar ca cele doua companii sa-si  rezolve disensiunile legate de relatia comerciala.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 15 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate