Total Media News

Sport
Sport , bugete, federatii, sportivi....... PDF Imprimare
Miercuri, 31 Iulie 2019 11:30


      Sport , bugete, federatii, sportivi.......


     Conform  siteului mts.ro    in  Romania  sunt  inregistrate  77  federatii  sportive.

     Din  cele  77  federatii  sportive  ingregistrate  , Ministerul Tineretului si Sportului  a  repartizat , in  anul  2019, buget  unui  numar  de  63  de  federatii  sportive, dupa  cum  urmeaza :

 buget_MTS_1

Citeşte mai mult...
 
Ce este Dupa SPORT ?? PDF Imprimare
Sâmbătă, 27 Iulie 2019 12:46

               Ce  este   ( ce  facem )  Dupa  Sport ?

 dupa_sport

 

    Emil  Imre  este  Antrenor  pentru  juniori  la  clubul  Ferencvaros Budapeste  si  unul  dintre  tehnicienii  lotului  olimpic  al  Ungariei.....

  Acesta   o  fi  drumul  de  " dupa sport"  ??

 

*

**_ STIL & ELAN

Citeşte mai mult...
 
Rezultate bune pentru echipele romanesti in Europa PDF Imprimare
Vineri, 26 Iulie 2019 14:06

 

In ultimele 2 zile, echipele romanesti  calificate in cupele europene si-au disputat prima mansa a turului doi preliminar,

Astfel, CFR Cluj a castigat cu scorul minim, 1-0, cu Maccabi Tel-Aviv, si inaintea deplasarii din Israel este mare favorita, FCSB a invins 3-0 in deplasare pe Alashkert fiind virtual calificata, U Craiova a remizat la Budapeste cu Honved, scor 0-0, avand sanse mari sa se califice pe Oblemenco pentru o intalnire cu AEK Atena, iar din pacate Viitorul a cedat scor 6-3, la Gent, fiind foarte greu sa intoarca scorul in returul de la Ovidiu.

Citeşte mai mult...
 
Gabriela Firea a semnat contractul de realizare a Salii multifunctionale - Arena Polivalenta - PDF Imprimare
Vineri, 26 Iulie 2019 11:39
                  Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber
    Gabriela Firea  a  semnat  contractul de realizare a Salii multifunctionale - Arena Polivalenta - cea mai mare sala de acest gen din Romania, cu o capacitate de 20 000 de locuri. Bucurestiul va avea, cat de curand, un spatiu ultramodern, la standarde europene, destinat atat evenimentelor culturale cat si celor sportive. Trustul de Constructii metropolitane va realiza proiectarea si executia.

   Compania Municipală Dezvoltare Durabilă a realizat Studiul de Fezabilitate, iar indicatorii tehnico – economici au fost aprobati in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

    Arena Polivalenta va avea si 200 de locuri destinate persoanelor cu dizabilități, 4 sali de conferinte, centru de presa, o parcare subterana pentru 380 de autovehicule, iar în exterior vor putea fi parcate 20 de autocare, 6 care de reportaj și alte 30 de autovehicule. De asemenea, lângă sală vor exista și 5 terenuri de sport în aer liber.

    Astfel, Arena Polivalenta va putea gazdui competitii de gimnastica, judo, lupte, tenis de masa, haltere, scrima, volei, tusal, handbal, baschet, tenis, box, precum si alte gale sportive, iar pentru concerte si alte manifestari culturale se va putea amplasa o scena in suprafata de circa 400 de metri patrati.

   Prin studiul de fezabilitate se estimează un cost de aproximativ 138 de milioane de euro cu TVA pentru construcția și dotarea completă a arenei, iar proiectarea si execuția lucrărilor va dura 36 de luni.

 

Citeşte mai mult...
 
Marco Asensio s-a accidentat! PDF Imprimare
Joi, 25 Iulie 2019 07:44

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber

 

Marco Asensio, jucatorul lui Real Madrid s-a accidentat in urma unui contact simplu cu un jucator al lui Arsenal Londra, in timpul meciului amical dintre cele doua echipe din SUA, contand pentru International Champions Cup. Diagnosticul medicul a fost ruptura ligamentelor incrucisate anterioare, unul dur.

Astfel, e de asteptat ca talentatul mijlocas spaniol sa lipseasca undeva intre 4 si 7 luni, fapt ce-i da lui Zinedine Zidane batai de cap pentru viitorul sezon in privinta aripei dreapta, unde ar mai fi o solutie Lucas Vazquez, pentru ca Bale este foarte aproape sa plece.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 103

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport