Total Media News

Sport
Ce este PADBOL ? PDF Imprimare
Miercuri, 20 Mai 2015 19:09

 

             

 

 

     Padbol a fost inventat în anul 2008, în La Plata (Argentina), patentat in anul 2011.

     In prezent sunt 15 țări afiliate la Federația Internațională : Argentina, Portugalia, Spania, Uruguay, Mexic,Brazilia, Italia, Anglia, Norvegia, Danemarca,Finlanda, Suedia, Australia, Bolivia si ROMÂNIA!!!

     Padbol este Jucat de vedete ale fotbalului mondial ca Denilson, (campion mondial cu Brazilia în 2002 și ambasador Padbol Brazilia), Luigi Di Biagio, Bernardo Corradi, Stefano Fiore, Michael Laudrup si altii.

     După  Mondialul 2013 (Argentina) și 2014 (Spania), in acest an va avea loc Cupa Intercontinentala Miami 2015 ( noiembrie), iar al treilea Campionat Mondial de Padbol se va juca în 2016 pe plaja statiunii Punta del Este – Uruguai.

 

Citeşte mai mult...
 
Declarația Președintelui SportAccord Marius Vizer L. cu privire la evoluțiile jur SportAccord PDF Imprimare
Miercuri, 20 Mai 2015 08:53

     Declarația Președintelui SportAccord Marius Vizer L. cu privire la evoluțiile recente din jurul  SportAccord și dialogul  cu toate organizațiile sportive

                     

                                   


   " O lună a trecut de la Adunarea Generală a SportAccord.

    Unitatea este extrem de importanta  și nu am o agendă personală. Declarația mea la Soci la 20 aprilie a fost menita să lanseze reforme adecvate, care ar duce la un viitor mai bun pentru sport.

    My intention has been and will always be to safeguard and further the interests of the International Federations. My aim is to unite them and support them as they are the elected representatives of the National Federations and moreover, of the athletes.

 

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Tineretului şi Sportului a repartizat 100 de autovehicule instituţiilor sportive PDF Imprimare
Marţi, 12 Mai 2015 18:37

                           

    Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO, a repartizat, marţi, 12.05.2015, 100 de autovehicule către cluburile sportive şi federaţiile din ţară, în cadrul programului de dezvoltare a parcului auto, derulat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Educaţiei.

   
    "Îmi face o deosebită plăcere să fiu astăzi aici, împreună cu echipa Sportului, alături de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, preşedinţii de federaţii şi directorii de cluburi, practic cei care coordonează toată activitatea sportivă. Pentru prima dată, prin sprijinul Guvernului şi datorită unei bune colaborări la nivel ministerial, cluburile şi federaţiile primesc autovehicule pentru a participa la competiţii interne şi internaţionale. Contribuim astfel la îmbunătăţirea condiţiilor de pregătire a sportivilor noştri căci doar asa, acestia pot să participe în condiţii decente la întreceri unde vor avea şansa să îşi măsoare forţele cu marile puteri ale lumii. Este important să fim implicaţi în organizarea şi îmbunătăţirea infrastructurii sportive, pentru că avem potenţial pe care să îl punem în valoare  si ne aşteptăm, ca după ediţia de vară a Jocurilor Olimpice din anul 2016, să venim cu multe medalii în ţară'', a declarat Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO.

 

Citeşte mai mult...
 
Seoul 2015 IBSA World Games PDF Imprimare
Joi, 07 Mai 2015 07:25

          In  perioada    10 - 17 Mai  2015   se  vor  desfasura  la  Seul - Coreea                  Jocurile  Mondiale  pentru  nevazatori

                   

 

 

    Competitia  care  este  organizata  de  Organizatia   Sportiva  Internationala a  Nevazatorilor  se va  desfasura  la  9  discipline  sportive :

Athletics, Chess, Football B1&B2/B3, Goalball, Judo, Powerlifting, Showdown, Swimming, Tenpin Bowling .

   Organizatorii  estimeaza    ca  l a  aceasta  competitie   vor  participa  circa   6000  de  sportivi  din 65  de  tari .

  Pina  la  acest  moment stim ca  Romania  va  fi  reprezentata  de 12  sportivi   la  disciplinele   sah, atletism, inot,judo   si  2  arbitrii  la  sah  Radu  Sofran si 

Radu Catalin Chirila.
     La ultima editie a jocurilor mondiale Romania a ocupat locul 6 pe natiuni din 42 de tari prezente.

 

 

*

Citeşte mai mult...
 
Analiza meciului ce a tinut cu sufletul la gura un glob intreg | "Money"vs "Pacman" PDF Imprimare
Duminică, 03 Mai 2015 10:48



Floyd Mayweather sau Manny Pacquiao. Aceasta era intrebarea care a tinut in ziua de 3 mai , un glob intreg cu sufletul la gura.

Cei doi pugilisti aveau in lista invinsilor nume destul de similare precum :

  • Oscar de la Hoya
  • Ricky Hatton
  • Juan Manuel Marquez
  • Miguel Angel Cotto
  • Shane Mosley

Astfel , confruntarea ce trebuia sa aiba loc cu cativa ani in urma , si-a gasit loc pe data de 3 mai 2015. Pacquiao pe toata durata pregatirii , dar si la intrarea in ring , a schitat un zambet mare , fapt ce denota relaxarea si bucuria cu care s-a pregatit pentru meciul vietii sale. De cealalta parte, Mayweather a fost foarte concentrat , a renuntat la unele ritualuri din pregatire , concentrandu-se serios pentru aceasta partida , constientizand ca va infrunta cel mai greu adversar din cariera . Aceasta incrancenare s-a putut observa de altfel si la intrarea sa in ring , diametral opusa de a filipinezului , concentrarea fiind cuvantul de ordine pentru Money Mayweather.

Lupta dintre cei doi a fost destul de echilibrata , cu scenariu asteptat. Americanul a boxat cu tactica sa bine cunoscuta , defensiva , multe eschive , si multe contre . De cealalta parte , cat a fost lasat , si cat a avut curaj , Pacquiao a incercat sa fie ofesnvi , lansand cateva serii impresionante la corp. Totusi , spre finalul meciului a parut putin obosit , abandonand oarecum tactica ofensiva , iar acest lucru se poate sa-l fi costat.

La final , dupa un meci nu extraordinar de spectaculos , insa cu doi boxeri de mare calibru in ring , Floyd Mayweather a fost declarat castigator cu decizie unanima. Acest lucru l-a surprins si pe Pacquiao la sfarsitul partidei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 81 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport