Total Media News

Sport
Gabriela SZABO și Liviu DRAGNEA au semnat protocolul de colaborare ptr. dezvoltarea infrastructurii PDF Imprimare
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 20:03

                                       

  Marți, 20 ianuarie 2015,

  Gabriela SZABO, Ministru al Tineretului și Sportului, și Liviu DRAGNEA, Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, au semnat protocolul de colaborarea privind strategia de dezvoltare a infrastructurii sportive în România. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul MDRAP.

   Strategia de dezvoltare a infrastructurii sportive din România se dezvoltă pe doi piloni interdependenți : dezvoltarea infrastructurii destinată sportului de masă și dezvoltarea infrastructurii pentru sportul de performanță.

    Pilonul destinat sportului de masă cuprinde 34 de obiective, are un buget de 17.2 milioane de euro și presupune construcția a : 28 de săli de sport, 4 bazine de înot,2 minicomplexuri de sport.

 

Citeşte mai mult...
 
Gabriela SZABO a participat la inaugurarea Sălii de Gimnastică din cadrul CSN ”Lia Manoliu" PDF Imprimare
Vineri, 16 Ianuarie 2015 12:23

                                        

    Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO a participat la inaugurarea sălii de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național (CSN) ”Lia Manoliu”.

    Evenimentul s-a desfășurat vineri, 16 ianuarie 2015, începând cu ora 11.00 în incinta CSN ”Lia Manoliu”, Bd. Basarabia, nr. 37-39, sector 2, Bucureşti.

     ”Reabilitarea și extinderea infrastructurii sportive rămâne o prioritate a Ministerului Tineretului și Sportului și în 2015.  CSN ”Lia Manoliu” reprezintă un centru sportiv strategic pentru pregătire în sportul românesc. Refacerea și reabilitarea acestuia reprezintă un pas înainte în planul de refacere și dezvoltare a infrastructurii sportive din România”, a declarat Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului și Sportului.


Citeşte mai mult...
 
COMISIA DE COMPETITII REGULAMENT COMPETITII 2015 PROIECT DEZBATERE PDF Imprimare
Luni, 12 Ianuarie 2015 08:34

 

COMISIA DE COMPETITII REGULAMENT COMPETITII 2015 PROIECT DEZBATERE

 

                   

   RUGAM SUGESTII, PROPUNERI SI INTREBARI CATRE COMISIA DE COMPETITII


http://frl.ro/wp-content/uploads/2015/01/COMISIA-DE-COMPETITII-REGULAMENT-COMPETITII-2015-PROIECT.pdf

 

 

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Tineretului și Sportului beneficiază de 2 % din taxele percepute de la jocurile de noroc PDF Imprimare
Joi, 08 Ianuarie 2015 15:55

                          


    În urma Ordonanței de Urgență 92/2014 din 30 decembrie 2014 Ministerului Tineretului și Sportului(MTS) i se alocă 2 % din taxele percepute pentru obținerea licenței de organizare a jocurilor de noroc, a autorizației de exploatare a jocurilor de noroc, precum și din taxa de acces.

   ”Ordonanța de Urgență 92 / 2014 intră de anul acesta în vigoare. În acest sens, 2 % din taxele pe jocurile de noroc vor fi direcționate către Ministerul Tineretului și Sportului. Aceste resurse vor fi folosite pentru susținerea sportului din România.

    Alocarea unei părți din taxele pe jocuri de noroc către tineret și sport reprezintă o practică întâlnită în toate statele din Europa Occidentală, aici mă gândesc mai ales la aportul Loteriei din Marea Britanie la finanțarea Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, sau la cazul Irlandei, țară în care Loteria a fost fondată chiar cu scopul de a susține domenii ca sportul, tineretul sau sănătatea.

 

Citeşte mai mult...
 
a IV-a editie WinterTri Challenge. PDF Imprimare
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 12:14

           


    Pe  28 februarie 2015  va dam  intalnire  la  Izvorani  unde  vom  pune  in  scena  cea  de  a IV-a  editie  WinterTri Challenge.

    
     

       28 Februarie   între 09:30 - 16:00

    Alergare si ciclism (outdoor, off-road) + inot (indoor, in bazinul olimpic). Se pastreaza si proba de duatlon (cu mici modificari despre care veti afla la timpul potrivit).

    Inscrierile se deschid pe 19 ianuarie.............:.........

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 86 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport