Total Media News

Sport
Primul cros care va avea loc simultan, in toata tara - Crosul Tineretului PDF Imprimare
Marţi, 07 Mai 2013 13:33

    Seria evenimentelor din cadrul „Zilelor Tineretului” organizate de Ministerul Tineretului şi Sportului, se vor încheia miercuri, 8 mai 2013, cu primul cros care va avea loc simultan, în toată ţara - „Crosul Tineretului”.

                                       

     În Bucureşti, startul va fi dat la ora 10:00, în Piaţa Charles de Gaulle, de către campioana olimpică şi multipla campioană europeană şi mondială Gabriela Szabo.

Citeşte mai mult...
 
Elevii Colegiului Tehnic Auto din Craiova au luat locul III la Campionatul Mondial Scolar PDF Imprimare
Vineri, 03 Mai 2013 14:25

     Elevii Colegiului Tehnic Auto din Craiova, toţi legitimaţi la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, descriu o competiţie necunoscută publicului larg, desfăşurată între 14 şi 22 aprilie în oraşul din sud-vestul Franţei: penalty-uri pornite de la mijlocul terenului, baza avea 25 de terenuri, românul Cioablă a ieşit golgeterul competiţiei !

                                     

      Joacă de nouă ani împreună. "Atunci i-am preluat la Şcoala de Fotbal «Gică Popescu»", începe Paul Răducan, coordonatorul academiei oltene. Şi profesor de sport al Colegiului Auto din Bănie, acolo unde învaţă cei 18 puşti (născuţi 1996/1997) care i-au bătut pe bucureştenii de la "Benjamin Franklin" cu 5-1 în ultimul act al calificărilor, pe "Ştefan cel Mare". Bariera din drumul către Bordeaux era ridicată !

Citeşte mai mult...
 
Cupa HEYDAR ALIYEV la Minifotbal PDF Imprimare
Luni, 29 Aprilie 2013 19:13
     Echipa Mircea Eliade va reprezenta România la Cupa la Minifotbal HEYDAR ALIYEV din Azerbaijan
                                           

    Ieri, 28 aprilie 2013 Parcul Herăstrău a fost gazda etapei din România a Cupei la Minifotbal HEYDAR ALIYEV, organizată de compania petrolieră SOCAR România împreună cu Organizaţia „ODLAR YOURDU”.

    În competiţie s-au înscris 9 echipe, care timp de 5 ore şi-au disputat titlul de Campioană a României, reprezentantă a ţării noastre la Cupa la Minifotbal HEYDAR ALIYEV din Azerbaijan. Astfel, echipa Mircea Eliade va întâlni la finalul lunii mai adversari din Germania, Marea Britanie, Ucraina, Georgia, Rusia, Elveţia, Austria, Letonia, Cehia şi Azerbaijan în cursa pentru titlul de Campioană a lumii în Cupa HEYDAR ALIYEV.

Citeşte mai mult...
 
7 sept - CIO decide Gazda ptr.Joc.Olimp.2020 si 8 sept.- CIO decide sporturile ptr JO din 2020 PDF Imprimare
Vineri, 26 Aprilie 2013 19:49

                Ședinței Consiliului Executiv IOC și  Sesiunea 125  a  CIO în Buenos Aires, Argentina   

                              

             Reuniunea  Consiliului  Executiv IOC (EB)  și adunarea generală anuală (sesiune) a membrilor Comitetului Internațional Olimpic (CIO) va avea loc la Buenos Aires, Argentina   intre  4 si  10 septembrie 2013 (EB 4 și 5 septembrie / Sesiunea 7 la 10 septembrie). 

            Sesiunea  125    a   CIO va lua decizii cu privire la aspectele cheie ale politicii și în zonele aflate sub autoritatea sa, inclusiv alegerea orașului  gazdă pentru Jocurile Olimpice din 2020- pe  7 septembrie, posibila includere a unui nou sport în programul olimpic - pe  8 septembrie , și alegerea noului președinte CIO   -  pe 10 septembrie.

Citeşte mai mult...
 
CAMPIONATUL NATIONAL DE KARTING 2013 PDF Imprimare
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:57

         În perioada 20-21 aprilie 2013, circuitul AMCKART din Bucureşti (Tunari, Şoseaua de Centură Bucureşti nr. 5A) va găzdui prima etapă din Campionatul Național de Karting Dunlop 2013.

                                 

         Prin organizarea sub patronajul său a competiţiilor de karting din România, FRAS a venit în sprijinul eforturilor cluburilor implicate în această activitate, cu convingerea că va oferi şi acestora, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalte întreceri, o platformă profesionistă de exprimare în plan sportiv:

     "Suntem bucuroşi că numărul tinerilor sportivi licențiați FRAS care vin în Campionatul Național de Karting Dunlop este tot mai mare de la un an la altul. Acest lucru ne motivează să organizăm campionatul cât mai bine, să atragem parteneri de încredere aşa cum este Dunlop care oferă premii consistente la fiecare etapă.

     Sunt încântat că la KZ2 am avut un număr atât de mare de participanți în fiecare an, ne-a întrecut aşteptările, însă nu pot să nu remarc faptul că şi la clasele mici avem tot mai mulți piloți tineri, copii, pe care părinții îi îndreaptă către acest minunat sport. Ne dorim să găsim cele mai adecvate soluții încât să facem kartingul accesibil cât mai multor sportivi, fără însă a neglija sub nici o formă înalta performanță şi cred că numărul mare de înscrişi din CNKD, participanți la clasa regină KZ, a demonstrat acest fapt", a declarat Ovidiu Mazilu, preşedintele FRAS.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 114 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport