Total Media News

Esential
Ministrul Culturii, Daniel Barbu, este pazit incepand de vineri de o echipa a SPP PDF Imprimare
Vineri, 18 Octombrie 2013 22:26

    Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că începând de vineri este protejat de o echipă a Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), el precizând că s-a simţit "în pericol" în timpul incidentului petrecut joi seară în Centrul Vechi al Capitalei.


   "Din păcate, se dovedeşte necesar (să fie protejat de o echipă a SPP - n. r.)", a explicat Daniel Barbu.

Ministrul Culturii a spus că s-a simţit în pericol, joi seară, în timpul incidentului petrecut în Centrul Vechi al Capitalei. "Evident că m-am simţit în pericol", a subliniat demnitarul.

   Întrebat din câte persoane este formată echipa care îl protejează, Barbu a spus: "Este un conducător auto şi un aghiotant. Aceasta a fost procedura", a precizat el.

Daniel Barbu a mai spus că nu a depus în nume personal nicio plângere în urma incidentului de joi seară. "Nu am depus nicio plângere nici eu, nici şoferul meu", a spus ministrul Culturii.

Citeşte mai mult...
 
Parlamentul se dezice de Rosia Montana PDF Imprimare
Vineri, 18 Octombrie 2013 07:25

              Parlamentul nu va adopta o lege specială pentru Roşia Montană. Proiectul trimis de guvern va avea alt titlu şi nicio referire la exploatarea din această zonă. Modificările aduse în comisia specială pentru Roșia Montană vor merge la vot în plenul Parlamentului.

                    

    Comisia parlamentară specială a schimbat nu doar numele legii, ci şi obiectivul acesteia. Actul normativ va fi o lege generală referitoare la toate exploatările de aur şi argint.  

    Această modificare a fost propusă de social-democratul Florin Iordache.

    În aceste condiții, președintele acestei comisii, social-democratul Darius Vâlcov, a declarat că acordul dintre statul român și compania Gold Corporation este „treaba guvernului”. „Nu poți da o lege doar pentru cineva”, a declarat Darius Vâlcov.

    Întrebat dacă s-a consultat cu liderii PSD când s-a luat această decizie, Darius Vâlcov a declarat la Digi24 că nu.

 

Citeşte mai mult...
 
Aproximativ 3.000 de oameni au format logo-ul campaniei "Salvaţi Roşia Montană" PDF Imprimare
Duminică, 13 Octombrie 2013 18:27

    Aproximativ 3.000 de manifestanţi împotriva proiectului minier de la Roşia Montană au format frunza colorată în verde şi roşu ce reprezintă logo-ul campaniei "Salvaţi Roşia Montană!" în Piaţa Victoriei.

                           

  

    Manifestanţii, în cea mai mare parte tineri, s-au adunat, duminică, în Capitală, la staţia de metrou 1 Mai, şi au pornit în marş spre Piaţa Victoriei, în cea de-a şaptea săptămână de proteste faţă de proiectul minier.

    La Piaţa Victoriei, ei s-au oprit şi, cu ajutorul unor bucăţi de hârtie colorate unele în verde şi altele în roşu, pe care le-au ţinut deasupra capului, aproximativ 3.000 de oameni au format frunza ce reprezintă logo-ul campaniei "Salvaţi Roşia Montană!".

Citeşte mai mult...
 
Ioan Niculae: Nu e departe momentul cand Dacia va pleca din Romania PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013 22:35

    Cel mai bogat om din România, Ioan Niculae, proprietarul grupului Interagro, cu afaceri în agricultură, energie şi industrie alimentară, a declarat, miercuri, în cadrul unui eveniment al Asociaţiei „Forumul Investitorilor Autohtoni", că investitorii din România sunt "dezamăgiţi", iar "momentul când grupul francez Renault va părăsi România nu este departe".

 

   "Am constatat că Guvernul nu face nimic pentru diminuarea efectelor crizei, după speranţele pozitive de la începutul anului când am constituit Consiliul Investitorilor Români. După nouă luni vedem doar măsuri coercitive şi nimic pentru stimularea economiei. Peste 17.000 de firme au intrat în insolvenţă în 2013 şi sperăm că măcar acum, în ceasul al 14-lea, cineva ne va asculta", a declarat Ioan Niculae.

Citeşte mai mult...
 
Primarul demis al orasului Detroit, condamnat la 28 de ani de inchisoare pentru coruptie PDF Imprimare
Vineri, 11 Octombrie 2013 07:51

         Primarul demis al oraşului Detroit, din statul american Michigan, a fost condamnat joi la 28 de ani de închisoare pentru implicare într-un vast sistem de corupţie în această localitate în faliment din nordul Statelor Unite.


                       

                                                        Kwame Kilpatrick (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

           Kwame Kilpatrick, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit vinovat, în martie, de 12 capete de acuzare, printre care deturnare de fonduri publice, extorcare şi fraudă fiscală, după o anchetă federală asupra conturilor şi contractelor încheiate de primăria oraşului Detroit.

         De asemenea, 33 de persoane, printre care consilieri şi angajaţi municipali, au fost condamnate pentru că au participat la acest vast sistem de corupţie publică.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 90 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate