Total Media News

Esential
Cu nivelurile actuale ale TVA si CAS, Romania nu poate avea crestere economica de peste 4% PDF Imprimare
Marţi, 16 Iulie 2013 19:24

   Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, că preocuparea principală a guvernului trebuie să fie anul viitor nivelul TVA şi al CAS, deoarece cu valorile actuale România nu va putea avea o creştere economică de peste 4%.


    "Cu nivelurile actuale ale TVA şi CAS nu putem avea o creştere de peste 4% pe an. Aceasta trebuie să fie preocuparea Guvernului anul viitor", a spus Vosganian, la conferinţa "Cei mai mari jucători din economie", organizată de Ziarul Financiar.

Citeşte mai mult...
 
ASSAI si ACODAREN declara ca ASTRA nu le acorda pagubitilor RCA bani suficienti pentru reparatii PDF Imprimare
Luni, 08 Iulie 2013 21:52

             Doua asociatii ale reparatorilor auto, ASSAI - Asociatia Societatilor de Service Independente si ACODAREN - Asociatiei Concesionarilor DACIA, RENAULT si NISSAN, declara intr-un comunicat de presa ca societatea ASTRA Asigurari nu le acorda pagubitilor RCA suficienti bani pentru efectuarea reparatiilor.

                              
     Conform comunicatului ACODAREN, "conflictul este generat de plata fortata, prin virarea in cont, fara acordul pagubitului, a unor sume de bani considerate de catre ASTRA Asigurari drept despagubire acceptata. Aceste sume, calculate netransparent, dupa o regula stiuta doar de inspectorii ASTRA Asigurari, nu permit clientilor efectuarea reparatiilor in conditii de calitate si siguranta, in ciuda facilitatilor pe care le acordam.""In ultimul timp, tot mai multi clienti au venit la service-uri pentru a cere sprijin in rezolvarea unor situatii conflictuale aparute in relatia cu ASTRA Asigurari, in calitatea lor de pagubiti ai acestei companii", explica Marius GHIBAN, Directorul ACODAREN.

Citeşte mai mult...
 
Campionii se nasc acum PDF Imprimare
Luni, 01 Iulie 2013 15:14

                Vineri, 26 aprilie 2013, la Palatul Parlamentului, a avut loc dezbaterea „Campionii se nasc acum”, organizată de Student Sport, în parteneriat cu Consiliul Naţional al Audiovizualului şi Consiliul Naţional al Elevilor.

                  

     La eveniment au participat şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, Adrian Pană, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Gabriel Ispas, secretarul general adjunct în Ministerul Educaţiei, Victor Dobre, directorul International Advertising Association şi Dumitru Graur, preşedintele Asociaţiei Presei Sportive.

 

    În cadrul dezbaterii, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a declarat că are în vedere lansarea unui program naţional prin care copiii să poată practica gratuit un sport sub îndrumarea unui antrenor. Acest proiect se datorează faptului că baza sportivă existentă este fie concesionată, fie distrusă, iar practicarea unui sport presupune costuri foarte mari.

Citeşte mai mult...
 
Relatia cu FMI ne-a adus mai mult rau decat bine PDF Imprimare
Joi, 27 Iunie 2013 17:01

                            Acordul cu FMI, un mar otravit  ?

              Cum au ingropat "expertii" economia privata

                                           

     Acordul cu FMI expira pe 30 iunie, iar autoritatile incearca din rasputeri sa convinga boardul de la Washington ca avem nevoie de o noua "centura de siguranta". Specialistii in finante vin cu opinii total diferite in privinta "binefacerilor" intelegerii.

    Vor deraia guvernantii economia fara banii Fondului, sau dimpotriva, acordul ne adanceste in criza?

    Acordul cu FMI a fost “centura de siguranta” in vreme de criza. Pana acum am imprumutat 12,95 miliarde de euro si am mai avut la dispozitie alte aproape 4 miliarde, pentru vremuri grele. Pe ce s-au dus banii este deja arhicunoscut – guvernantii au asigurat "pacea sociala", platind salariile si pensiile si acoperind gaurile tot mai mari din buget.

      “Relatia cu FMI ne-a adus mai mult rau decat bine”, afirma, recent, analistul Ilie Serbanescu.

Citeşte mai mult...
 
CEL MAI GRAV ACCIDENT DIN TURISMUL ROMANESC: Numarul romanilor morti in Muntenegru este de 18 - PDF Imprimare
Marţi, 25 Iunie 2013 07:50

     Numărul românilor decedaţi după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, este de 18. Alţi 29 sunt internaţi, dintre care şapte la terapie intensivă, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. Parchetul General va face o anchetă în cazul accidentului din Muntenegru, sesizându-se din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al instituţiei, Simona Frolu.

                   

       TRAGEDIA din MUNTENEGRU: Numărul românilor morţi a ajuns la 19 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

       UPDATE 21: 15 - Duşa: Repatrierea răniţilor din Muntenegru, cea mai mare intervenţie aviatică medicalizată a MApN

     Luni seară, la Baza 90 din Otopeni, au fost prezentate presei, de către ministrul Mircea Duşă, cele două avioane militare - Hercule şi Spartan - cu care vor fi transportate persoanele rănite în accidentul de duminică din Muntenegru.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 98 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate