Total Media News

Auto
Marketingul viral – success extraordinar pentru Volvo Trucks PDF Imprimare
Miercuri, 11 Decembrie 2013 21:43
                                              Odată cu ultima reclamă,
            “The Epic Split”    
          Volvo Trucks demonstrează că o abordare neconvenţională de marketing B2B funcţionează.
                                   
    Reclama s-a răspândit în toată lumea şi este deja, după doar patru săptămâni, cea mai vizionată reclamă auto din istoria Youtube.

Încă de la lansarea "The Epic Split" pe canalul Youtube  în data de 14 noiembrie 2013, reclama a acumulat peste 59 milioane de vizualizări. S-a răspândit pe reţelele sociale şi canalele de ştiri, fiind subiectul a mii de discuţii şi chiar devenind un fenomen în sine, imspirând crearea a numeroase reinterpretări proprii, atât din partea publicului, cât şi a celebrităţilor.

"Reacţia a fost copleşitoare. Sigur, speram să aibă success, dar nu ne-am aşteptat să fie atât de mare sau să se întâmple atât de repede. Până la urmă, "The Epic Split" este o reclamă pentru autocamioane, spune Per Nilsson, Director PR Volvo Trucks.

Succes în cifre
"The Epic Split" nu a devenit doar reclama auto cea mai vizionată pe Youtube vreodată. Rezultatele, după primele patru săptămâni pot fi măsurate în cifre pe mai multe paliere. "The Epic Split"şi povestea din spatele acestui film au obţinut:

Citeşte mai mult...
 
UNTRR solicita anularea cerintei de echipare cu placute cu dimensiunile si masele maxime autorizate PDF Imprimare
Luni, 09 Decembrie 2013 11:45

         STATUL  ROMÂN   JEFUIEŞTE  TRANSPORTATORII  ROMÂNI PRIN INTERMEDIUL  MINISTERULUI  TRANSPORTURILOR !

                                

      Semnalăm îngrijorarea asociaţiei noastre faţă de actualele practici legislative din domeniul transporturilor rutiere, prin care transportatorii români sunt, din nou, discriminaţi acasă.

      Trebuie ştiut că NU EXISTĂ PLĂCUŢE ÎN NICI UN ALT STAT MEMBRU UE !

      Trebuie ştiut că NU A FOST CONTROLAT ŞI NICI AMENDAT VREUN TRANSPORTATOR ROMÂN ÎN UE PENTRU LIPSA PLĂCUŢEI !

     Trebuie ştiut că toate vehiculele au din fabricaţie plăcuţe montate de producători! Doar că pentru autorităţile din România sunt bune doar plăcuţele inventate în România, bazate pe măsurătorile RAR, fabricanţii nefiind credibili !

     Trebuie ştiut faptul că ROMÂNIA ESTE ÎNCĂ STAT MEMBRU AL UNIUNII EUROPENE !

    Trebuie ştiut faptul că ceea ce face MINISTERUL TRANSPORTURILOR este o invenţie Românească 110%:

Citeşte mai mult...
 
Bridgestone incheie un MotoGP ™ sezon-record PDF Imprimare
Luni, 02 Decembrie 2013 23:12

        La data de 10 noiembrie,  la Valencia Circuito Ricardo Tormo văzut Repsol Honda Marc Marquez a castigat  titlul MotoGP ™ și a marcat încheierea cu succes al  douăsprezecea sezon Bridgestone in MotoGP ™ și șaselea său de anvelope Oficial Furnizor de serie .

                  

     Creșterea continuă a MotoGP ™ a fost evident în numărul de intrări cu normă întreagă garnitură de pe grila pentru acest an cresterea  la 24 de piloti , care a fost un record pentru epoca MotoGP ™ .

     Cu seria merge în jos la firul , la sosirea de Marquez , întoarcerea lui Rossi la Yamaha , și campioana en-titre Jorge Lorenzo a pune în spectacole eroice , inclusiv mersul pe locul al cincilea la Assen , cu o fractura de clavicula , cifra totală de participare pentru MotoGP ™ pentru 2013 a fost de 2433763 - cea mai mare înregistrată vreodată . 

    A fost de asemenea un an record pentru Bridgestone si performanta anvelopei a fost în general mai exemplară în acest an .

Citeşte mai mult...
 
Kalender Miss Tuning 2014 PDF Imprimare
Luni, 02 Decembrie 2013 13:11

 

 

 

                  Pasiunea pentru noul sezon de tuning a fost trezit.

             

      Incepand de astazi, fanii de curbe frumoase și mașini unice pot răsfoi treisprezece paginile lucioase ale 2014 Miss Tuning Calendar.

      Pentru noua ediție a calendarului, fotograful   Max Seam stabilit si  Leonie Hagmeyer-Reyinger (21), a  ales în locuri de top din jurul   orasului Budapesta, capitala Ungariei.

     Ca o editie limitata, din care există doar 1.500 de exemplare în întreaga lume, calendarul lucios se bucură de o reputație legendară în industria auto, de tuning si stilul de viata .

 

Citeşte mai mult...
 
Agentul de curatare al filtrului de particule diesel produs de LIQUI MOLY PDF Imprimare
Joi, 28 Noiembrie 2013 13:14

             Asociaţia Aftermarket SUA, AIA, alege agentul de curăţare a filtrului de particule diesel al companiei LIQUI MOLY la categoria "Best New Product"

                       
                             
      Adevărate inovaţii în domeniul Chimie auto sunt rare. Cu agentul său de curăţare a filtrului de particule diesel, expertul german în ulei de motor şi aditivi LIQUI MOLY, a dezvoltat o adevărată inovaţie pentru atelierele de service.
La scurt timp după introducerea pe piaţa din SUA, acesta a primit o distincţie – ca fiind „2013 Best New Product for Import Cars“. „Acesta este premiul Oscar pentru sectorul Aftermarket“, a afirmat David Pollack, Manager Marketing al LIQUI MOLY USA.
„Distincţia reprezintă o mare onoare pentru noi. Şi arată că noile tehnologii oferă, de asemenea, noi domenii de afaceri.“
     În fiecare an, Asociaţia Auto Internaţională (AIA) acordă această distincţie. AIA face parte din Asociaţia Aftermarket SUA, Asociaţia Industriilor Auto Aftermarket, şi reprezintă acolo sectorul autovehiculelor de import. Acordarea premiului are loc tradiţional la Automotive Aftermarket Products Expo (AAPEX) în Las Vegas, Nevada, cel mai mare târg mondial aftermarket care are loc anual. În acest an, distincţia a fost primită de LIQUI MOLY.LIQUI MOLY a prezentat la standul său de la târgul AAPEX tema motoare diesel.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 95 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto