Total Media News

Auto
Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice: modificarea Codului Rutier PDF Imprimare
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 19:47

                Ordonanţă de urgenţă  pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002   privind circulaţia pe drumurile publice

                                               
          Având în vedere Decizia nr. 500 din 15 mai 2012 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor art. 118 alin. (31) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, art. 34 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor şi art. XVII din Legea nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea soluţionării proceselor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 492 din 18 iulie 2012, prin care Curtea Constituţională a declarat neconstituţionale prevederile art. 118 alin. (31) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, text introdus prin art. X din Legea nr. 202/2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor,

Citeşte mai mult...
 
Proprietarii de masini vor putea sa asiste vizual la interventia din service PDF Imprimare
Miercuri, 20 Februarie 2013 13:45

         Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege care dă posibilitatea proprietarilor de autovehicule să asiste vizual, dintr-un spaţiu amenajat, direct sau prin intermediul unei camere de luat vederi, intervenţia din service, dar şi să o conteste, dacă apreciază că aceasta nu este conformă.


            Proiectul de lege a fost adoptat cu 324 de voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi 2 abţineri.

           Camera Deputaţilor este for decizional.

"Această reglementare oferă şansa proprietarului unui autoturism, beneficiarului unei astfel de intervenţii în service, să asiste la intervenţia care se face propriei maşini, să conteste. Există, începând cu acest act normativ, obligaţia unui Registru de contestaţii. Contestaţia este iniţiativa cetăţeanului. El poate să conteste în mod absurd. Imediat, însă, în termen de şapte zile, există obligaţia RAR să verifice contestaţia respectivă" , a precizat preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, iniţiatorul proiectului.

Citeşte mai mult...
 
APIA sustine IMPOZITUL Forfetar si la service-urile auto PDF Imprimare
Marţi, 19 Februarie 2013 16:35

              Impozitul forfetar ar putea fi aplicat în a doua parte a anului şi va include şi service-urile auto. În urma întâlnirii cu reprezentanţii din domeniu, ministrul delegat Maria Grapini a spus că e în lucru studiul privind impactul noului impozit asupra sectorului întreţinerii şi reparării autovehiculelor.

                             

           Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile susţine iniţiativa şi urmează să ofere date din sectorul auto pentru finalizarea analizei. Ministrul Grapini a precizat că scopul este de a construi un impozit pe principii de echitate, care va favoriza companiile care-şi plătesc corect şi cu regularitate obligaţiile către stat.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto în 2013 - stagneaza in ianuarie PDF Imprimare
Luni, 18 Februarie 2013 12:10

           Pe ansamblul pieţei, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale) au rămas
aproximativ la nivelul din 2012, înregistrând o scădere de 0.1% faţă de anul trecut. În
interiorul acestei scăderi, avem autoturismele cu - 4,1%.

                            
       In continuare în luna ianuarie, vânzările sunt susţinute de achiziţiile realizate de către   persoanele juridice (81% din total), cu 11 puncte procentuale mai mult decât media înregistrată  în 2012.

Citeşte mai mult...
 
Ferrari F 12 este in Romania PDF Imprimare
Miercuri, 06 Februarie 2013 18:15

Forza Rossa a lansat miercuri pe piata romaneasca noul model Ferrari F 12

                                 

Berlinetta, cea mai puternica masina de strada din lume,  masina inlocuind modelul 599 GTB.

--  http://video.ferrari.com/view/EN/f12berlinetta-international-media-test-drive-

Citeşte mai mult...
 


Pagina 113 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto