Total Media News

Auto
100 de ani de Chevrolet PDF Imprimare
Marţi, 18 Octombrie 2011 08:26

Compania Chevrolet a fost fondatӑ în 3 noiembrie 1911.

Anul acesta – la exact 100 de ani de la crearea companiei – te invitӑm sӑ sӑrbӑtoreşti alӑturi de noi, prin participarea la o serie de evenimente ce vor avea loc în Europa pe tot parcursul anului.

 

Moştenire europeanӑ

Rӑdӑcinile Chevrolet sunt de fapt europene. Cofondatorul companiei, Louis Chevrolet, este nӑscut în Elveţia şi din acest motiv, compania a pӑstrat dintotdeauna o aromӑ europeanӑ.

În prezent, Chevrolet este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri auto din lume – papionul auriu rӑmânând în continuare simbolul design-ului reprezentativ şi al optimismului care l-a inspirat pe Louis de-a lungul anilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Noi sisteme de protecţie la Grupul Renault PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011 07:53

Eric cel Mare a fost numit Director de protecţie şi prevenire a Grupului Renault.

 

Acest departament combină funcţiile de prevenire, siguranţa şi securitatea grupului.

Domeniul său de aplicare să ia în considerare prevenirea, protecţia patrimoniului umane, corporale şi necorporale, precum şi sistemele de informaţii şi cu o zi înainte. Un inginer de formare profesională, Eric Legrand în 2004 a fost director de siguranţă şi securitate Grupului La Poste, şi el anterior a servit ca director de prevenire a riscurilor şi de dezvoltare durabilă în PPR (publice de distribuţie).

 Jean Marc Berlioz a fost numit Inspector General al Departamentului de Prevenire şi Protecţie (D2P) Grupul Renault. El va raporta la Carlos Ghosn, CEO al Grupului Renault. Acesta va oferi un dublu rol de monitorizare şi de a consilia D2P pentru a asigura grupului, angajaţii şi acţionarii săi că respectarea legilor şi reglementărilor şi principiile etice ale grupului, este furnizat de dispozitive de protecţie. Inspector General de Administraţie, Jean Marc Berlioz a fost anterior director, şef al Inspectoratului General al Poliţiei Naţionale, şi director al Institutului pentru Studii Avansate de Securitate Internă (IHESI).

              

Citeşte mai mult...
 
DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania! - 21-23 octombrie 2011 PDF Imprimare
Miercuri, 12 Octombrie 2011 07:30
Asii driftului din Europa alearga la Casa Poporului, alaturi de un spectacol de Tuning si Car-Audio. Competitiile se vor desfasura in zilele de 21, 22 si 23 octombrie, pe circuitul Bucharest GP din jurul Casei Poporului.

Bucharest GP
A.R.T.A. & 4Tuning
FD1 - Formula Drift One
JDM - Drift Allstars European Series
 
 Lanseaza impreuna in Romania primul eveniment de drift profesionist al Europei, la care participa cei mai buni piloti de pe continent!
"Infrastructura circuitului de la Casa Poporului este mai buna decat o au majoritatea circuitelor de curse, asa ca abia astept ca pilotii sa intre pe pista", declara Niall Gunn, CEO Drift Allstars European Series.
La Bucuresti vor lua startul exclusiv nume sonore din lumea driftului international, campioni din toata Europa. In total, peste 30 de piloti din 14 tari vor alerga in competitia Drift Grand Prix of Romania. Media de putere a masinilor competitoare este de peste 500 cai putere.
Citeşte mai mult...
 
Audi stabileste nou record de vânzări în septembrie PDF Imprimare
Marţi, 11 Octombrie 2011 16:05

    Cifrele de vânzări pentru AUDI AG continua să crească în mod semnificativ în toate regiunile din lume:
  Compania a vândut în jurul valorii de 120,200 autovehicule la nivel mondial, în septembrie - 17,1 la sută mai mult decât în ​​aceeaşi lună a anului trecut. Vanzarile in Europa au crescut 9.0 la sută, până în jurul valorii de 67,200 autoturisme, conduse în primul rând de creştere ridicată în Regatul Unit şi în pieţele scandinave.
    Audi a înregistrat o creştere bruscă a vânzărilor în special în Statele Unite, la 19,3 la sută, iar în China: În cel mai mare piata de desfacere, compania din Ingolstadt, încă o dată accelerat în mod semnificativ de creştere şi, cu vânzări în jurul valorii de 29500 de autovehicule, a depăşit de vânzări pentru luna septembrie de anul trecut cu 33,2 la sută.


***  sursa  : audi

 
Ducati dezvăluie mai multe detalii despre modelele din 2012 PDF Imprimare
Vineri, 07 Octombrie 2011 16:27

    

Doar cu câteva săptămâni înainte de lansarea de catre Ducati a noului Superbike 1199 Panigale la Salonul Internaţional de Motociclete EICMA de la Milano (10-13 noiembrie 2011) şi după recenta lansare a noului Streetfighter 848, Ducati dezvăluie mai multe detalii despre gama de anul viitor.

 

  Dovedindu-şi conceptul inovator şi stabilindu-şi un nou reper în industria de referinţă, familia câştigătoare Ducati Multistrada trece în anul 2012 ca  motocicleta cu vânzari de top, având încredere în gama Multistrada 1200, 1200 S, Ediţia Specială Pikes Peak 1200 S şi 1200 S Touring.  

Modelele 2012 vor avea modificări ale şeilor pentru un confort sporit al rider-ului, prin creşterea suprafeţei atât în faţă cât şi în spate. Multistrada 1200S Touring va beneficia şi de o schemă de culoare nouă: „titanium mat” cu cadru „negru racing”. Noua culoare este în plus faţă de cele disponibile acum: roşu şi alb arctic.

În 2012 Hypermotard 1100 EVO SP va fi disponibil în varianta Corse Edition, ducând tot conceptul de Hypermotard la un nivel mai înalt, în stilul Ducati Corse. O gardă la sol mai mare, o suspensie specială şi cadrul mai mare îl  vor face pe 1100 EVO SP Corse Edition gata de acţiune. Va fi comercializat în culorile oficiale Ducati Corse: roşu, alb şi negru.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 136 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto