Total Media News

Monden
Marele Gatsby: Primele schite ale rochiilor sclipitoare PDF Imprimare
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 22:14

                  Miuccia Prada a făcut publice patru schiţe ale costumelor pe care le crează pentru cel mai aşteptat film al momentului, The Great Gatsby, regizat de Baz Luhrmann, care se presupune că va intra în cinema în această vară. Prada a colaborat cu designerul de costume Catherine Martin pentru a crea peste 40 de look-uri pentru film, toate inspirate de arhivele Prada şi Miu Miu.

                                                            

           “Baz şi Miuccia au găsit mereu moduri de a împărtăşi fascinaţia lor în a găsi modalităţi moderne de a realiza referinţe clasice şi istorice din trecut”, a declarat Martin.

Citeşte mai mult...
 
Cum iti poti mari sanii cu mai putine riscuri, fara silicon PDF Imprimare
Marţi, 22 Ianuarie 2013 11:14

               Am observat ca, in ultima perioada, apar din ce in ce mai multe cazuri de femei care si-au pus silicon in sani si au probleme foarte mari: fie rana nu li se inchide, fie se infecteaza, fie sanii capata o forma inestetica. Acum insa exista o alta solutie pentru femeile care vor sa-si reconstruiasca sanii, dar si pentru cele care vor doar sa si-i mareasca.

Aceasta solutie poarta numele de BRAVA, iar riscurile sale sunt semnificativ mai mici.

                                            

                                            Marire de sani fara taieturi si cicatrice

        Dr. Dana Jianu, Vicepresedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica, a adus aceasta interventie si in Romania, la Clinica ProEstetica, primul centru medical privat de chirurgie estetica din Romania. Ce inseamna, de fapt, sistemul Brava?

Citeşte mai mult...
 
John Galliano revine pe podium ! PDF Imprimare
Luni, 21 Ianuarie 2013 11:48
  

           Dupa ce a fost concediat de la Dior, si s-a luptat timp de aproape doi ani cu dependenta de alcool, somnifere si antidepresive, designerul John Galliano si-a adunat fortele pentru a reveni pe podiumul de moda. El va prezenta o noua colectie la New York Fashion Week.

                                            

         John Galliano, designerul care a scris istorie la Dior, dar care a si fost concediat de la aceasta casa de moda in urma cu doi ani, revine pe podium, dupa o perioada de agonie, dependenta de alcool, somnifere si antidepresive.

Citeşte mai mult...
 
START la inscrieri pentru ESDU DanceStar Romania 2013 PDF Imprimare
Marţi, 15 Ianuarie 2013 22:53

           Au inceput inscrierile pentru competitia ESDU DanceStar Romania 2013. Cei mai buni dansatori din tara sunt invitati sa participe la cea de-a IV-a editie a turneului ESDU DanceStar 2013 care se va desfasura sambata, 23 februarie 2013, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

                                      

         Competitia aduna pe aceeasi scena sute de indivizi pasionati de dans, reprezentanti ai celor mai cunoscute scoli de dans din tara,scoli de balet , trupe de dans dar si dansatori individuali. Castigatorii competitiei si cei care vor aduna numarul necesar de puncte pentru calificare vor participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013 in perioada 15-19 mai 2013 in Porec, Croatia.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa ne ingrijim corect tenul PDF Imprimare
Marţi, 15 Ianuarie 2013 14:53

             Am început sã folosesc produse de curãţare a tenului încã din adolescenţã când au apãrut primele semen  ale acneei. Pe atunci nu aveam o rutinã de îngrijire, ci doar câteva produse de curãţare pe care le  foloseam cu o regularitate îndoielnicã la început, lucru care s-a schimbat pe parcurs ce efectele au început sã îşi facã simţite prezenţa.

 

          Îmi amintesc cã primul produs de curãţare a fost un sãpun de faţã cu sulf pentru acnee, apoi urmând sã folosesc şi alte tipuri de produse: loţiune tonicã, gel/spumã de curãţare, gel pentru pete şi coşuri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 32 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life