Total Media News

Monden
Marirea sanilor prin injectare cu grasime proprie PDF Imprimare
Luni, 24 Decembrie 2012 20:43

         Pentru unele femei, grasimea proprie colectata prin liposuctie reprezinta o alternativa viabila la traditionalele silicoane.

                                      

        Potrivit ultimului studiu in domeniu, efectuat de cercetatori americani, grasimea proprie colectata prin liposuctie reprezinta o alternativa viabila la traditionalele silicoane, insa doar pentru unele femei. "Prima conditie este sa aveti o zona donatoare, cu grasime in exces undeva pe corp. Asta inseamna ca interventia are doua parti, prima fiind cea de recoltare a grasimii din zone donatoare, iar a doua cea de injectare in sani", explica dr. Daniela Bunila, chirurg estetician in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

Citeşte mai mult...
 
Moët Impérial PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012 15:37

 

                                                 

                    Moët Imperial este șampania House iconic.
                    Creat în 1869, el întruchipează Moët & Chandon lui stil unic, un stil ce  se  distinge prin fructul său luminos, si maturitatea sa eleganta.

Citeşte mai mult...
 
Accesoriile must-have ale iernii, la preturi reduse PDF Imprimare
Joi, 20 Decembrie 2012 14:50

      Iubim iarna pentru ca este un sezon al sarbatorilor albe si cu aroma de scortisoara si, in acelasi timp, ne declaram nemultumiti de temperaturile scazute, viscol si senzatia constanta de disconfort. Garderoba de sezon include tinutele festive si accesoriile indispensabile, care ne permit sa infruntam fiecare iarna cu stil. De la pantofi de ocazie la cizme din piele, de la genti casual la fulare si manusi biker, DailyBrands iti ofera un univers al accesoriilor de sezon, la preturi reduse, pentru ca tu sa iti completezi tinutele corespunzator.

          Colectia de incaltaminte de iarna

       Achizitioneaza modele clasice de incaltaminte, pe care le poti asorta tinutelor din garderoba ta. Botinele negre cu siret si cizmele din piele, pana la genunchi, sunt piese basice, versatile, care iti permit sa reinventezi constant outfit-urile tale preferate.

Citeşte mai mult...
 
Trofeul Black Sea Sailing isi desemneaza castigatorii PDF Imprimare
Vineri, 14 Decembrie 2012 19:18
             Ocupanţii locului I de la fiecare categorie de competiţie vor primi drept premiu câte un ceas din colecţia Grand Ocean din partea partenerului principal al competiţiei, brandul de ceasuri elvetiene Edox prin unic distribuitor B&B Collection.
             Cea de-a treia competiţie din cadrul Trofeului Black Sea Sailing, Regata Neptun, se va desfăşura pe ruta Marina Eforie Nord - Marina Balcik şi retur în perioada 6-9 septembrie, urmând a alinia la start peste 20 din cele mai puternice şi mai competitive echipaje din yachtingul românesc de la clasele Racer, Cruiser şi Open. "A fost un sezon plin, caracterizat de performanţă şi ambiţie, din partea concurenţilor, de nenumărate capricii din partea mării şi a vântului, dar mai ales de un spirit competitiv din ce în ce mai puternic de la o regată la alta, în întreaga comunitate locală de yachting.
Citeşte mai mult...
 
Haine si accesorii de blana - Cum sa le porti in sezonul rece PDF Imprimare
Marţi, 11 Decembrie 2012 10:04

          Blana o putem purta in cele mai diverse forme ale ei, de la o haina bogata la un simplu guler. Trebuie sa ne bucuram de faptul ca aceasta capata o versatilitate din ce in ce mai mai mare, cu fiecare sezon.

         Iata cateva tendinte si idei de purtare a pieselor din blana, care te vor ajuta sa construiesti tinute interesante indiferent de stilul de care il adopti in viata de zi cu zi.

             Blana: ANIMAL PRINT

          Animal printul ramane la fel de popular si in aceasta iarna. Indrazneste sa-l porti atat pe haine cat si pe accesoriile calduroase ale acestui sezon. Avantajul principal: acest imprimeu nu este destinat doar tinutelor de seara.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

DSquared2

DSquared2

Isabel Marant

Isabel Marant

Ralph Lauren

Ralph Lauren

   

Citeşte mai mult...
 


Pagina 34 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life