Total Media News

Monden
Cadouri de Craciun de lux PDF Imprimare
Duminică, 09 Decembrie 2012 17:28

     Cei care au un buget generos de sărbători, dar și cei care vor să facă o surpriză plăcută unei persoane mai greu de impresionat, însă nu vor să petreacă prea mult timp la cumpărături pot apela la magazinele on-line de cadori de lux.

                                        


     Aici nu doar vor primi idei de cadouri de Crăciun, dar vor avea și posibilitatea de a le trimite direct la adresa dorită.Cadourile expuse în magazinele de lux virtuale sunt dintre cele mai diverse, de la coșuri de Crăciun la minibaruri sau table de șah din alabastru.

Citeşte mai mult...
 
Feast Truffles PDF Imprimare
Miercuri, 05 Decembrie 2012 09:05
               In plin sezon al trufelor, Carol Parc Hotel prin Restaurantul sau, Poem, a decis sa aduca un omagiu acestor nestemate ale pamantului si sa ii bucure pe iubitorii gusturilor fine organizand o cina speciala, in data de 6 Decembrie, cu participarea priceputului si faimosului Chef, David Contant !
                                              

      Meniul ales, cu preparate a caror finete va fi data de trufele albe si negre, reuneste delicii culinare precum Macaron de Foie Gras romanesc marinat in Champagne cu trufe dinTransilvania, Linguine proaspete cu felii
de trufe albe romanesti reteta Badrutt’s Palace St Moritz, File de vită din Tara Romaneasca, sos cu trufe translilvaniene aromat cu trabuc a la Montecristo N4, legume de sezon si nu numai.
Citeşte mai mult...
 
Cluj-Napoca va fi Capitala Europeana a Tineretului în 2015 PDF Imprimare
Marţi, 27 Noiembrie 2012 09:26

      Orașul Cluj-Napoca a fost desemnat aseară Capitală Europeană a Tineretului în anul 2015, se arată într-un comunicat de presă publicat de Forumul European al Tineretului.Alături de orașul transilvănean, finalistele competiției au fost Varna (Bulgaria), Vilnius (Lituania) și Ivanovo (Rusia).

                                          

    Cele patru orașe finaliste au fost alese anterior dintr-o listă de 12 orașe care doreau să dețină titlul de Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai eficient mijloc de marire a sanilor PDF Imprimare
Vineri, 23 Noiembrie 2012 16:08

              Cel mai eficient mijloc de marire a sanilor, cu efect de durata este un masaj care se numeste ''exercitiul caprioarei''.


         - Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale.

Citeşte mai mult...
 
Top 8 noutati Sephora XMAS Collection PDF Imprimare
Joi, 22 Noiembrie 2012 11:29

          Vom continua tradiţia de vara trecutã când v-am prezentat Top 8 noutãţi Sephora Summer Collection pentru cã trebuie sã aflaţi suprizele care vã aşteaptã în magazinele Sephora iarna aceasta.

 

     În cadrul unei petreceri psychedelice, dar pline de glam am descoperit la începutul acestei toamne surprizele pregãtite de Sephora pentru sezonul rece.

          Acestea sunt preferatele mele:

                           

8. Sephora Color Pop Up Store Xmas Palette

Aşa cum face în fiecare an, şi anul acesta Sephora a creat o paletã de machiaj cu tot ce ai nevoie. Color Pop Up Store conţine: 64 de farduri de pleoape, 48 de rujuri, 6 glossuri, 12 gel linere, 6 farduri cremoase, 3 pudre iluminatoare şi 6 blush-uri cremã şi 3 blush-uri pudrã.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 35 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life