Total Media News

Monden
Top 7 Cele mai scumpe sutiene din lume PDF Imprimare
Vineri, 02 Noiembrie 2012 08:18

 

                  Iti place sa iti cumperi lenjerie intima? Esti una dintre femeile care se rasfata din cand in cand cu un set de lenjerie intima foarte fin, mai scump sau preferi sa te incadrezi in limitele medii ale indraznelii in ceea ce priveste banii cheltuiti pe astfel de itemuri vestimentare?

 

        Indiferent ce varianta ai alege, nicio achizitie a ta nu va parea prea scumpa in comparatie cu cele mai scumpe sutiene din lume. Iata Top 7 Cele mai scumpe sutiene din intreaga lume!

1. Heavenly Star Bra (Victoria's Secret) - 12.500.000 $



In 2002 acest sutien intra in Cartea Recordurilor Guiness cu titlul de "Cel mai scump sutien din lume". In valoare de aproape 13 milioane de dolari, sutienul Victoria's Secret este alcatuit din 1200 safire roz de Sri Lanka si un element central absolut impresionant - diamant de 90K (diamantul singur are valoarea de 10.5 milioane dolari).

Modelul ales pentru a promova acest sutien "rupt din rai" a fost Heidi Klum.

 


 

heavenly star bra

 

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Caderea parului: cauze si solutii PDF Imprimare
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 19:34

         Pierderea parului, desi nedureroasa si fara risc vital, are consecinte psihologice extrem de importante, ca lipsa increderii in sine, anxietate, depresie, fobie sociala si, in anumite cazuri, pierderea identitatii. Nu este o surpriza deci ca o mare parte din consultatiile dermatologice au ca motiv principal caderea parului.

Care sunt cele mai frecvente cauze?

                                           
       Este normal ca, zilnic, sa ne cada intre 50 si 100 de fire de par. Insa, depasirea acestei limite este un semnal de alarma si inainte sa decretam ca "e pe sistem nervos" ar trebui sa trecem in revista cele mai intalnite cauze ale pierderii parului:

Citeşte mai mult...
 
4 minuni pe care le face otetul de mere pentru ingrijirea parului PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 09:54

          Cine ar fi crezut ca o substanta atat de banala, pe care o avem mereu in bucatarie si care costa de 10 ori mai putin decat un sampon si un balsam, poate avea cele mai bune rezultate in ingrijirea parului? Otetul de mere este bun la toate, se pare, iar domeniul cosmeticii nu este dat la o parte. In loc sa cumperi tot felul de sampoane si balsamuri de par care iti promit rezultate uimitoare, incearca un tratament traditional, bazat de otetul de mere. Iata ce beneficii are...

 

       Otetul de mere poate elimina matreata. Prepara o lotiune din 1 parte apa si 1 parte otet de mere si clateste parul si scalpul cu ea; clateste apoi cu apa si usuca parul ca de obicei. Otetul de mere va curata porii si va reduce considerabil matreata. Otetul de mere este o substanta mult mai prietenoasa cu mediul decat sampoanele sau balsamurile de par care promit ca elimina matreata. In plus, de multe ori, acestea nici macar nu au efecte de durata.

Citeşte mai mult...
 
Irina Schrotter la “Cursul Zilei” PDF Imprimare
Joi, 18 Octombrie 2012 21:30

              La emisiunea “Cursul Zilei”, cunoscuta femeie de afaceri Irina Schrotter a fost invitata din platou a lui Eli Roman, alături de Cristi Sima, preşedintele Sibex.


     Discuţiile s-au axat pe perturbările de pe piaţa financiar-bancară induse de criza politică, care a culminat cu suspendarea preşedintelui României.

Cel mai afectat de luptele politice a fost după cum era de aşteptat, leul care s-a depreciat accelerat, stabilind noi minime istorice.

În lipsa unor măsuri clare şi precise care să asigure relansarea economiei, Irina Schrotter consideră că moneda naţională nu se va putea susţine încontinuare. Principala problemă cu care se confruntă economia românească este lipsa de competitivitate, indusă de politici economice şi financiare greşite.

 

 

 

 

 

 

****  sursa  :money.ro

 
Dieta cu cereale PDF Imprimare
Miercuri, 17 Octombrie 2012 21:11

    Revenirea la hrana naturala nu inseamna doar eco sau bio produse, ci alimentatie cu conotatii spirituale. Cerealele prezente in orice dieta au propriul ritm astral si au vibratii energetice specifice fiecarei zile a saptamanii.Adevarat, bizar sau doar amuzant, iata sapte motivatii pentru a manca zilnic cereale

 

     Orez -LUNI

    Lunea - ziua Lunii - e bine sa mananci orez. Creste in apa si e "guvernat" de apa, precum insasi Luna. Boabele de orez regularizeaza functiile organismului care presupun o anume fluiditate, si sunt in mod special eficiente in cazul congestiilor, retentiei de apa in tesuturi datorate dereglarilor circulatorii, hipertensiunii si slabei functii renale.

 

   Orz - MARTI

   Martea e dedicata lui Marte, zeul razboiului, iar orzul simbolizeaza tocmai actiuni belicoase. Era cea mai raspandita cereala in Grecia antica, cu a ei cultura fizica si mentala extrem de activa.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 37 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life