Total Media News

Monden
GLAMOUR şi New Yorker te invită la petrecerea sezonului PDF Imprimare
Miercuri, 10 Octombrie 2012 12:48

                      GLAMOUR şi New Yorker te invită la petrecerea sezonului:

joi, 18 octombrie, între orele 14.00 şi 20.00, în noul magazin New Yorker din Iris Titan Shopping Center.

 

 

                                               



                Vei beneficia de servicii exclusive de make-up, hair şi fashion styling direct de la profesioniştii Melkior şi stiliştii GLAMOUR!

 
Inovatia La Roche-Posay 2012: Hydreane BB Cream PDF Imprimare
Luni, 08 Octombrie 2012 10:05

 

    La Roche Posay a creat prima crema de tip Blemish Balm cu o formula dedicata tenului sensibil

BB cream – Fond de ten sau crema hidratanta?

                                               

    Hydreane BB Cream este in primul rand o crema hidratanta ce imbina virtutiile unice ale apei termale La Roche-Posay cu pigmentii corectori si iluminatori ai tehnologiei Blemish Balm. Multumita concentratiei ridicate de Seleniu din apa termala La Roche-Posay, formula Hydreane BB hidrateaza si calmeaza pielea sensibila timp de 12 ore, oferind protectie impotriva radicalilor liberi din atmosfera. Non-comedogenica, fara parabeni si testata dermatologic, aceasta uniformizeaza si ilumineaza chiar si cea mai sensibila piele, oferind totodata un machiaj natural pe durata intregii zile.

Citeşte mai mult...
 
Malvina Cservenschi a renunțat la televiziune PDF Imprimare
Joi, 04 Octombrie 2012 20:59

            După 10 ani de carieră în Televiziunea Română, Malvina Cservenschi a demisionat.

                                          

    "După 10 ani de muncă în redacția știrilor naționale, am luat decizia de a renunța la colaborarea cu Televiziunea Română. Pastrez însă mulțumirea de a ma fi descoperit și format într-un mod complet și complex din punct de vedere profesional aici.

Încheierea colaborării cu TVR a venit firesc. Am simțit că este momentul să pun punct acestei etape a vieții mele", declara Malvina pentru Viva.ro.

 

 

 

***  sursa  :

 
MARIAGE FEST DE 10... editii tot in Piata Constitutiei ! PDF Imprimare
Joi, 04 Octombrie 2012 18:10

             10 editii de MARIAGE FEST marcheaza nu doar continuitatea si constructia matura si pas cu pas a singurului festival de nunti din Romania, ci si aniversarea unui proiect in care s-au investit constant energie, idei si respect pentru viitoarele cupluri din Romania.

                             

    In toamna aceasta, va asteptam atat la MARIAGE FEST - primul eveniment dedicat inchirierii locatiilor pentru sezonul nuntilor 2013 – cat si la aniversarea noastra.

Va asteptam cu drag, oferindu-va de pe acum cel putin 10 motive sa fiti in perioada 2-4 noiembrie la MARIAGE FEST de 10:

amplasarea la kilometrul 0 al capitalei, Piata Constitutiei

Citeşte mai mult...
 
Cum se prepara berea din ghimbir PDF Imprimare
Luni, 01 Octombrie 2012 19:15

   Acest articol se adreseaza celor care s-au convins deja de nocivitatea bauturilor carbogazoase "naturale" produse industrial, chimizate pana la refuz si indulcite sintetic, colorate tipator, care in plus ruineaza sanatatea. Oferim aici o reteta pentru prepararea in casa a unei beri din... ghimbir, folosind ingredinte exclusiv naturale. Buna pentru sistemul digestiv, vitalizanta, afrodiziaca, reda pofta de viata.

                                                  

      "O clipa, dar de ce sa nu cumparam pur si simplu niste bere de ghimbir din comert?", ne-ati putea intreba. Ei bine, pentru ca berea din comert este prea indulcita si abia evoca, anemic, gustul ghimbirului. Plus ca are un gust de conservant de te omoara...Iata ce putem folosi pentru a prepara o delicioasa bere din ghimbir:- o sticla de 2 litri de apa plata

Citeşte mai mult...
 


Pagina 38 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life