Total Media News

Monden
Cum sa iti faci un coc de seara in 5 minute PDF Imprimare
Miercuri, 26 Septembrie 2012 09:28

        Cu siguranta iti doresti sa inveti sa realizezi coafuri simple, dar de efect, pentru situatiile in care bugetul limitat te impiedica sa apelezi la serviciile unui hair stylist. Urmarind tutorialul pe care ti l-am pregatit astazi nu doar ca vei gasi o solutie pentru aceasta problema, dar vei invata si cum sa-ti faci un coc de seara intr-un timp record.

Trebuie doar sa-ti rasucesti parul si sa fixezi suvitele cu ace de par! Iata cat de simplu este:

Aceasta coafura se realizeaza pe parul ondulat. Daca nu ai aceasta textura in mod natural, poti realize bucle cu ajutorul placii de par. Acest procedeu este redat in materialul video "Cum sa iti faci bucle cu placa".

 

Citeşte mai mult...
 
Tendinte toamna-iarna 2012: cele 11 Accesorii must-have PDF Imprimare
Joi, 20 Septembrie 2012 10:28

 

             Cea mai frumoasa parte, cand se schimba sezonul, este ca putem sa studiem noile tendinte, sa ne bucuram de propunerile originale si deosebite ale designerilor, sa ne inspiram si apoi sa pornim hotarate prin magazine.

 

  Dupa ce am descoperit impreuna ce culori se poarta in sezonul rece, ce tendinte monopolizeaza moda, ce incaltaminte si ce genti se poarta, este momentul sa iti oferim si o lista de tendinte care cuprinde accesoriile sezonului de toamna-iarna 2012-2013, de la curele si manusi, la bijuterii si ochelari.

Citeşte mai mult...
 
Fashion in The Garden. PDF Imprimare
Luni, 17 Septembrie 2012 10:57

 

                                            

 

              

    Pe data de 23 septembrie (duminica), la Carol Parc Hotel (Aleea Suter nr.23-25), intre orele 11.00 - 20.00, va asteptam pentru editia lunii septembrie a targului/eveniment Fashion in The Garden.


Nici un sezon nu aduce schimbari si surprize mai mari in moda si frumusete decat ...

  Toamna. Fashion in the Garden, ajuns deja la editia nr. 6, dezvaluie in premiera vizitatorilor fascinantele noi tendinte.
Este un targ/eveniment adresat intregii familii, cu surprize pentru el, ea si cei mici.

Citeşte mai mult...
 
Rasfata-ti parul cu o atingere de matase ! PDF Imprimare
Luni, 10 Septembrie 2012 11:43

       Parul este cu siguranta una dintre cele mai sexy podoabe ale unei femei si un motiv de a atrage atentia celor din jur. Cu cat este mai ingrijit, mai bogat si mai stralucitor, indiferent de culoarea sau forma lui, parul tau va trezi gelozii sau admiratii. Pentru a obtine look-ul care va atrage toate privirile, noua linie de ingrijire profesionala Biosilk iti invaluie parul intr-o atingere de matase, care hidrateaza si ofera stralucire pentru fiecare tip de par.

 

     Sistemele de ingrijire Biosilk combina tehnologii americane avansate cu proteina de matase pura, care patrund in cele trei straturi ale firului de par, reparand zonele uscate si sigiland cuticula. Impreuna cu extractele botanice, asigura o stralucire incredibila si protectie impotriva razelor solare UVA/ UVB. Formulata cu proteine de matase si extracte botanice, gama Biosilk raspunde fiecarei dorintei, fie ca vrei par drept si radios, bucle definite sau volum incredibil.

Citeşte mai mult...
 
Alpin Derm Repair - Sampon cu galbenele si lapte de capra PDF Imprimare
Luni, 03 Septembrie 2012 14:16

   Sampon cu efect calmant si hidratant, are un continut bogat de extracte de galbenele, plante alpine si alge marine. Sucul proaspat de Aloe Vera si laptele de capra au fost adaugate pentru efectul lor intens hidratant.

     

                                               

    Utilizare: Masati delicat parul si scalpul cu sampon, apoi clatiti cu apa din abundenta. Repetati daca este necesar.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 39 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life