Total Media News

Monden
Reducere Nivea - 25% PDF Imprimare
Marţi, 15 Noiembrie 2011 16:38

 

               -25% reducere pentru produsele Nivea Visage

                      si   Nivea for Men.

 

      Cumpara produse din gama Nivea Visage (toata gama Care, Cleasing si Pure&Natural) si toata gama Nivea For Men, din magazinele B&B Collection si Kendra, in perioada 01.10 - 31.12.2011 si primesti o reducere de 25%. La promotie participa toate produsele Nivea Visage.

 

                                             

 
Cătălin Botezatu se lansează în lumea ochelarilor PDF Imprimare
Vineri, 04 Noiembrie 2011 09:33

   După 8 ani de colaborare cu Cătălin Botezatu, considerat cel mai cunoscut creator roman de modă şi cea mai profitabilă vedetă din România în 2010, Sover Optica şi renumitul designer au decis să lanseze prima colecţie de ochelari de soare sub denumirea Catalin Botezatu eyewear.

 

   Evenimentul a  avut  loc  sâmbătă, 22 octombrie 2011, orele 20:30, în cadrul festiv prilejuit de cea de-a XVI-a editie a  “Întâlnirii Partenerilor Sover Optica” de la Ambasad`Or Leisure & Events din Otopeni. În premiera pentru sectorul autohton de profil, organizatorul a programat o transmisie live accesibilă prin intermediul “Ambassador Eyewear”, o pagina de Facebook iniţiată de Sover Optica.

Aflându-se în preajma celei de-a 15-a prezentări de modă în calitate de parteneri, Cătălin Botezatu şi Sover Optica propun pieţii româneşti o linie de accesorii cu o puternică personalitate, ochelarii de soare fiind accente esenţiale în cadrul oricărei garderobe moderne. Caracterul colecţiei respectă tendinţele actualului sezon, precum şi cele mai recente outfituri din prezentările Aviator by Catalin Botezatu, aspectul vintage şi look-ul military fiind cel mai bine puse în valoare de cele patru modele pilot. Sunt de asemenea disponibile şi două modele pentru femei ce se pot asorta unui look fashion, a căror siluetă oversize aminteşte de mijlocul anilor `60 şi de celebra Jackie O. Din colecţie face parte şi o montura unisex din acetat, o replică a binecunoscutului Wayfarer, un model icon pe care designerul a dorit să-l verniseze în trei variante cromatice: negru, roşu si alb. Toate cele şapte modele sunt echipate cu lentile polarizate.

          alt

Citeşte mai mult...
 
20 de producători şi şase importatori de vinuri prezenţi la Salonul Naţional de Vinuri - Vintest PDF Imprimare
Luni, 24 Octombrie 2011 15:13
  

Un număr de 20 de producători de vinuri din România, şase companii care importă vinuri, dar şi reprezentanţi ai companiilor din industrie vor fi prezenţi la Salonul Naţional de Vinuri - Vintest, organizat în perioada 27 - 30 octombrie la Romaero Băneasa.

 


''Timp de patru zile, între 27 şi 30 octombrie, sunt invitaţi să deguste gratuit sutele de sortimente expuse de producătorii români. La Vintest vor participa 20 de producători de vin autohtoni, şase importatori de vinuri, dar şi companii din industrie cu activităţi conexe, producători de sticlă, utilaje pentru realizarea vinului. Elevii şi studenţii în grupuri organizate vor avea intrarea liberă'', a spus Lucia Pârvu, director Vintest.

Prezent la conferinţa de lansare a Vintest, fostul secretar de stat, actual deputat, Adrian Rădulescu, a declarat că problema cea mai mare a vinului din România o reprezintă promovarea.

''Promovarea este cea mai importantă pentru vin, în ultima vreme astfel de evenimente au contribuit la promovare, şi la fel a făcut şi presa. Pentru industrie cel mai important sprijin vine de la reconversie, unde avem 42 milioane de euro pe an din fonduri europene, care ajută mult. Sunt şi fonduri pentru promovare. Acelaşi sprijin de reconversie, vrem să îl introducem şi pentru pomicultură din 2014'', a spus fostul secretar de stat.
             
La Vintest, alături de degustările de vinuri, participanţii vor avea ocazia să participe la show-uri gastronomice, lansări de vinuri, demonstraţii de bartending şi tombole.

Potrivit organizatorilor, obiectivele Vintest urmăresc, în primul rând, prezentarea noilor game de vinuri autohtone din zonele viticole româneşti, atragerea partenerilor strategici, prezentarea vinurilor ambasadorilor proveniţi din ţările mari importatoare de vin, precum şi promovarea turismului autohton.

Nu în ultimul rând, salonul îşi propune să transmită cunoştinţe şi deprinderi în procesul de recunoaştere a calităţii vinului, promovarea unei degustări corecte 'taste education', şi a vinului ca aliment faţă de celelalte băuturi alcoolice, dar şi educarea gustului populaţiei.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar pe partea de vin producătorii Jidvei şi Vincon Vrancea. Partenerii media principali sunt Radio România Actualităţi şi Agenţia Naţională de Presă Agerpres.

Printre producătorii de vin participanţi la Vintest Bucureşti se numără Jidvei, Vincon Vrancea, WineRo, Domeniile Anastasia, Wine Princess, Domeniile Dealu Mare Urlaţi, Budureasca, Domeniile Sâmbureşti, Crama Oprişor, Senator Wine, Spedd - Casa de Vinuri Huşi, Cramele Pâncota, Domeniile Săhăteni, Crama Basilescu, Vifrana, Vinex Murfatlar, Domeniile Boieru, Domeniile Sara şi Domeniile Nicoreşti.

Nu vor lipsi invitaţii internaţionali, Domain Marash din Bulgaria, produsele moldoveneşti, Eco Plus International România, Prier Vinexpres, Pernod Ricard România.

 

  ** sursa  :AGERPRES

 
“Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” si-a desemnat castigatoarele PDF Imprimare
Luni, 24 Octombrie 2011 12:37

 

Pe 19 0ctombrie 2011, a avut loc Finala Nationala “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”, in incinta Aristocrat Events Hall, una dintre cele mai elegante locatii din Bucuresti, situata in Sos. Pipera nr 48.

 

Hostul evenimentului a fost Adi Nartea, fost model, in prezent moderator Tv.

 Castigatoarele editiei din acest an au fost selectionate dintre cele 25 de finaliste aspirante la o cariera de model precum cea a lui Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Gisele Bundchen si multe altele.

Incepand cu 15 octombrie, toate concurentele au intrat intr-un training camp, in incinta Hotel Caro, unde au avut sedinte de make-up si hair styling, shooting-uri, fitting si repetitii pentru show-ul finalei nationale.

La sfarsitul acestei perioade intense de instruire concurentele au fost pregatite se defileze in fata a peste 400 de invitati si sa isi dezvaluie talentul, personalitatea si atitudinea pe podium.

                                               

Castigatoarele acestei editii sunt:

Locul I – Vanesa Catanas-17 ani  si 1,75m- se va alatura altor 64 de finaliste din 64 de tari si va participa la Finala Mondiala din SHANGHAI, CHINA. din data de 6 decembrie.

Locul II – Raisa Avram- 16 ani si 1,77m 

Locul III –Maria Choinska- 16 ani si 1,76 m.

De asemenea partenerii  evenimentului au fost generosi si au acordat premii special:

Premiul Special Schwarzkopf pentru cel mai frumos par– Raisa Avram

Premiul Special Il Passo-  Ofelia Hotescu

Premiul Special Rowenta – Adela Coseru

Premiul Special Reserved- Diana Maria Gheorghe

Juriul evenimentului a fost alcatuit din: 

Citeşte mai mult...
 
Complexul Gabroveni 24 te invita sa ii cunosti povestea PDF Imprimare
Luni, 24 Octombrie 2011 08:21

 

Conceptul Gabroveni 24 s-a lansat joi, 20 octombrie. Vei descoperi un spatiu a!urit care iti propune tinute vintage cu accesorii contemporane asezonate cu sfaturi vestimentare pentru ca tu sa te simti unica, o galerie de arta moderna ce expune tablouri pe panza, fotografii si te ajuta intotdeauna sa realizezi cele mai deosebite cadouri si o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiuni frantuzite, impreuna cu o florarie cu aranjamente poetice.

 

Situat in Centrul Istoric al orasului (str. Gabroveni nr 24), Conceptul Gabroveni 24  a lansat joi, 20 octombrie, cartea celor trei povesti ce te asteapta si pe tine sa le rasfoiesti capitolele: moda, arta si florile. Urmarind firul epic, vei descoperi un spatiu a!urit care iti propune tinute vintage cu accesorii contemporane asezonate cu sfaturi vestimentare pentru ca tu sa te simti unica, o galerie de arta moderna ce expune tablouri pe panza, fotografii ce te ajuta intotdeauna sa realizezi cele mai deosebite cadouri si o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiuni frantuzite, impreuna cu o florarie cu aranjamente poetice.

 

 

Petrecerea de lansare a fost aromatizata de tema "Anii 1920 vs. 2040, inapoi si in viitor", asa cum le sta bine unor basme atent culese. Curtea interioara a spatiului a prins viata prin proiectiile de imagini care te transportau treptat din lumea tramvaiului tras de cai pana la imaginile futurisite ale unui viitor nu foarte indepartat. Momentele live de pian si vioara au fost armonizate sublim de Mischa Simeonov, initiatorul indraznetului proiect Classic Beat Orchestra, acompaniat la vioara de Sabin Penea (basist si in trupa Timpuri Noi), ambii recunoscuti ca fiind un cuplu de muzicieni cu succes european. Seara a continuat cu un moment de live session mixat de DJ Shurubel, ce a imbinat ideal beat-urile funky cu intreaga atmosfera. 

Ne-am clatit ochii cu oameni boemi din lumi frumoase, printre care, scenarista si regizoarea Lia Bugnar, Gianina Corondan, actorii Marius Manole, Dana Rogoz, Ilinca Manolache, Dana Dembinski, designerul Florin Dobre, precum si bloggerii de fashion. Am purtat tinute A!UREA si am savurat prajituri yummy facute de o mama, punch dupa reteta secreta, cadouri mesterite si multa energie pozitiva!

Atelier A!UREA. Atelierul de Creatie. Floraria Lipscani.

In fiecare dintre ele vei gasi mult suflet, pasiune si atitudine, vei gasi idei vechi de cand lumea, imbinate  insa inedit in creatii futuriste de imaginatie fara limite.

Incepand din 21 octombrie, complexul Gabroveni 24 si-a deschis portile si sufletul in fata tuturor celor care isi doresc sa-i cunoasca povestea.

In weekend-ul 21–23 octombrie, veti putea gasi in universul nostru si alte surprize care iti vor colora weekend-ul. Avem un colt care iti ofera sedinte de hairstyling si make up gratuit, concursuri victorioase in urma carora vei avea numai de castigat (nu exista loz necastigator J si alte delicii de gustat intr-o atmosfera calda).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 54 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life