Total Media News

Moto-ATV
Ceas Kawasaki Z1 la aniversarea de 40 de ani PDF Imprimare
Joi, 25 Octombrie 2012 19:47

      Kawasaki sarbatoreste 40 de ani de seria Z, cu un ceas de colectie. Motocicletele din familia Z au iesit pe piata in 1972, cu modelul Z1, iar dupa patru decenii, ceasul Z40 produs intr-o editie limitata a fost lansat la Intermot Koln.

                               

    In ceea ce priveste principalele caracteristici ale ceasului, se poate spune ca este confectionat din otel inoxidabil, are un design clasic care reflecta culorile primului model Z1, este prevazut cu logo-ul Kawasaki Z1, emblema DOHC si dispune de patru cadrane/tahimetru.

Citeşte mai mult...
 
CMS Helmets iti propune casca D-Jet Breva CMS Helmets iti propune casca D-Jet Breva PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 19:02

                   Brandul CMS Helmets a iesit din nou pe piata cu un model de casca, D-Jet Breva.

                                

 

           Intr-un sezon in care temperaturile urca de la zi la zi, o asemenea casca poate fi purtata atat de cei care prefera scuterele, cat si de cei care se plimba cu ATV-urile la sfarsit de saptamana.D-Jet Breva CMS Helmet beneficiaza de un sistem performant de aerisire, in interior este prevazuta cu material detasabil, lavabil, antibacterian si antialergic, iar ca sistem de inchidere, este dotata cu catarama rezistenta la socuri.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Geanta Shift, incapatoare si trendy PDF Imprimare
Marţi, 18 Septembrie 2012 09:05

    Cei care se plimba cu ATV-ul sau cu motocicleta au intotdeauna nevoie de spatii pentru depozitarea diverselor bagaje. Producatorii de asemenea accesorii ies mereu pe piata cu modele variate menite sa fure ochii clientilor.

                           
      Geanta Shift este un accesoriu de care multi au nevoie atunci cand pleaca la drum. Intr-adevar, pretul este cam piperat, 150 de dolari, dar haideti sa vedem care ar fi avantajele. In primul rand este extrem de incapatoare (90 cm lungime, 40 cm latime si aproape 50 cm inaltime), este prevazuta cu un compartiment principal si alte doua buzunare mari in care pot sa incapa chiar si produse mai "corpolente". Nici designul nu lasa de dorit, putand fi accesorizata cu orice costum, precizeaza site-ul shiftracing.com, iar toate la un loc o fac alegerea perfecta pentru orice rider.

 

Citeşte mai mult...
 
Se va introduce permisul de conducere pt scutere (mopede, etc) PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 19:15

 

   M.A.I. propune modificări la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice, datorită necesitătii transpunerii unor prevederi ale Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 20 decembrie 2006 privind permisele de conducere, a căror aplicare urmează a se realiza de la data de 19 ianuarie 2013.


    Ce este nou:

  • introducerea mopedelor şi triciclurilor în categoria autovehiculelor
  • se condiţionează conducerea mopedelor şi a autovehiculelor asimilate acestora de deţinerea unui permis de conducere corespunzător.
  • se revizuiesc categoriile de autovehicule pentru a căror conducere pe drumurile publice este necesară obţinerea permisului de conducere
  • se revizuiesc vârstele minime pentru obţinerea permisului de conducere
  • se renunţa la subcategorii, proiectul instituie şi norme referitoare la echivalări între categorii şi subcategorii de permise de conducere
  • se prevede introducerea duplicatului permisului de conducere în cazul schimbării numelui, pierderii, furtului ori al deteriorării permiselor de conducere (duplicatul se va elibera cu aceeaşi valabilitate administrativă cu documentul înlocuit şi nu cum este în prezent)
Implicaţii începând cu data de 19 ianuarie 2013 (data punerii in aplicare a prevederilor Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind permisele de conducere)
Citeşte mai mult...
 
iHook1, suport pentru Smartphone PDF Imprimare
Luni, 27 August 2012 17:49

       Orice gadget are nevoie de un accesoriu care sa-l puna in evidenta. Este si cazul suportului iHook1, creat special pentru telefonul tau Smartphone, care te va ajuta sa-ti tii aparatul la vedere si nu in buzunarul jachetei.

                             

   Cand pleci la drum, il atasezi de ghidonul motocicletei

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 18

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Moto-ATV