Total Media News

Invatamant
Corectarea cu rosu a extemporalelor ar putea fi interzisa in scolile din Romania PDF Imprimare
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:17

De la începutul lunii februarie, profesorii români ar putea fi obligați să corecteze lucrările cu verde, în loc de roșu. Potrivit psihologilor, roșul îi stresează pe elevi, motiv pentru care practicile pedagogice ar trebui schimbate.

Potrivit Digi 24, greşelile ar putea fi evidenţiate pe extemporale, începând de luna viitoare, cu verde, ultilizarea pixului roșu urmând a fi legală doar pentru încheierea mediilor din catalog. Măsura, aflată deocamdată la stadiul de proiect, urmează a fi analizată de inspectoratele școlare județene, care vor lua o decizie în această privință.
Citeşte mai mult...
 
Stagii de practica in cadrul Institutului European din Romania PDF Imprimare
Marţi, 22 Ianuarie 2013 21:03

              Institutul European din România oferă studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor de la universităţile din ţară şi din străinătate posibilitatea de a efectua stagii de practică neplătite în cadrul instituţiei.

                                                      

           Pentru perioada februarie – aprilie vor fi oferite  stagii de practică pentru patru studenți în cadrul Serviciului Comunicare şi Marketing. Programul  va fi de trei luni (6 ore/zi), dar va putea fi prelungit cu acordul părţilor.

Citeşte mai mult...
 
Excelenta studenteasc premiata în cadrul Galei Bursele SOCAR România PDF Imprimare
Luni, 21 Ianuarie 2013 16:14

                        Pe   12 noiembrie 2012, SOCAR România a organizat festivitatea de premiere a studenților declarați câștigători în cadrul programului educațional BURSELE SOCAR România.

 

                                                    

           La Gală au participat Hamza Karimov, CEO SOCAR România, Nicolae Burnete, Director General Învățământ Superior din cadrul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Daniela Calu, prodecan la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune ASE București, Emilia Mioara Câmpeanu, profesor la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori  ASE București, alături de studenții Academiei de Studii Economice participanți în competiție.

 

Citeşte mai mult...
 
Deveniti indispensabili cu ajutorul Fundatiei Renault PDF Imprimare
Joi, 20 Decembrie 2012 22:19

                                               De la 15 noiembrie 2012 la 13 ianuarie 2013

                    

     Fundația Renault propune formări academice de excelenţă pentru persoanele francofone cu vârsta sub  35 de ani, care îşi doresc să urmeze un parcurs specific axat pe mobilitatea durabilă şi pe managementul multicultural în cadrul unor instituţii de prestigiu din lumea întreagă. Aceste formari le vor permite candidaţilor selecţionaţi să dobândească cunoştinţe şi competente tehnice şi manageriale, oferindu-le astfel posibilitatea de a avea o privire diferită asupra mediului înconjurător.

    Fundația lansează un appel la candidaturi pentru patru programe de excelenţă : 

- Master Transport şi Dezvoltare Durabilă (TRADD)

- Master Mobilitate şi Vehicule Electrice (MVE)

- Master Managementul securităţii rutiere (MANSER)

- MBA în Management internaţional


 

Citeşte mai mult...
 
Lansarea Centrului de Comunicare cu Alumni în Universitatea de Vest din Timişoara PDF Imprimare
Marţi, 04 Decembrie 2012 16:24
         Centrul de Comunicare cu Alumni din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara (UVT) a fost lansat astăzi, 28 noiembrie, la Timişoara.
 
               Evenimentul s-a derulat în cadrul proiectului „Consolidarea relaţiei alumni-mediul universitar" în care Universitatea de Vest din Timişoara este implicată în calitate de partener. Proiectul reuneşte în parteneriat Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, trei universităţi de prestigiu din ţară - Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea „Babeş Bolyai" din Cluj-Napoca şi Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, mediul de afaceri - Novensys Corporation şi Gold Agama Consulting -, respectiv Uniunea Naţională a Studenţilor din România.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 22 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant