Total Media News

Invatamant
Colocviul international „Media of fiction or Fiction in the media?” PDF Imprimare
Marţi, 10 Iulie 2012 18:52

  Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București organizează, în perioada 12-14 iulie 2012, colocviul internațional „Media of fiction or Fiction in the media?”.

                                     

   Dacă „fiecare relatare jurnalistică ar trebui să se bazeze pe atributele ficţiunii sau dramei fără însă ca în acest fel să sacrifice probitatea şi responsabilitatea” (Johnson-Cartre, 2005), întrepătrunderea dintre real şi ficţional în media actuale pare să fie caracteristica modului în care atât jurnaliştii cât şi publicul media acceptă prezentarea „realităţii”. Ideea de la care a plecat workshopul de faţă este de a oferi răspunsuri la întrebarea: „Avem de-a face cu mass media total dominate de ficţiune sau doar cu unele elemente de ficţiune în produsele media?”.

Citeşte mai mult...
 
BACul a fost cazut de circa 57% din elevii ce l-au sustinut PDF Imprimare
Duminică, 08 Iulie 2012 18:21

  Si  cu   ocazia  acestui  Examen  de  maturitate  ( BACul  )  s-a  dovedit    inca   o  data    ca   in  multe  licee / colegii  NU  SE  INVATA.

 

          

 

 

         Rezultatele  se  pot  vedea  pe  :          http://subiecte2012.edu.ro/2012/index.html

 

 

 

** foto  :stirileprotv.ro

 
Premiera ! Admitere in Avocatura 2012 ! PDF Imprimare
Vineri, 06 Iulie 2012 14:52

   Primul curs destinat absolventilor facultatilor de drept care doresc sa urmeze cariera de avocat

          

    Pentru prima oara in Romania, absolventii de drept au sansa de a urma un program de pregatire complet complex in vederea admiterii in avocatura.

Citeşte mai mult...
 
Se deschide Scoala Primara Butterfly PDF Imprimare
Luni, 02 Iulie 2012 13:59

   Incepand cu septembrie 2012, Grupul Educational Butterfly este autorizat pentru deschiderea scolii primare (clasele 0-4), avand un program educational bazat atat pe programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cat si pe activitati practice care incurajeaza dezvoltarea personalitatii complexe individuale a scolarului. Introducem pentru prima data un program educational menit sa dezvolte abilitati sociale si de viata – negociere, comunicare, adaptare etc.- abilitati care vor fi aplicate de catre elevi in toate materiile invatate.

                          

In plus, este acreditat si ca un centru British Council, cu examinare Cambridge.

Citeşte mai mult...
 
PRIMUL CURS AUTORIZAT DE „LUCRĂTOR DE TINERET” DIN ROMÂNIA PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Iunie 2012 08:45

PRIMUL CURS AUTORIZAT DE „LUCRĂTOR DE TINERET” DIN ROMÂNIA

 

Schultz Consulting a dezvoltat şi a autorizat primul curs pentru ocupaţia de “Lucrător de tineret” din România.

Cursul de lucrător de tineret vine sa dezvolte competenţele necesare ocupaţiei  de lucrător de tineret (cod COR 341205) care se dorește a fi un “profesor” la școala vieții, care mobilizează  tinerii în scopul dezvoltării abilităților de viață și a comportamentelor proactive, stimulând viața asociativă și cooperarea în rândul tinerilor, facilitând participarea acestora la activităţile comunității.

                                                  

Rolul lui este de a facilita procesul de învățare și dezvoltare non-formală și informală a tânărului. Acesta îl sprijină pe tânăr să-și negocieze mai bine șansele de reușită în viață.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 25 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant