Total Media News

Sanatate
Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, Teleorman, va fi reabilitat cu bani europeni PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 05 Noiembrie 2012 08:51

          Alocuţiunea premierului Victor Ponta cu ocazia semnării ordinului de începere a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, Teleorman

 

      Liviu Dragnea: O sa semnez acum ordinul de începere a lucrărilor şi, peste doi ani, tot ca prim-ministru, să veniţi aici, să vedeţi cum arată un spital modern, început în mandatul dumneavoastră (...).

      Victor Ponta: Eu am vrut să fiu de faţă să fiu sigur că se întâmplă lucrul acesta, în calitatea actuală de prim-ministru şi în calitatea pe care încă o mai am, câteva zile, de ministru al sănătăţii. În mod sigur, în 2014, la inaugurare, nu vreau să mai fiu ministrul sănătăţii. Însă am vrut, în primul rând, să vă mulţumesc dumneavoastră şi tuturor cadrelor care lucrează în spital, pentru că au reuşit în anii aceştia să lucreze în nişte condiţii foarte grele. N-au plecat în Franţa, în Irlanda, în Germania, nu şi-au căutat, până la urmă, o viaţă mai bună la care aveau dreptul, şi au rămas aici ca să îşi servească judeţul, oraşul. Mă bucur că acum au un orizont de timp foarte clar: peste doi ani sper să lucreze cu toţii într-un spital care să arate ca în Franţa sau ca în Germania.

                

Citeşte mai mult...
 
Cum să-ţi detoxifici organismul dacă bei tone de cafea PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 02 Noiembrie 2012 18:20

       Nu trebuie să renunţi de tot la cafea, susţine Dr. Oz. Însă trebuie să ştii că o cantitate mare de cafea îţi intoxică organismul şi are nevoie de ajutorul tău ca să elimine toxinele. Află cum!


 

    Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi, potrivit statisticilor care arată că 91% din populaţia urbană a României obişnuieşte să consume cafea. Însă, atunci când se exagerează cu cofeina, efectele de intoxicare a organismului încep să îşi facă apariţia. Iritabilitatea, anxietatea, tremorul, nervozitatea, insomnia, cefalee, tulburările de ritm cardiac se numără printre primele semne că exagerezi cu cafeaua şi trebuie să îţi ajuţi organismul să elimine toxinele pe care le-a acumulat. Un exces de cofeină înseamnă atunci când depăşeşti 400 de miligrame pe zi.

Citeşte mai mult...
 
Reteta sanatatii totale PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:09

          Sanatatea trupului presupune absenta oricarei boli fizice, o stare generala de bine in corp, capacitate de adaptare, precum si rezistenta la efort.

 

     Cum pastram sanatatea trupului

  • implinindu-i nevoile fara excese: odihna suficienta, hrana i hidratare adecvata etc.
  • Tehnicile de relaxare permit corpului sa-i refaca resursele.
  • Exercitiile de respiratie ii asigura o buna oxigenare
  • Sportul mentine tonusul si pastreaza silueta etc.
  • Curele de detoxifiere sustin corpul in eliminarea reziduurilor toxice: posturile cre tine, utilizarea regimurilor cu citrice care purifica sistemullimfatic etc.

Sanatatea mentala presupune gandire rationala, ce duce la adaptare, discernamint, flexibilitate, dar si disciplinacind e nevoie pe scurt, mobilizarea resurselor mentale Ia momentul potrivit, la locul potrivit si prin strategia cea mai adecvata.

Citeşte mai mult...
 
Vrei sa stii cum sa iti interpretezi analizele ? PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 29 Octombrie 2012 18:10

     În premieră pentru România, în cadrul celui de-al 19-lea Congres Național de Medicină de Laborator (31 octombrie - 03 noiembrie, Institutul Național de Statistică București), se va lansa proiectul Lab Tests Online (labtestsonline.ro), serviciu public cu scop educativ, dezvoltat de specialişti ai laboratorului clinic, îmbogăţit şi adaptat la noile descoperiri ştiinţifice de cercetătorii şi editorii medicali de laborator din întreaga lume, pentru a ajuta pacienţii, personalul medical şi publicul larg să înţeleagă mai bine multitudinea testelor clinice de laborator care ţin de investigaţia medicală de rutină, diagnostic şi tratament.

 

       Proiectul Lab Tests Online este o platformă globală de informare, a fost lansat în 2001 în S.U.A. de AACC (American Association for Clinical Chemistry) şi funcţionează în alte 15 ţări printre care amintim: Australia, Marea Britanie, Franţa, Italia, Germania, Spania, Turcia etc.

Citeşte mai mult...
 
Arafat: MS va achiziţiona o cantitate de vaccin pentavalent în regim de urgenţă PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 24 Octombrie 2012 19:12

       Ministerul Sănătăţii va cumpăra, prin achiziţie directă, în regim de urgenţă, cantitatea de vaccin pentavalent necesară până la finalizarea licitaţiei, a declarat, miercuri, subsecretarul de stat Raed Arafat.


      "Problema vaccinului pentru nou-născuţi, vaccinul pentavalent, a fost că s-a întârziat licitaţia pentru el din cauza unor contestaţii, probleme care vor prelungi licitaţia până spre sfârşitul lunii noiembrie. Sperăm să fie finalizată, dar Ministerul Sănătăţii a adoptat o soluţie de achiziţie directă, în regim de urgenţă, a cantităţii de vaccinuri care este foarte necesară până atunci ca să putem să vaccinăm copiii care sunt în întârziere şi copiii care vor avea nevoie de vaccinare până la finalizarea achiziţiei", a spus Arafat, după şedinţa Guvernului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 46 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate