Total Media News

Copii-adolescenti
Educație prin meșteșuguri în Roata de Jos PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Joi, 21 Noiembrie 2019 20:29
             

  Asociația Moara de hârtie derulează în luna noiembrie a acestui an, ateliere de meșteșuguri pentru elevii școlilor din satele Roata de Jos, Cătunu, Sadina, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, prin proiectul „Educație creativă prin meșteșuguri în Roata de Jos”, sponsorizat de OMV Petrom.

   Cei peste 350 de elevi vor participa la ateliere de meșteșuguri tradiționale și creative. La finalul proiectului, școlile vor fi dotate cu 4 mini-războaie de țesut, 4 mini-gherghefuri, 4 mini-războaie de țesut papură și 3 mini-seturi de urzit, care îi vor ajuta pe copii să practice meșteșugurile și pe viitor.

 

Citeşte mai mult...
 
aa PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Duminică, 06 Octombrie 2019 21:43

aa

 

Citeşte mai mult...
 
C-section babies show distinct gut microbiome differences PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Joi, 19 Septembrie 2019 11:42
            

            Significant differences in a baby's gut microbiome were detected when comparing two different modes of delivery

,,In the largest genomic investigation of baby microbiomes ever conducted researchers have affirmed there are significant differences in gut bacterial diversity between babies born by caesarean and those born vaginally. While the research adds weight to the evidence suggesting the mode of birth can fundamentally shape a baby’s microbiome, the study notes these bacterial differences mostly even out after 12 months.
    One of the more fascinating unanswered questions in the field of microbiome research is exactly when, and how, a baby’s gut microbiome forms. The general consensus for some time has been that the human womb is completely sterile, and a baby’s microbiome begins to form during birth, initially due to bacterial exposure from the mother’s birth canal.
Citeşte mai mult...
 
Mihai Căldăraru, numit oficial dir. general la Dir.Gen. Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Joi, 01 August 2019 12:59

   Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului  şi   Protecţiei Sociale, a validat numirea lui Mihai Căldăraru  în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România   (DGASPCR  – AEDOPS).

               
    Colaborarea cu această Asociaţie a început cu mulţi ani de zile în urmă, dar datorită activităţii intense a lui Mihai Căldăraru, aceasta nu a mai fost productivă. Cu toate acestea, Doamna Riccio Daniela şi-a dat seama de puterea de muncă a lui Mihai Căldăraru, de priceperea acestuia în ceea ce priveşte derularea proiectelor ce ţin de Protecţie Socială, si fără să stea pe gănduri, l-a primit cu braţele deschise în rândurile. Asociaţiei pe care o conduce.
    Pentru a avea o confirmare oficială a ceea ce se întâmplă, astăzi reporterii ziarului IntactMediaNews.ro  au stat  vorbă, telefonic, cu Preşedinta Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, şi am găsit răspuns la câteva întrebări relevante.
Citeşte mai mult...
 
Noi programe educationale IGR-MNG PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 19:15

                PROGRAME    EDUCATIONALE   AN   SCOLAR   2013 - 2014
                     
         Oferta educationala a IGR - Muzeului National de Geologie cuprinde trei programe concepute de specialisti in domeniu educatiei,geologiei si artelor plastice pentru copiii dornici sa-si puna la incercare indemanarea si creativitatea. Programele se adreseaza prescolarilor( 5 si 7 ani) si scolarilor claselor I – VIII.
     Durata unei intalniri este de 1h. si 15 min. si cuprinde parte teoretica cu prezentare Power Point si aplicatii practice specifice artelor plastice.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Copii - adolescenti