Total Media News

Fotbal
S-au pus în vânzare biletele la România - Turcia! PDF Imprimare
Marţi, 24 Octombrie 2017 13:24

 

        

      Joi, 9 noiembrie 2017, de la ora 20:15, reprezentativa României va întâlni Turcia într-un joc de pregătire programat pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.
 
      Pentru acest joc, biletele sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul variază între 20 RON (peluză) și 50 RON (tribune).
 
Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, existând și varianta print-at-home, prin care fanii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. De asemenea, pe arena din Cluj-Napoca va fi amenajată și zona dedicată familiei în care suporterii cu copii își pot achiziționa bilete cu reducere.

 

Citeşte mai mult...
 
Conducerea FC VOLUNTARI se desolidarizeaza de declaratiile domnului Dan Leasa- managerul FC Voluntar PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 08:03

                                      

  Consiliul de administratie FC Voluntari: ”Consideram ca fair-play-ul trebuie sa primeze, iar noi nu sustinem nici macar declarativ o alta echipa concurenta in afara de FC Voluntari (confruntarile urmand a avea loc numai pe teren, in litera si spiritul regulamentelor Federatiei Romane de Fotbal si ale Ligii Profesioniste).

    Consideram ca asemenea declaratii publice de simpatie fata de un alt club concurent (inaintea unui meci important, cu o miza deosebita), din partea unui membru al conducerii clubului nu poate decat sa aduca atingere imaginii Fotbal Club Voluntari S.A”.

Citeşte mai mult...
 
Academia Rapid a lansat către Asociația Rapid Old Boys o propunere de alăturare la proiectul sau PDF Imprimare
Luni, 25 Septembrie 2017 20:05

                                           

   Academia Rapid a lansat către Asociația Rapid Old Boys o propunere de alăturare la proiectul demarat cu puțin timp în urmă. Astfel, foștii jucători de glorie ai Rapidului au fost invitați să asiste la partidele jucate de Academia Rapid în Giulești, dar și să dispute meciuri demonstrative în deschiderea unor jocuri oficiale ale vișiniilor în Liga a IV-a.

    “Considerăm că este necesară o alăturare la proiectul nostru a celor care reprezintă o părticică din istoria Rapidului. În fotbalul occidental, majoritatea cluburilor își țin aproape foștii jucători, iar echipele de old boys își au un loc bine definit în existența cluburilor. Este o chestiune de imagine și de respect. În timp, lucrurile se vor așeza și la noi și probabil că vom deveni un tot unitar”.
Daniel Niculae (președinte Academia Rapid)

„Ne bucură propunerea de a ne apropia de Academia Rapid și nu ne pare ceva surprinzător. Este o propunere cât se poate de normală. Cei care și-au câștigat statutul de Legende în Giulești reprezintă rădăcinile Rapidului, iar apropierea de proiectul Academia Rapid înseamnă practic o întoarcere acasă. În plus, nu trebuie uitat că Pancu, Schumacher și Iosif au fost și sper să rămână în continuare parte integrantă din ceea ce înseamnă Rapid Old Boys”.

Citeşte mai mult...
 
Cosmin Contra a semnat contractul de selecționer al României PDF Imprimare
Vineri, 22 Septembrie 2017 18:10


      

 

   Propunerea Administrației FRF pentru postul de selecționer al României a fost aprobată de Comitetul Executiv în ședința din 22 septembrie 2017. Cosmin Contra, 41 de ani, este noul selecționer al primei reprezentative.

    Vineri, 22 septembrie 2017, Comitetul Executiv al FRF a validat acordul de reziliere a contractului fostului selecționer Christoph Daum și a acceptat în unanimitate propunerea Administrației FRF de numire a lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale.

 

Citeşte mai mult...
 
Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti a aprobat, in sedinta din 22.08.2017, componenta Ligii a 4 PDF Imprimare
Marţi, 22 August 2017 15:03

 

            

      Comitetul Executiv al Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti a aprobat, in sedinta din 22.08.2017, componenta Ligii a 4-a, editia 2017-2018, dupa cum urmeaza:

AFC Asalt

AFC Carmen

AFC Comprest GIM

CS FC Dinamo

FC Metaloglobus II

CS Progresul 2005

AFC Progresul 1944 Spartac II

AS Academia Rapid

AFC Rapid


Citeşte mai mult...
 


Pagina 90 din 188

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal