Total Media News

Fotbal
Gianni Infantino este noul presedinte FIFA PDF Imprimare
Vineri, 26 Februarie 2016 21:01

 

Gianni Infantino voted in as new FIFA president
New FIFA president Gianni Infantino reacts after winning the second round of voting during the extraordinary FIFA Congress in Zurich on February 26. (Photo: Getty Images)
 
By Keir Radnedge, AIPS Football Commission Chairman
ZURICH, February 26, 2016  - Gianni Infantino has been thrown into world sport’s lion’s den on taking over the presidency of scandal-scarred, corruption-encrusted international football federation FIFA.

Infantino won a tense election at today’s extraordinary congress in the second round of voting. Needing a simple majority of the 104 from among the 207 eligible votes he polled 115, some 19 more than Sheikh Salman (88). Seven votes went to Jordan’s Prince Ali and none for Jerome Champagne.

A second round of voting had been necessary after no candidate obtained the essential two-thirds majority in the first round. Voting totals were: Infantino 88, Sheikh Salman 85, Prince Ali 27 and Champagne seven.

Infantino, who must lead the structural reorganisation demanded by the earlier approval of comprehensive reforms, is the ninth president in FIFA’s history and the second successive Swiss.

 

Citeşte mai mult...
 
Dan Alexa :"Meciul cu Clinceni e foarte important pentru linistea noastra" PDF Imprimare
Vineri, 26 Februarie 2016 11:09

                

    Rapid va disputa duminica prima partida din anul 2016 , in Liga a 2-a . Echipa giulesteana se va deplasa la Clinceni pentru meciul cu FC Clinceni , ce va avea loc la ora 12.00 , acestia fiind printre principalii contra candidati ai Rapidului.

    "Intalnim o contracandidata la promovare , cheia jocului e la noi, e important sa aratam personalitate . Probabil n-o sa avem o forma fizica buna , nu va fi un meci spectaculos,  dar e important sa castigam pentru moral.

    Mai sunt multe etape , dar daca castigam primele 3 jocuri vom capata foarte multa incredere..E liniste , asteptam increzatori inceputul de campionat. Un investitor german va veni la meciul cu Calarasiul , dansul mi-a transmis jucatorilor acest lucru. Se fac eforturi mari sa se iasa din insolventa." a afirmat Dan Alexa.


Citeşte mai mult...
 
Ionel Ganea " Intalnim o echipa foarte buna si trebuie sa tratam cu seriozitate meciul ! " PDF Imprimare
Vineri, 19 Februarie 2016 11:49

                      

 

     Etapa a 25-a le va pune luni seara , pe stadionul Dinamo , fata in fata pe FC Voluntari in postura de gazda si Steaua Bucuresti.

     In prima etapa a acestui an calendaristic , ambele trupe au reusit victorii in deplasare. FC Voluntari a reusit sa invinga scor 2-1 la Timisoara , intr-un duel pentru evitarea retrogadarii , in timp ce Steaua a reusit o victorie lejera la Chiajna , scor 2-0 , invingand o Concordie ce incearca la randul sau prin transferurile de valoare facute ( Artem Milevsky , Christian Obodo sau Younes Hamza ) sa se salveze de la retrogadare. Astfel , ambele echipe vin cu un moral inaintea confruntarii directe.

 

" Intalnim o echipa foarte buna , de la venirea lui Reghecampf Steaua a jucat foarte bine , si trebuie sa tratam fiecare faza cu seriozitate . Avem un handicap de puncte , si orice punct castigat inseamna foarte mult in vederea playout-ului , sa nu fim foarte departe de restul adversarilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Ovidiu Burca a fost demis de la Rapid ! PDF Imprimare
Miercuri, 10 Februarie 2016 16:27

    Presedintele FC Rapid , Ovidiu Burca ,  ce se afla alaturi de echipa sa in cantonament , a fost astazi demis de conducerea clubului giulestean.

   De asemenea conducerea clubului a oferit un comunicat pe site-ul oficial al clubului .

   "Conducerea clubului a hotarat rezilierea contractului domnului Ovidiu Burcă instalat în luna iulie 2015 în funcţia de preşedinte al clubului FC Rapid si îi mulțumește pentru intreaga activitate desfasurata alaturi de echipa !

În ultimele șapte luni, Ovidiu a ocupat principala funcție executivă a clubului nostru și și-a îndeplinit exemplar toate obiectivele. A avut o colaborare foarte bună cu antrenorul Dan Alexa și a ajutat Rapidul în transferurile de jucători realizate în această pauză de iarnă, alături de administratorul special al clubului nostru, Radu Birlică.

Ovidiu Burcă s-a născut la 16 martie 1980 și înainte de a ajunge într-o funcție importantă de conducere, a fost un fotbalist cu peste 150 de meciuri pe prima scenă din România, și aproape 250 în întreaga lui activitate de profesionist. Ca și fotbalist și-a trecut în palmares 4 trofee, titlul de campionă în sezonul 2003-2004, dar și alte trei Cupe ale României (2002-2003, 2003-2004, 2004-2005).

Pentru toată activitatea în cadrul clubului nostru, pentru toate realizările pe care le-am realizat împreună, FC Rapid București îi mulțumește public lui Ovidiu Burcă! Mult succes în carieră și numai realizări."

 

Ovidiu Burca a anuntat ca se va intoarce in Bucuresti si va sustine o conferinta de presa lamuritoare fata de situatia sa .

 

 

 

*

Citeşte mai mult...
 
CAMPIONATULUI NAŢIONAL UNIVERSITAR DE FOTBAL 2016 (11 VS 11) EDITIA A II-A PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Februarie 2016 13:31

                                

 

      Federatia Sportului Scolar si Universitar in parteneriat cu Federația Română de Fotbal si  Universitatea Politehnica Timișoara, organizeaza cea de a doua editie a Campionatului National Universitar de Fotbal. Scopul acestei competitii este cel de promovare a educației sportive în mediul universitar, cultivarea spiritului competiţional şi stimularea performanţei sportive a studenților practicanți ai jocului de fotbal.

      Competiţia se va desfășura în două etape, pe regiuni geografice și faza finală. Sistemul competițional va fi stabilit în funcție de numărul de echipe participante. Fazele regionale se vor desfășura în perioada 5 martie – 22 aprilie 2016, urmând ca FAZA FINALĂ să se dispute în perioada 27-29 aprilie 2016, la Centrul Național Sportiv al Federației Române de Fotbal – Mogoșoaia/Buftea. 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 104 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal