Total Media News

Fotbal
CAMPIONATULUI NAŢIONAL UNIVERSITAR DE FOTBAL 2016 (11 VS 11) EDITIA A II-A PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Februarie 2016 13:31

                                

 

      Federatia Sportului Scolar si Universitar in parteneriat cu Federația Română de Fotbal si  Universitatea Politehnica Timișoara, organizeaza cea de a doua editie a Campionatului National Universitar de Fotbal. Scopul acestei competitii este cel de promovare a educației sportive în mediul universitar, cultivarea spiritului competiţional şi stimularea performanţei sportive a studenților practicanți ai jocului de fotbal.

      Competiţia se va desfășura în două etape, pe regiuni geografice și faza finală. Sistemul competițional va fi stabilit în funcție de numărul de echipe participante. Fazele regionale se vor desfășura în perioada 5 martie – 22 aprilie 2016, urmând ca FAZA FINALĂ să se dispute în perioada 27-29 aprilie 2016, la Centrul Național Sportiv al Federației Române de Fotbal – Mogoșoaia/Buftea. 

 

Citeşte mai mult...
 
Lucian Ionescu ( FC VOLUNTARI ) suspendat pentru 4 jocuri și penalitate sportivă de 11.300 lei PDF Imprimare
Joi, 04 Februarie 2016 20:21

 

 

           

 

       Întrunită miercuri, 3 februarie 2016, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a luat deciziile prezentate mai jos  :

 

       Interesant  este  ca  in  urma  protestelor   civilizate    ale   directorului  de  imagine   Lucian  Ionescu  de  la  FC Voluntari  privind  unele  interpretari ,ale  arbitrilor  , a  mai  multe  faze  de  joc  ,ale  echipei FC Voluntari  in  diverse  meciuri  ,   Comisia  Centrala  a  Arbitrilor  a  sesizat  FRF , si  aceasta  l-a  sanctionat  pe  Lucian  Ionescu  cu     Suspendare  4  etape  si  amenda  11 300 lei  ( in  temeiul  art.52 al 2 lit a  din RD )


     Lasind  la  o  parte  decizia  FRF  , trebuie  spus  ca  in  Romania  , in  2016 , sunt  citeva  categorii  socio-profesionale    CARE  NU  RASPUND  IN  NICI  UN  FEL  de  ceea  ce  fac  : arbitrii , judecatorii, procurorii , functionarii  publici,etc., si  dupa  parerea  noastra  acest  lucru  nu  este in  regula.

    Fiecare  ar  trebui  sa   raspunda  in  nume  personal , d ceea  ce  face , sau nu  face  !!

 

 

http://www.frf.ro/comisia-de-disciplina/comisia-de-disciplin%C4%83-3-februarie-2016-7738.html

Citeşte mai mult...
 
MTS A RECUNOSCUT MINIFOTBALUL CA DISCIPLINĂ SPORTIVĂ ÎN ROMÂNIA PDF Imprimare
Joi, 04 Februarie 2016 19:57

 

   România, a cărei naţională de minifotbal a câştigat toate ediţiile de Campionat European disputate până acum, este prima țară europeană care oficializează acest sport.

    În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc joi, 4 februarie, la sediul ministerului, a fost acordat ordinul de recunoaştere a minifotbalului ca ramură sportivă. Actul a fost înmânat preşedintelui Federaţiei Române de Minifotbal, Ioan Onicaş. România devine prima ţară din Europa care recunoaşte minifotbalul ca ramură sportivă.

 

Citeşte mai mult...
 
FRF a modificat regulamentul la capitolul meciuri trucate PDF Imprimare
Joi, 04 Februarie 2016 16:56


                     

      Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a aprobat, miercuri, completarea unui paragraf din regulamentul disciplinar, referitor la darea şi luarea de mită, trucare de meciuri, pariuri şi premieri, informează site-ul FRF.Potrivit comunicatului publicat pe site, Comitetul de Urgenţă a hotărât completarea Regulamentului Disciplinar al FRF prin introducerea articolului 601 ce va avea următorul conţinut:

“1. Participantul la abaterile disciplinare prevăzute în cuprinsul art. 60 şi art. 60bis din prezentul regulament nu se pedepseşte, dacă ajută în orice mod (denunţ, declaraţii, înscrisuri ş.a.m.d.) la soluţionarea cauzei şi sancţionarea celorlalţi participanţi la respectiva abatere disciplinară.

2. Participantul care, după ce organismul jurisdicţional competent a fost învestit cu cercetarea unor abateri disciplinare prevăzute de art. 60 şi/sau art. 60 bis din prezentul regulament, recunoaşte fapta înainte de data primei audieri a respectivului participant urmează a fi sancţionat cu până la 50% din sancţiunea prevăzută pentru abaterea disciplinară comisă.”

Citeşte mai mult...
 
CFR Cluj rămâne cu penalizarea de 6 puncte. TAS a respins apelul clubului PDF Imprimare
Miercuri, 03 Februarie 2016 13:18


                                      

   Tribunalul de Aribtraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul pe care CFR Cluj l-a făcut în urma depunctării primite la începutul acestui sezon.

    Formaţia din Cluj nu-şi va primi înapoi cele şase puncte cu care a fost penalizată de comisiile FRF din pricina datoriilor, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

    "Apelul formulat în data de 12 iunie 2015 de către Fotbal Club CFR 1907 Cluj S.A. împotriva deciziei din 22 mai 2015 a Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF a fost respins. Decizia Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF este menţinută.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 105 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal