Total Media News

Fotbal
Tomas Josl , aproape de revenirea la Rapid ?! PDF Imprimare
Vineri, 24 Iulie 2015 12:34
  •       Sfarsitul sezonului trecut a adus un val de plecari de la Rapid , incepand cu jucatorii adusi in iarna , si incheind chiar si cu jucatori cu state vechi la Rapid .


                        

 

 

    Acum , tot mai multe vorbe il aduc din nou pe cehul  , Tomas Josl , in tabara giulesteana , jucator ce a plecat cu o parere de rau de la Rapid , dorind sa continue cel putin la nivel verbal.

Conform surselor TMN , Josl , este in tratative cu Valerii Moraru , si aproape de o revenire la echipa unde a aratat devotament . Cateva detalii mai trebuie puse la punct , Josl intelegand situatia clubului , si dorind sa revina la Rapid.

 

Citeşte mai mult...
 
Bogdan Vintila :"E un meci greu insa vom face totul pentru victorie" PDF Imprimare
Joi, 23 Iulie 2015 13:40

 

                                 


     FC Voluntari va intalni Pandurii in cadrul etapei a 3-a a Ligii 1 , partida disputandu-se maine seara.

     La conferinta de presa a echipei nou promovate , participa directorul de imagine Lucian Ionescu , alaturi de Bogdan Vintila , antrenorul echipei  , si jucatorul echipei , Hamed Kone.

 

    Bogdan Vintila :"Urmeaza un joc foarte greu , o echipa cu experienta , formata din jucatori foarte tehnici , si un antrenor ce are de demonstrat ceva. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere , punem pret pe unitate . Aceasta unitate ne-a ajutat in primele 2 etape . Aici includ conducerea administrativa , tehnica si lotul . Acesta e atuul nostru. Meciul va fi dificil. Pandurii beneficiaza de jucatori buni . Au una dintre cele mai bune linii de mijloc .Este devreme , inca nu ne-am setat un obiectiv. Sunt multumit de ceea ce am la dispozitie . Orice ar veni ar fi un bonus."

 

Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa Liga 2 PDF Imprimare
Miercuri, 22 Iulie 2015 13:25

                           

    Reprezentantii cluburilor de Liga a 2-a  , au astazi o intalnire la sediul Federatiei Romane de Fotbal.

    Ulterior, va fi sustinuta o conferinta de presa .

   Incepind din sezonul urmator in  liga a 2 a va exista o singura serie cu 22 echipe iar din sezonul 2017 va fi o serie cu 20 echipe.pina in prezent s au inscris 27 echipe ptr liga a 2 a si au fost repartizate in 2 serii o serie cu 13 echipe iar seria a doau cu 14 echipe.
Luni in sedinta comitetului federatiei se va stabili exact daca va fi o serie sau doua serii e posibil ca pina pe 29 iulie o parte din ele sa se retraga iar daca ramin doar 22 echipe atunci se av juca intr o singura serie.

 

Luni, 20 iulie 2015, a fost ultima zi de înscriere în ediţia 2015-2016 a eşalonului secund, competiţie organizată de Federaţia Română de Fotbal. Pe adresa Departamentului de Competiţii, până la expirarea termenului limită, au fost trimise 27 de cereri de înscriere pentru noul sezon.

Printre acestea se află cele cinci echipe care au promovat din Liga a III-a şi cele şase echipe care au retrogradat din Liga 1. Lipseşte FCM Dorohoi, echipa care a terminat play-out-ul seriei I a ediţiei precedente de Liga 2 pe locul 1, dar care nu îşi va mai continua activitatea şi în noul sezon.

Citeşte mai mult...
 
Bogdan Vintila :" Va fi o partida dificila , insa suntem pregatiti , montati ." PDF Imprimare
Vineri, 17 Iulie 2015 08:31

 

                                        .

 

    Conferinta de  presa are loc la Hotel Alexander din  Pipera , si  participa Paul Parvulescu , fundasul stanga al echipei dar si antrenorul Bogdan Vintila.


Bogdan Vintila :" Petrolul e o echipa buna , cu jucatori buni , precum Pecanha insa noi suntem pregatiti , montati si vrem sa facem un meci bun , sa ne bucuram maine. Sansele sunt egale , publicul e de partea lor si pot avea un mic plus astfel. Ne dorim sa castigam. Mai am nevoie de 2-3 jucatori , ramane sa vedem daca se vor concretiza.


Paul Parvulescu :"  Eu personal , imi doresc sa fiu sanatos , si sa evoluez bine de la meci la meci . Primul rezultat a fost pozitiv , nu conteaza cine marcheaza . Avem un meci greu si sper sa castigam , sa ne bucuram."

 

 

Citeşte mai mult...
 
TAS decide : Serbia 0 - 3 Albania PDF Imprimare
Luni, 13 Iulie 2015 08:57

In preliminariile Campionatului European 2016  , mai exact in Grupa I , pe data de 14 octobrie 2014 , s-au intalnit 2 rivale istorice , Serbia , si Albania , al caror dispute sunt bine cunoscute. Astfel , la un moment dat , o drona cu insemnele albaneze a fost lansata pe teren , fapt ce a inflamat spiritele in ambele tabere. Astfel , arbitrul a oprit meciul , in minutul 41 al partidei , iar in pauza meciului evenimentele dure au continuat , aproximativ 15 fani sarbi , atacandu-i violent pe jucatorii albanezi .

Astfel , decizia TAS in acest caz , nu este una deloc surprinzatoare : Serbia pierde meciul cu scorul de 0-3 la "masa verde" , in timp ce Federatia Albaneza de Fotbal va fi amendata cu 100,000 de euro. In plus , Serbia va juca urmatoarele 2 meciuri oficiale de acasa ,cu portile inchise.

 

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 124 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal