Total Media News

Fotbal
Nicolae Vasile:"Suntem singuri impotriva tuturor."Despre titlul din Liga 1" Am vrut sa castige ASA" PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Mai 2015 10:26



Nicolae Vasile este unul dintre putinii jucatori , ce in urma retrogadarii raman alaturi de giulesteni pentru stagiunea urmatoare.  Niky , a caracterizat pentru Total Media News sezonul sau , ce a insemnat 2014/15 pentru Rapid , ne-a descris planurile sale de viitor , si a transmis un mesaj pentru fanii Rapidului.

 

Niky , retrogadarea este recenta inca , care este moralul tau si al echipei ?

Suntem foarte dezamagiti , am plecat la lupta cu un obiectiv clar , salvarea de la retrogadare,din pacate nu l-am putut indeplini si suntem dezamagiti.

 

 

Daca ai face o radiografie a sezonului 2014/15 din plan personal cum ai putea descrie sezonul?

Nu unul foarte bun pentru mine, am evoluat putin , am avut parte si de o accidentare , pe de alta parte , Rapidul nu a reusit sa se salveze de la retrogadare ,sunt dezamagit de acest sezon si sper ca urmatorul sa fie unul bun.

 

Citeşte mai mult...
 
O noua reconstructie pentru Rapid ! Cine ramane alaturi de giulesteni ? PDF Imprimare
Vineri, 29 Mai 2015 19:12

 

Cum pentru giulesteni sezonul s-a incheiat cu o retrogadare , este de asteptat ca lotul sa fie din nou remaniat masiv . Nu numai lotul va suferi modificari dar si stafful tehnic ,tinand cont ca cel mai probabil Cristiano Bergodi nu va ramane la Rapid.

Foarte probabil lista jucatorilor ce parasesc echipa din Grant va depasi 15 jucatori , majoritatea strainilor veniti cu contract de 6 luni si salarii mari ,  fiind deja in contact cu alte formatii. Problema giulestenilor este ca viitorul este in ceata , deoarece prezenta in Liga 2 este incerta dat fiind scandalul drepturilor TV ce se va solutiona abia pe data de 8 Iunie , in urma unei Adunari Generale.

Lista jucatorilor ce vor parasi Rapid este alcatuita din :

  • Milos Buchta
  • Cristian Sapunaru
  • Pavel Cmovs
  • Jeremy Sapina
  • Joan Oriol
  • Joao Coimbra
  • Tomas Josl
  • Marcel Gecov
  • Kikas
  • Rihairo Meulens
  • Edu Oriol
  • Daniel Pancu ( la final de cariera)
  • Daniel Niculae
  • Fred Benson

Alti jucatori ai giulestenilor precum  Ricardo Alves , Mircea Bornescu , Aritz Borda ,Aritz Garai sau Andrei Cerlinca au viitorul inca incert . Singurii ce par siguri de prezenta in lotul Rapidului pentru urmatoarea stagiune par a fi : Andrei Draghia , Nicolae Vasile , Alexandru Dan , Madalin Martin , Rui Miguel.

Citeşte mai mult...
 
Finala Cupei Romaniei Timisoreana 2015 PDF Imprimare
Luni, 25 Mai 2015 11:27

 

                           

 

     Finala Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, Universitatea Cluj - FC Steaua București, este programată duminică, 31 mai 2015, începând cu ora 21:00, pe Arena Națională din București.

     În deschiderea finalei, spectatorii pot urmări Meciul de Legendă în care vor fi pe teren mari jucători din istoria fotbalului românesc, precum Ilie Balaci, Tudorel Stoica, Bogdan Stelea sau Ionel Dănciulescu.

    Finala Cupei României 2014-2015 este promovată sub sloganul ”Finala Ta, Povestea Ta!” și constituie, dincolo de contextul sportiv, o adevărată sărbătoare.

    Fiecare suporter poate cumpăra maximum 4 bilete.

 

Citeşte mai mult...
 
Trista transformare a Ligii 1 | Comparatie a sezoanelor 2007/08-2015/16 PDF Imprimare
Duminică, 24 Mai 2015 10:58

Ne aflam foarte aproape de finalul acestei editii de campionat , 2014/15 , in care au ramas inca totusi cateva necunoscute . Titlul de campioana se poate decide chiar azi , si in lupta pentru salvarea de la retrogadare se vor lupta in ultima etapa Gaz Metan , FC Brasov si Concordia Chiajna.


Traditia , cu clasamente hotarate la TAS , se respecta si in acest sezon . Chiar daca CFR a castigat procesul sau , CSU Craiova inca are emotii privind hotararea de miercuri 27 mai , ce ar putea sa o trimita in Liga 2 , si ar putea produce un nou dezastru in fotbalul romanesc .

 

Totusi , luand in calcul ultimele sezoane , transformarea Ligii 1 , nu e una tocmai placuta . Astfel , in ultimele sezoane au tot promovat echipe din apropierea Bucurestiului , fara traditie , fara suporteri , fara consistenta , in detrimentul echipelor cu traditie ce s-au desfiintat ori au luat-o pe un drum descendent.

Luand in calcul sezonul 2007/08 , putem observa faptul ca atunci erau prezente in Liga 1 echipe precum :FCU Poli Timisoara , Rapid, Dinamo,Steaua, Otelul Galati , Universitatea Craiova , Gloria Bistrita , Poli Iasi , Farul Constanta , UTA Arad , sau U Cluj .

Ce leaga aceste echipe ? Traditia , fanii ,istoria ! Usor , usor , totusi , au aparut pe parcursul sezoanelor , echipe din apropierea capitalei , probabil mandria edililor acelor orase , precum , Branesti , Voluntari , Chiajna , Viitorul Constanta , echipe fara traditie , fara  suporteri , fara istorie , echipe ce aduc un aer artificial Ligii 1.

 Rezultatul acestor schimbari? 

Este unul destul de drastic , in care spectatorul neutru pierde foarte mult.  Spre exemplu , in sezonul viitor de Liga 2 , vom vedea echipe precum U Cluj  ,Otelul Galati , Rapid, Ceahlaul , posibil FC Brasov,  adica foste campioane , ori echipe de mari traditie in fotbalul nostru.

Astfel prima liga devine mult mai putin atractiva atat pentru sponsori , cat si pentru spectatorul neutru , in cele din urma pierzand fotbalul romanesc cel mai mult , intrucat aceste echipe cu istorie ,traditie si suporteri, insemnau enorm pentru Liga 1.


Citeşte mai mult...
 
Cristiano Bergodi :"Trebuie sa castigam acest meci ca sa mai speram" PDF Imprimare
Joi, 21 Mai 2015 14:35


                                              


  FC Rapid organizeaza   astazi conferinta de presa dinaintea meciului cu CFR Cluj    ce se va disputa   simbata     seara  de  la  ora  21:00  pe  stadionul  din Cluj.

                     

   La conferinta giulestenilor, participa  antrenorul giulestenilor Cristiano Bergodi .


Cristiano Bergodi :

     " Nu e tensiune . Nu am vazut jucatorii asa ingrijorati de situatie.Trebuie sa le dau incredere jucatorilor.Stiam ca era o misiune grea , era o diferenta mare cand am venit , si trebuie sa nu gresim nimic.Am jucat foarte bine cu Craiova , 60 minute , putem face o prestatie foarte buna la CFR.


Daca mai gresim , s-a dus toata munca . Nu se mai permite nimic.Sapunaru cred ca fi pe teren sambata . Meulens , nu stiu inca daca va juca , ceilalti sunt toti apti.


Asteptam ziua de maine, va fi foarte importanta pentru noi. Trebuie sa stim daca CFR va lua punctele inapoi, plus punctele dintre Gaz Metan si Chiajna ce pot decide  soarta noastra.

E un meci foarte important pentru noi.Ne gandim sa castigam , oricare ar fi soarta punctelor de la Cluj. E o echipa foarte buna la Cluj , jucatori buni, Tade , Deac , vom avea un meci foarte greu.


 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 126 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal