Total Media News

Fotbal
Rapid- Concordia Chiajna | Etapa 27 PDF Imprimare
Luni, 20 Aprilie 2015 17:55

 

Fluier final in Giulesti, Rapidul a reusit sa invinga , scor 1-0 , si continua sa lupte pentru salvarea de la retrogadare.

In Giulesti la ora 20:30 , se intrec in derby-ul etapei pentru salvarea de la retrogadare Rapid si Concordia Chiajna.

Echipele de start:

RAPID:Buchta - Sapunaru , Sapina, Cmovs , Josl- Gecov , Garai - Meulens ,Ricardo Alves , Edu Oriol - Niculae

Rezerve : Bornescu , Oriol , Dan, Benson , Pancu , Coimbra, Kikas

CHIAJNA : Rimniceanu - Vagner , Maftei , Alves , Bucurica - Serediuc , Madeira , Purece , Boldrin - Grigorie , Dina.

Rezerve : Matache , Florea , Pena , Cristea , Dyulgerov , Lovin , Bagaric.

Arbitrii : Alexandru Tudor / Gh.Sebastian , Marius Marchidanu / Marin Petrache ( Observator de joc).


Citeşte mai mult...
 
Rapid-Chiajna, etapa 27 PDF Imprimare
Vineri, 17 Aprilie 2015 10:26

 

                                            

Update:Echipele ce vor evolua in acest meci

   

Conferinta  de  presa  a giulestenilor se  desfasoara la  baza ProRapid , unde vor fi prezenti noul tehnician al echipei Cristiano Bergodi , si Cristian Sapunaru , capitanul echipei.      

   

  Cristiano Bergodi a declarat:

       " E un meci foarte important pentru noi .Ar fi bine sa incepem cu o victorie acest mini-retur . Am cunoscut baietii , am avut si o intalnire amicala cu Cristi Pustai , care cred eu ca m-a ajutat . Baietii aveau moralul scazut , insa acum , si mai ales in lupta pentru salvarea de la retrogadare e nevoie de daruire , si energie. Sper ca suporterii sa ne ajute , si sa cante , asa cum o faceau si in 2007 cand am mai antrenat eu aici. S-ar putea sa schimb si sistemul de joc , am lucrat ceva , insa vom vedea , mai avem 3 zile pana la meciul cu Concordia."

Intrebat despre titularul postului de portar , tehnicianul italian a declarat :" Nu pot sa va spun acum pe cine voi miza , pe Mircea il stiu de cand eram in Romania , Draghia e un portar tanar , de viitor , si Milos Buchta e un portar experimentat . Sunt multumit de raportul antrenorului cu portarii ."


Cristian Sapunaru s-a rezumat la a spune :" Este cea mai importanta finala a noastra. Daca reusim sa ne impunem , cred ca vom face apoi niste meciuri bune , speram sa facem un meci bun, altfel degeaba venim si vorbim la conferintele de presa,  trebuie sa jucam bine."

Citeşte mai mult...
 
Bergodi :"Regret plecarea de la Rapid" . Cristiano Bergodi"Salvatore della patria" pentru Rapid ? PDF Imprimare
Joi, 16 Aprilie 2015 13:35



Cristiano Bergodi , fostul mare jucator al echipei Lazio Roma , a fost oficial prezentat ieri la Rapid. Odata cu venirea sa , s-a schimbat si stafful giulestenilor. Secunzii lui Bergodi vor fi 2 conationali , in timp ce noul preparator fizic este Ionel Colonel , iar antrenor cu portarii Marian Ionita.

Rapidul se afla intr-o stare critica , vine dupa trei infrangeri consecutive , iar probabilitatea ca echipa alb-visinie sa ramana in prima liga a devenit foarte mica.

Primul examen in acest sens este meciul de luni seara , contra Concordiei Chiajna , una din contracandidatele la salvarea de la retrogadare.

In favoarea tehnicianului italian , vorbesc rezultatele din primul sau mandat pe Giulesti,respectiv 9 meciuri fara infrangere in Liga 1, si jocul spectaculos pe care l-a etalat peste tot pe unde a antrenat . Totusi , el va trebui sa gestioneze foarte bine doua aspecte:

  • Prima problema , si mare dilema , ar fi daca Bergodi reuseste sa se impuna si sa conlucreze , cu "capii vestiarului" Pancu, Bornescu , Sapunaru sau Niculae , si in acelasi timp daca va face acest grup alcatuit in principal din jucatori straini . Daca va reusi sa rezolve aceasta problema , Rapid este cu un pas mai aproape de salvare.
  • O a doua problema , una tehnica, tine de jocul prestat . Giulestenii nu au impresionat prin jocul lor in acest retur , cu exceptia meciului cu Otelul  cand jocul a fost unul spectaculos . Bergodi vrea , si trebuie sa rezolve aceasta problema. Inca de la conferinta de presa a anuntat ca Rapidul va juca cu pase pe jos , renuntand la baloanele inalte , dand de inteles ca problema ocazilor si golurilor va fi rezolvata .Totodata , a precizat si ca se gandeste sa schimbe sistemul de joc. Giulestenii au folosit in principal 4-2-3-1 , dar si modulul clasic 4-4-2 .Cristiano Bergodi , a folosit preponderent pe unde a antrenat 4-3-3 , ramane de vazut daca jucatorii pe care ii are la dispozitie se pot mula pe acest sistem de joc , si daca va avea suficient timp pana la prima partida sa-l implementeze.
Citeşte mai mult...
 
Cristiano Bergodi , noul tehnician al Rapidului ! PDF Imprimare
Marţi, 14 Aprilie 2015 23:28

 

              


   La conferinta de presa de prezentare a lui Cristiano Bergodi , sunt prezenti toti oamenii ce vor alcatui stafful sau :

    "Am venit cu sufletul , aici am lucrat , e frumos ca m-am intors la Rapid. Reprezinta pentru mine cel mai mare regret Rapidul , in Octombrie 2007 , am plecat cu demisie cand aveam o echipa foarte buna , castigand Supercupa.Cand am primit oferta din partea domnului Moraru , pennru cele 8 etape am ales sa vin cu sufletul . M-am inteles foarte bine cu oamenii de la Rapid , sper sa facem o treaba buna."

Marian Ionita ,noul antrenor cu portarii :" Ma simt onorat ca domnul Bergodi a apelat la mine , sunt bucuros ca m-am intors acasa , bineinteles la Rapid.Speram sa facem o treaba buna."


Cristiano Bergodi:" Cred ca se poate face treaba buna , salvarea de la retrogadare se joaca pana in ultima etapa . Echipa a inceput bine , am vazut niste meciuri , dupa aceea , nu stiu ce s-a intamplat.

 

Citeşte mai mult...
 
Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei RAPID PDF Imprimare
Marţi, 14 Aprilie 2015 23:14

  Antrenorul echipei Rapid ,Cristi Pustai  , va  fi  inlocuit  de  Cristiano Bergodi  !

 

                                                    

    Cristiano Bergodi

      Cristiano Bergodi (n. 14 octombrie 1964, Bracciano, Italia) este un fost jucător și actual antrenor italian de fotbal. Ca jucător, este cunoscut pentru perioada când a jucat ca fundaș la clubul Lazio Roma. Ca antrenor, a activat la cluburi italiene de Serie B, după care a plecat în România, unde a pregătit mai multe echipe, câștigând o Supercupă a României cu Rapid București și calificând echipa CFR Cluj în premieră în Cupa UEFA. A fost antrenorul Stelei București timp de 13 meciuri, fiind demis după un egal cu Sheriff Tiraspol în Liga Europa.

Cariera de antrenor

După retragere, Bergodi a început cariera de antrenor. După câteva cluburi italiene din ligile inferioare, el s-a mutat în fotbaul românesc, inițial antrenând echipa FC Național București. După această experiență el semnează cu CFR Cluj pe durata sezonului 2006-2007, câștigând cu echipa un loc de Cupa UEFA. De asemenea a antrenat echipa Rapid București, cu care castigă Supercupa României pe data de 27 iulie 2007. Pe data de 6 octombrie 2007, la scurt timp după ce Rapidul a fost eliminată din Cupa Uefa în primul tur preliminar, Bergodi demisionează.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 130 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal