Total Media News

Fotbal
suspendările fotbalistilor se vor contabiliza şi în Cupa Ligii PDF Imprimare
Duminică, 03 August 2014 16:40

    Comitetul de Urgenţă al FRF a modificat, în şedinţa de vineri, articolul 41 din Regulamentul Disciplinar, astfel încât suspendările cauzate de cartonaşele roşii să fie executate atât în meciurile din Cupa Ligii - Adeplast, cât şi în Supercupa României - Timişoreana, informează frf.ro.

                                       

    Modificarea a fost efectuată la solicitarea FC Steaua şi a Ligii Profesioniste de Fotbal. Iniţial, articolul 41 (Executarea suspendărilor) din Regulamentul Disciplinar nu enumera Supercupa României şi Cupa Ligii printre competiţiile oficiale: "Suspendarea persoanelor fizice, jucători sau oficiali (alta decât cea pentru cartonaşe galbene) se execută începând cu primul joc oficial, desfăşurat după luarea hotărârii, respectiv, după eliminarea din teren, în calcul intrând atât etapele de campionat, cât şi cele din cadrul Cupei României".

   Noua formă a articolului 41 este următoarea:

Citeşte mai mult...
 
Rapid învinge FC Viitorul cu 2-1 PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 August 2014 18:19

     Rapid a obţinut prima victorie de la revenirea în Liga I, după ce a învins, vineri seară, la Chiajna, cu scorul de 2-1 (2-1)

                                

               

    Pentru Rapid au marcat E.Dică '8 (penalti) şi Ciolacu '16, în timp ce pentru FC Viitorul a înscris Mitrea '23 (penalti).

0-1: Mitrea l-a faultat pe Ciolacu în interiorul careului, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Emil Dică

0-2: Negru i-a pasat cu călcâiul lui Ciolacu, care a înscris din unghi la vinclul porţii lui Balauru

Citeşte mai mult...
 
ABONAMENTE TUR DE CAMPIONAT Rapid 2014-2015 PDF Imprimare
Joi, 31 Iulie 2014 18:49

            Fotbal Club Rapid Bucuresti pune la dispozitia suporterilor abonamentele pentru sezonul / turul campionatului 2014-2015.

                                        

   Fanii care doresc sa isi rezerve un loc intr-un sector anume o pot face completand nume, prenume, sector si numar loc in sectiunea CONTACT pe site-ul oficial www.fcrapid.ro.

   Cei care aleg modalitatea de a rezerva un loc, trebuie sa trimita respectiva cerere pana duminica, 3 august, ora 23.59.

Abonamentele vor putea fi ridicate de la casele retelei Eventim pana marti, 5 august, ora 20.00.

Dupa aceasta data si ora, in cazul in care cel care a efectuat rezervarea nu si-a ridicat abonamentul, respectiva rezervare isi pierde valabilitatea.
     Preturi:
VIP: 650 LEI
Tribuna Oficiala: 500 LEI
Tribuna “0”: 450 LEI
Tribuna I: 250 LEI
Tribuna a II-a: 200 LEI

 

Citeşte mai mult...
 
Interviu cu Nicolae Vasile. Bomba ! Fotbalistul a fost ofertat de o rivala a giulestenilor. PDF Imprimare
Luni, 28 Iulie 2014 13:29

      Astazi , Nicolae Vasile , fundasul stanga al Rapidului in varsta de 18 ani , a avut amabilitatea sa ne ofere un interviu mai pe larg despre situatia sa de la club, si amanunte despre inceputurile sale ca fotbalist .

 


Reporter : Salut Niky , imi face o deosebita placere sa te am alaturi de mine si as vrea in aceasta dupa-miaza mai multe amanunte legate de cariera ta , si actuala situatie de la Rapid .

Nicolae Vasile :Imi face mare placere sa vorbesc cu tine ,imi face mare placere sa vorbesc despre cariera mea , si cu cea mai mare placere si cu o sinceritate maxima discutam .

R: In primul rand , spune-mi si mie de unde pasiunea ta pentru fotbal , unde te-ai apucat de fotbal , si pe ce pozitie ai jucat cand erai mic?

N.V :Am inceput fotbalul pe la 5 ani , tin minte ca eram fascinat de minge , ma jucam toata ziua de dimineata pana seara , pana cand bunicul unui prieten de-al meu m-a vazut jucand , si a spus "Hai sa te duc la fotbal" .De atunci a inceput acest vis minunat . Am inceput fotbalul la Pro Luceafarul , tin minte si acuma , primul meci oficial a fost  pe 20 Iulie 2005 , si am inceput sa joc prima oara ca libero ,ultim aparator, iar acum , 5-6 ani am fost nevoit sa ma reprofilez fundas stanga,  pentru ca nu se mai folosea libero in campionatul Romaniei , la echipele mari , si acum am deja 6 ani la Rapid , si speram ca aceste probleme sa se rezolve .

R:Ai spus ca joci la Rapid , esti deja de 2 ani in anturajul echipei mari , esti la nationala de tineret ,de unde pasiunea ta pentru Rapid ? Esti un jucator apreciat de suporteri.

N.V : Da , le multumesc din suflet pentru ca sunt alaturi de mine si nu m-au uitat , eu intotdeauna am privit catre ei , orice decizie am luat in legatura cu Rapid.Eu ma lupt sa raman aici , si sper zilele ce vin sa semnez .Pasiunea pentru Rapid , vine de la unchiul meu care e rapidist , si de mic ma ducea la stadion ,si bineinteles , nu ai cum sa te indragostesti de acest club cu fani minunati .

R:Ai vreun idol ? Si daca da,  despre cine este vorba ?

N.V: Da , normal , idolul meu este Vladimir Bozovic .De cand am inceput sa joc la Rapid l-am avut ca idol , l-am prins si la echipa , mi-a dat niste sfaturi .

R: I-ai preluat chiar si numarul pe tricou ( numarul 19).

N.V: Exact , este o mandrie pentru mine sa port acest tricou ,numarul 19 , am apucat sa fur multe de la el , mai ales spiritul de lupta , niciodata nu se dadea batut , un spirit de luptator , si cu siguranta el este si va ramane idolul meu .

Citeşte mai mult...
 
Derby-ul primei etape Rapid-Steaua PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 18:07

                    astazi  de  la  ora  21,00  are  loc  meciul  :

  

 

   noul  patron  al  Rapidului  va fi  prezent  in  tribuna  stadionului  Giulesti.

 

  Este  o noua  ERA  a  Rapidului.

  Dupa   modul  in  care  a  fost  prezentat, si  dupa  modul  cum  a  vorbit  , suntem  convinsi ca Rapidul  - inca  din  acest  an  - va  trage  la  titlu.


Echipele de start :

Rapid : Bornescu - Tinc, Lung, Iacob,Stoica - Negru, Sandulescu - Coman, Pancu, Selagea - Ciolacu.

Steaua : Arlauskis -Ripa,Szukala, Filip,Latovlevici - Prepelita , Stanciu - Popa, Vilceanu,Parvulescu - Keseru.


 
La pauza , scorul este 1-1 . Au avut si 2 faze controversate , Arlauskis , a faultat in postura de ultima aparator , si a primit doar cartonas galben, in timp ce golul Stelei, a fost marcat din pozitie de ofsaid , de Claudiu Keseru.


Scor  final  3: 1  pentru  Steaua.

- din  min  81  Rapid  a  jucat  in  10  oameni- Pancu  a  iesit  din  teren - se pare  accdentat;

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 151 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal