Total Media News

Fotbal
UEFA ia masuri PDF Imprimare
Joi, 17 Iulie 2014 22:07

         UEFA a interzis Israelului să organizeze meciuri din cupele europene pe teren propriu.

        Echipele din Ucraina şi Rusia nu se pot întâlni în Europa

                                                            

     Comitetul de Urgenţă al UEFA, întrunit de urgenţă joi, a anunţat că, din cauza situaţiei tensionate din regiune, Israel nu poate organiza pe teren propriu meciuri din Liga Campionilor şi Europa League din sezonul 2014-2015. Echipele din Israel vor disputa meciurile de pe teren propriu în altă ţară.                  

  • Maccabi Tel Aviv, în Liga Campionilor, şi Hapoel Tel Aviv, Hapoel Kiryat Shmona FC şi Hapoel Be'er Sheva în Europa League, sunt echipele din Israel afectate de decizia UEFA.
  • Chiar dacă nu face parte din Europa, echipele din Israel sunt acceptate să evolueze în competiţiile organizate de UEFA
  • Israelul efectuează de zece zile raiduri aeriene asupra poziţiilor mişcării islamiste Hamas din Fâşia Gaza, ca reacţie la asasinarea a trei adolescenţi israelieni şi la atacurile cu rachete palestiniene. Bilanţul confruntărilor este de circa 200 de morţi de partea palestiniană şi un mort în Israel.
Citeşte mai mult...
 
LPF va întocmi un cod etic pentru antrenorii, conducătorii şi oficialii din Liga I PDF Imprimare
Marţi, 15 Iulie 2014 16:26

    Liga Profesionistă de Fotbal va întocmi un cod etic prin care va reglementa relaţiile dintre antrenori, conducători şi ceilalţi oficiali ai cluburilor din Liga I, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele LPF, Gino Iorgulescu.

           

    El a explicat că acest cod va fi prevăzut şi cu sancţiuni pentru cei care vor încălca regulile. "O să avem discuţii cu aceşti conducători care mai merg pe la televiziuni să aibă un comportament cât mai adecvat pentru schimbarea imaginii cluburilor şi a fotbalului. O să facem un cod etic în ceea ce priveşte relaţiile dintre antrenori, conducători şi toţi cei care sunt în acest fenomen. Cu această ocazie o să facem şi o grilă de sancţiuni", a spus Iorgulescu.

Citeşte mai mult...
 
finala Cupei Mondiale GERMANIA-ARGENTINA PDF Imprimare
Duminică, 13 Iulie 2014 18:22

    Germania întâlneşte Argentina în finala Cupei Mondiale, într-o reeditare a finalei din 1986. Partida începe la ora 22:00 (ora României).

                                    

   Meciul are loc pe Maracana. Steagurile celor două finaliste, Germania şi Argentina, au fost arborate.

   Argentina s-a calificat în finală după ce a trecut de Olanda, scor 4-2, la loviturile de departajare, iar Germania a învins Brazilia, scor 7-1.

    Reprezentativa Argentinei a ajuns în finala Cupei Mondiale după 24 de ani, după finala pierdută în 1990, în faţa Germaniei lui Lothar Matthäus.

Citeşte mai mult...
 
KYROS VASSARAS, NOUL PREȘEDINTE AL COMISIEI CENTRALE A ARBITRILOR PDF Imprimare
Vineri, 11 Iulie 2014 22:02

            Kyros Vassaras este, începând de azi, 11 iulie 2014, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, el înlocuindu-l pe Alexandru Deaconu, care ocupa acest post din august 2012.

                

   Grecul în vârstă de 48 de ani a fost ales în ședința Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc astăzi, 11 iulie.

   Vassaras a renunțat la arbitraj la vârsta de 41 de ani, iar în cariera sa a condus o semifinală de Champions League, una de Europa League, a fost prezent la Campionatul Mondial din 2002, la Jocurile Olimpice din 2004 și la Campionatul European din 2008.După ce a renunțat la arbitraj, Kyros Vassaras a făcut parte din structurile arbitrajului de la UEFA.

Citeşte mai mult...
 
DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV DIN 11 IULIE PDF Imprimare
Vineri, 11 Iulie 2014 20:59

         Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 11 iulie 2014, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, adoptă următoarele decizii:

                                                             

- Aprobă cu unanimitate de voturi numirea domnului Kyros Vassaras în funcția de Președinte al CCA.

- Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

- Aprobă cu unanimitate de voturi antrenorul echipei naționale de tineret și a antrenorilor principali ai echipelor naționale de juniori.

- Ia act de raportul de activitate al Comisiei de Disciplină a FRF.

- Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a Comisiei de Disciplină a FRF.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 153 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal