Total Media News

Fotbal
FRF respecta sau nu articolul 54, punctul 2 din propriul statut in cazul CS U. Craiova ? PDF Imprimare
Miercuri, 18 Iunie 2014 22:13

   Comisia de Disciplină a FRF a amânat, miercuri, până după şedinţa Comitetului Executiv din 27 iunie, judecarea dreptului de promovare al CS Universitatea Craiova, deoarece clasamentul final al Ligii a II-a nu a fost aprobat încă.

                                          

   Conform unor surse federale, clasamentul nu produce efecte juridice decât după ce a fost aprobat de Comitetul Executiv al FRF.

   Astfel, după ce Comitetul Executiv va aproba clasamentele primelor două ligi, Comisia de Disciplină se va putea pronunţa asupra dreptului de promovare al CS Universitatea Craiova.

  CS Universitatea, club susţinut de Primăria Craiova şi care a evoluat prima dată în Liga a II-a, sezonul trecut, a obţinut promovarea din punct de vedere sportiv şi a primit licenţa pentru Liga I, dar Comisia de Disciplină a FRF urmează să ia o decizie în privinţa dreptului grupării oltene de a face parte din primul eşalon.

Citeşte mai mult...
 
Meciurile din Liga 1 se mută la UPC şi Focus Sat PDF Imprimare
Luni, 16 Iunie 2014 15:15

       UPC România şi Focus Sat vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani.

             

                     

   Operatorii telecom au semnat recent un acord cu firma Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.

   În perioada 2014-2019, toţi clienţii UPC vor putea să se bucure de 5 sezoane de fotbal extraordinar cu echipele de top din România şi vor urmări derbiurile. Te numeri printre ei? Ai fotbal garantat. Iar dacă nu, e timpul să vii la UPC.

  Fotbalul înseamnă emoţie, prietenie, provocare, spectacol, răsturnări de situaţie, bucuria victoriei, dar şi tristeţea înfrângerii. Timp de 5 ani toate acestea vor putea fi trăite de abonaţii UPC la intensitate maximă, fiind martorii celor mai valoroase competiţii de fotbal din România! 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 PDF Imprimare
Joi, 12 Iunie 2014 13:24

                    Campionatul Mondial de Fotbal 2014 

este cea de-a 20-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal, care va             avea loc în Brazilia între 12 iunie și 13 iulie 2014.

                                                   

      Aceasta va fi a doua oară când Brazilia găzduiește acest eveniment, prima ediție găzduită de această țară având loc în 1950. Brazilia va deveni cea de-a cincea țară care găzduiește pentru a doua oară Campionatul Mondial de Fotbal, după MexicItaliaFranța și Germania.

Va fi pentru prima dată când Campionatul Mondial este ținut înAmerica de Sud după Campionatul Mondial de Fotbal 1978 din Argentina, și a 5-a la general.

De asemenea este prima dată când două Campionate Mondiale consecutive sunt ținute în afara Europei și prima dată când două Campionate Mondiale consecutive sunt ținute în Emisfera sudică (Campionatul Mondial de Fotbal 2010 s-a desfășurat în Africa de Sud).

Citeşte mai mult...
 
RAPID are viitor :Grupa de copii, născuți în anul 2000, PDF Imprimare
Miercuri, 11 Iunie 2014 15:52

      Grupa de copii, născuți în anul 2000, a câștigat ediția 2013-2014 a Campionatului Municipal.

 

                

     Juniorii B, antrenați de Iosif Damaschin, s-au impus cu 2-1 în finala cu Dinamo, după ce roș-albii au condus cu 1-0.
** fc RAPID
Citeşte mai mult...
 
Adrian Zamfir a cedat acțiunile Rapidului PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 Mai 2014 09:48

               Rapid București are, începând de vineri, noi acționari  !

                                               

    Președintele giuleștean Nicolae Manea a anunțat, vineri, la Digi Sport că omul de afaceri Adrian Zamfir a cedat oficial pachetul majoritar de acțiuni de la clubul alb-vișiniu către 4 persoane ce rămân, deocamdată, învăluite în mister.

"Nu vor nici ei să iasă în față, dar sunt oameni care vor binele Rapidului", afirmă Nicolae Manea, care dă asigurări că tranzacția s-a încheiat: "Mi-au arătat documentele semnate".

Totodată, președintele giuleștean a spus că transparența va fi asigurată la clubul alb-vișiniu, unde banii intră într-un singur cont, făcut în numele clubului de către administratorul judiciar.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 155 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal