Total Media News

Fotbal
Reghecampf s-a despărţit de Steaua PDF Imprimare
Duminică, 25 Mai 2014 16:19

                  A semnat pe doi ani cu Al-Hilal

           

**OFICIAL** Reghecampf s-a despărţit de Steaua! A semnat pe doi ani cu Al-Hilal

 

    Finala Cupei României cu Astra a fost ultimul meci al lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei. Antrenorul de 38 de ani a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal.

Reghecampf a primit prin fax contractul oferit de gruparea saudită şi l-a semnat, după ce şi-a consultat avocatul.

    Situația este aproape trasă la indigo cu cea din 2007. Atunci, Cosmin Olăroiu pleca de la Steaua tot după 2 ani, în care a realizat performanțe importante, și semna tot cu Al Hilal. 

    La echipa care s-a clasat pe locul 2 în ultima ediție din campionatul saudit, Reghe va câștiga 5 milioane de euro în doi ani de zile. 

Citeşte mai mult...
 
FC Dinamo a depus dosarul pentru a intra în INSOLVENŢĂ PDF Imprimare
Miercuri, 14 Mai 2014 19:44

    FC Dinamo a depus, marţi, la Tribunalul Bucureşti, dosarul prin care solicită deschiderea procedurii de insolvenţă, informează site-ul tmb.ro.

                                         

   Dosarul a fost înregistrat cu numărul 16020/3/2014 în numele societăţii FC Dinamo 1948 SA, care administrrează clubul de fotbal din Liga I. Tribunalul Bucureşti nu a acordat încă un termen pentru acest dosar.

    Instanţa va analiza cererea FC Dinamo şi în cazul în care o va accepta va numi un administrator judiciar. Acesta din urmă va întocmi tabelul preliminar de creanţe până la un termen stabilit de Tribunalul Bucureşti.

   FC Dinamo este al cincilea club de Liga I care intră în insolvenţă în ultimii doi ani după FC Rapid, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj şi Oţelul Galaţi.

   Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a devenit majoritar la Dinamo, în luna martie 2013, după ce a preluat acţiunile deţinute de Nicolae Badea şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu.

Citeşte mai mult...
 
Se vor anula alegerile anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal PDF Imprimare
Marţi, 06 Mai 2014 20:24

    Tribunalul Bucureşti a admis, marţi, încă două cereri de intervenţie în solicitarea FRF de validare a noii sale conduceri, SC Politehnica Timişoara SA, patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006, în afara celei depuse de AJF Giurgiu.

                                       

  Instanţa a stabilit ca termen pentru judecarea solicitării Federaţiei Române de Fotbal de validare a noii conduceri data de 3 iunie, ora 12.00.

  Înregistrarea noii conduceri a FRF în Registrul Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti a fost contestată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestaţie în urmă cu o lună şi jumătate, prin care solicita anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu la 5 martie.

Citeşte mai mult...
 
Astra va disputa partidele din Europa League la Giurgiu PDF Imprimare
Miercuri, 30 Aprilie 2014 16:49

      Luni a fost prezent la Giurgiu un reprezentant de la UEFA care a inspectat stadionul “Marin Anastasovici”.

               

    Acesta a fost mulţumit de condiţiile pe care Ioan Niculae le-a creat la Giurgiu. În plus, sunt şanse mari ca echipa pregătită de Florin Marin să dispute meciurile din preliminarii şi play-off-ul din Europa League pe nouă arenă. De asemenea până la finalul lunii mai va fi terminată şi peluza, iar în total stadionul va avea o capacitate de aproximativ 9.000 de locuri.

   Astra Giurgiu este calificată în finala Cupei României şi va juca pe 23 mai împotriva Stelei pe “Naţional Arena”. Indiferent de rezultatul din finala Cupei României, giurgiuvenii vor intra în preliminariile Europa League în turul III şi vor disputa primul meci pe 31 iulie, iar returul pe 7 august2014.

Citeşte mai mult...
 
Dosarul de candidatură a României pentru Turneul EURO 2020 a fost transmis la UEFA PDF Imprimare
Vineri, 25 Aprilie 2014 19:43

          Joi, 24 aprilie 2014, a fost transmis la UEFA dosarul de candidatură a României pentru organizarea unor meciuri din cadrul Turneului Final al EURO 2020.

                                                  

    Completarea și finalizarea celor 12 secțiuni ale dosarului de candidatură au necesitat un efort complex în care au fost angrenate structuri guvernamentale, Primăria Municipiului București, Federația Română de Fotbal, alte instituții și organizații.

   Dosarul de candidatură conține prezentări ale unor aspecte juridice, politice, economice, sportive, de infrastructură, de dezvoltare durabilă, responsabilitate socială și de tehnologia informației relevante pentru organizarea EURO 2020, precum și o descriere amănunțită a facilităților existente pe Arena Națională, a spațiilor adiacente și a dezvoltărilor care vor avea loc în proximitatea stadionului și în oraș, până în anul 2020.

    Dosarul este însoțit de hărți, planuri și imagini, precum și de garanții emise de autoritățile române privind angajamentul de a îndeplini cerințele formulate de UEFA pentru organizarea jocurilor din cadrul EURO 2020.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 156 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal