Total Media News

Fotbal
Se pare ca RAPID nu v-a mai juca pe stadionul Giulesti PDF Imprimare
Marţi, 22 Aprilie 2014 21:24

       Potrivit unui  comunicat   de  pe  siteul oficial  al  clubului  de fotbal Rapid  Bucuresti  , se  pare  ca  ecfipa de  fotbal  Rapid  Bucuresti  nu  v-a  mai  juca  pe  Giulesti  in  viitor

                                                  
    Primul vers din tradiționalul imn al Rapidului, “suntem peste tot acasă”, tinde să își piardă sensul chiar acasă, acolo unde jucăm, cu unele excepții, de când a fost construită arena din Giulești. Solicitările noastre adresate către Ministerul Transporturilor de a reglementa problemele legate de folosirea stadionului “Giulești-Valentin Stănescu” nu au primit niciun răspuns.

Citeşte mai mult...
 
Cosmin Olăroiu a câştigat titlul cu Al Ahli în Emiratele Arabe Unite PDF Imprimare
Joi, 10 Aprilie 2014 22:03

   Antrenorul Cosmin Olăroiu a câştigat titlul de campion în Emiratele Arabe Unite, după ce echipa sa Al Ahli a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Al Wasl, într-un meci din etapa a XXIII-a.

              

  Golurile învingătorilor au fost marcate de Ahmed Khalil '55 şi Grafite '58, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Ricardo Oliveira, în minutul 6.

   Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Al Ahli a acumulat 57 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de echipa clasată pe locul secund, Al Shabab.

Al Ahli a câştigat pentru a treia oară în istorie titlul de campioană, după ce s-a mai impus în sezoanele 2005-2006 şi 2008-2009.

Citeşte mai mult...
 
Burleanu l-a anunţat pe Prodan că e demis PDF Imprimare
Luni, 07 Aprilie 2014 19:28

    Burleanu l-a anunţat că e demis, Prodan cere 100.000 de euro despăgubiri: "Am fost ameninţat cu o plângere de viol"

 

În urma incidentului legat de diurna jucătorilor de la naţionala U17 pe care ProSport l-a dezvăluit în exclusivitate, Răzvan Burleanu a luat decizia de a-l demite pe Daniel Prodan, directorul FRF şi omul care a fost şeful delegaţiei României la "Turneul de Elită" din Scoţia.

 

Răzvan Burleanu a prezentat astăzi consecinţele problemei diurnelor de la lotul U17. Conform preşedintelui FRF, Daniel Prodan - şeful delegaţiei României în Scoţia - nu va mai face parte din structurile federale, fapt pe care Burleanu i l-a comunicat fostului fundaş în această dimineaţă. "Daniel Prodan nu va mai continua! I-am comunicat acest lucru şi vrea 100.000 de euro ca să plece". Întrebat dacă îi va plăti această sumă fostului component al "Generaţiei de Aur", Burleanu a răspuns zâmbind. "Nu voi plăti niciodată o sumă de bani doar ca să nu mai dau ochii cu cineva. Prodan are un comportament defăimător şi aduce prejudicii de imagine Federaţiei. E dezamăgitor", a spus Burleanu la conferinţa de presă de la "Casa Fotbalului". 

Citeşte mai mult...
 
Stadion de patru stele şi 30 de mii de locuri. Proiectul prin care Rapidul poate redeveni o forta PDF Imprimare
Duminică, 06 Aprilie 2014 12:14

               Rapidul nu se dezlipeşte de sintagma "farmecul vieţii".

                                                        

     Deşi în plină criză financiară şi până nu de mult amenintaţi cu falimentul, giuleştenii au iar motive de speranţă.

Rapidul are drum liber spre Liga 1 după ce planul de reorganizare financiară al clubului a fost aprobat.

 Mai mult de atât, chiar dacă planul prin care Viorel Moldovan intenţiona să preia echipa a căzut, se pare că giuleştenii sunt aproape de o lovitură nesperată.Avocatul Dragoş Sabău, născut în Giuleşti, este reprezentantul în România al unui fond de investiţii din Anglia.  Sabău dezvăluie pentru Digi Sport planul fondului amintit: preluarea echipei şi construirea unui stadion nou în Giuleşti. Totul depinde însă de realizarea unui proiect imobiliar în zona Giuleşti.

Citeşte mai mult...
 
Incercare de indepatare a lui Razvan Burleanu de la FRF PDF Imprimare
Duminică, 30 Martie 2014 13:04

      La FRF: 

                   "Scandal balcanic de toată frumuseţea"! 

                 Cine ar putea fi viitorul preşedinte   al  FRF 

                                                     

     GSP.ro a anunţat în exclusivitate că AJF Giurgiu a atacat la Judecătoria sectorului 2 Adunarea Generală în care Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte FRF.

Dumitru Dragomir a analizat pe site-ul oracoluldelabalcesti.ro evenimentele şi, deşi e convins că Burleanu nu-şi va pierde postul, prevede un mare scandal în fotbalul românesc:

"Acum văd că deja îşi fac încălzirea Puiu Iordănescu, cel mai bine cotat politic, Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român, apreciat şi pentru ce face cu şcoala lui de fotbal. 

Prevăd un scandal balcanic de toată frumuseţea, dar că Burleanu va fi îndepărtat aşa de uşor de la FRF, asta nu o mai cred. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 157 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal