Total Media News

Fotbal
Universitatea Craiova a fost cedata PDF Imprimare
Duminică, 30 Martie 2014 09:08

              Adrian Mititelu a cedat astăzi clubul Universitatea Craiova.

                                                         

Noii patroni ai Universităşii sunt suporteri.

Asociaţia “Ştiinţa suntem noi” a anunţat că Adrian Mititelu a cedat suporterilor echipa FC Universitatea Craiova.

Într-un comunicat eliberat de Asociaţie, suporterii explică:

“Am realizat astăzi probabil cel mai important lucru din istoria FC Universitatea Craiova din ultimii 10 ani. Am obţinut acordul de principiu al lui Adrian Mititelu pentru a prelua destinele echipei începand cu anul competiţional 2014-2015. Urmează să începem demersurile juridice pentru a pune la punct detaliile acestei tranzacţii în cel mai scurt timp.

Nu vom înfiinţa o noua echipa. Vom continua tradiţia şi vom căuta să ne ridicăm din punct de vedere sportiv la nivelul aşteptărilor suporterilor FC Universitatea Craiova.

Citeşte mai mult...
 
CFR ar putea ajunge în Liga a II-a PDF Imprimare
Joi, 27 Martie 2014 20:26

    Unul dintre golgheterii echipei din 2008, când CFR a cucerit primul titlu, Eugen Trică deplânge situaţia unde a ajuns echipa.

                                            

"E şocant să aud că CFR ar putea ajunge în Liga a II-a. Probleme sunt peste tot. N-ar fi un dezastru nici dacă se începe reconstrucţia din Liga a II-a. S-a întâmplat şi la case mai mari să retrogradeze echipe din cauza problemelor financiare. Rezolvarea ar fi să nu se mai acorde contracte atât de mari. Trebuie să înţeleagă toţi că este criză", a spus Trică.

Mijlocaşul a fost titular şi în victoria istorică de la Roma, 2-1 pe Olimpico, în Champions League. "În acel moment, nu m-aş fi putut gândi că o să se ajungă aici, dar sper să se găsească o rezolvare. Paszkany nu se va retrage. Iubeşte prea mult CFR-ul. A pus mult suflet în munca pe care a făcut-o la această echipă, cum au pus şi Iuliu Mureşan sau Răzvan Zamfir. Ar fi mare păcat ca CFR-ul să dispară din prima ligă", crede cel care a şi antrenat CFR-ul, în sezonul trecut.Vlad Măcicăşan


Citeşte mai mult...
 
Moldovan, despre preluarea FC Rapid PDF Imprimare
Marţi, 25 Martie 2014 19:52

   Antrenorul Viorel Moldovan, care negociază preluarea pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid, a declarat, marţi, că va fi greu să se bazeze doar pe potenţa sa financiară pentru a ţine gruparea giuleşteană, dar a menţionat că are în spate oameni de afaceri dispuşi să investească sume importante.

                                      

 "Eu am o anumită potenţă financiară. Dar e greu să mă bazez pe ceea ce am eu când vorbim despre nevoile unui club ca Rapid. Rapid necesită foarte mulţi bani, necesită o implicare totală din punct de vedere financiar. Dar am în spatele meu oameni potenţi, oameni capabili să clădească un club puternic", a spus Moldovan.

Tehnicianul a recunoscut că la începutul negocierilor cu actualul proprietar Adrian Zamfir credea că tranzacţia va fi mai uşor de realizat, însă a explicat că lucrurile sunt puţin mai complicate şi pentru că el insistă pentru realizarea unui audit financiar la club.

Citeşte mai mult...
 
Burleanu intentioneaza sa aduca bani in fotbal din industria de pariuri PDF Imprimare
Joi, 06 Martie 2014 21:21

    Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, joi, că va milita pentru modificarea legislaţiei astfel încât fotbalul să beneficieze de fonduri din industria de pariuri, care în prezent se foloseşte gratis de numele echipelor din România.

        

   "Trebuie reglementată industria de pariuri. Îmi doresc să aduc bani din această zonă pentru că numele echipelor noastre sunt acum folosite fără niciun beneficiu. De aceea vom demara un proiect de modificare a legislaţiei în acest sens. Apoi vom milita pentru ca în noul Cod Penal trucarea meciurilor să fie sancţionată ca orice delict penal. În ceea ce priveşte biroul de integritate se va regăsi în continuare şi în noua organigramă a FRF. Trebuie să transmitem tuturor că în fotbalul românesc cazurile de corupţie nu au ce căuta", a spus el.

Burleanu a afirmat că îşi va respecta promisiunile din campania electorală şi va aduce în echipa sa de conducere numai oameni care nu au legătură cu grupurile de interese.

Citeşte mai mult...
 
Clubul Universitatea Craiova i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta PDF Imprimare
Vineri, 28 Februarie 2014 17:46

"Scrisoare deschisăCătre:     Dl Victor-Viorel Ponta,
                Preşedinte al Partidului Social Democrat
                Prim-ministru al Guvernului RomânieiStimate domn,
Clubul de fotbal Universitatea Craiova traversează momente extrem de grele care au început în vara lui 2011, atunci când FRF, prin Mircea Sandu şi Compania, au hotărât în mod abuziv excluderea din competiţia sportivă a uneia dintre cele mai titrate echipe de fotbal din România.

                                                
Acestă decizie este o premieră mondială, iar în România are un precedent în anul 1947, atunci când liderul comunist Ana Pauker a dispus desfiinţarea celebrei echipe FC Carmen Bucureşti, patronată de cunoscutul industriaş român Ionel Mociorniţă.În urma acestor abuzuri începând cu august 2011 clubul a deschis mai multe acţiuni civile şi penale cu scopul de a-şi apăra drepturile. Deşi am obţinut nenumeroase victorii în instanţă, iar în paralel Direcţia Naţională Anticorupţie i-a trimis în judecată pe Sandu Mircea şi ceilalţi inculpaţi, clubul a reintrat în competiţia fotbalistică abia în anul 2013 în condiţii materiale extrem de deficitare, deoarece nici până în prezent efectele catastrofale ale deciziei de excludere nu au fost reparate nici măcar în parte.În perioada de referinţă 2011-2013, reprezentanţi de frunte ai PSD Dolj au militat în mod frecvent în favoarea cauzei clubului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 158 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal