Total Media News

Fotbal
FC Rapid nu va mai juca in nocturna in partea a doua a sezonului din liga secunda PDF Imprimare
Luni, 03 Februarie 2014 21:23

Clubul FC Rapid a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, că nu va mai juca în nocturnă în partea a doua a sezonului din liga secundă, în urma negocierilor pe care le-a purtat cu televiziunea care va transmite partidele, TVR.

   Astfel, partidele televizate ale Rapidului se vor disputa după următorul program:

1 martie, ora 11.00 (TVR 3) SC Bacău - Rapid;

8 martie, ora 16.00 (TVR 1) Rapid - CF Brăila;

15 martie, ora 16.00 (TVR 1) Rapid - CSMS Iaşi;

Citeşte mai mult...
 
Romania a zdrobit Belgia la Europenele de futsal PDF Imprimare
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 10:51

               Echipa naţională de futsal a României a debutat cu o victorie clară la Euro 2014.

                     

       Tricolorii, aflaţi la cea de-a treia participare la turneele finale de pe "Bătrânul Continent", au învins ţara gazdă, Belgia, cu scorul de 6-1, asigurându-şi, în mare parte, un loc în sferturile de finală ale competiţiei.Emil Răducu a deschis scorul, iar Florin Matei şi Robert Lupu au crescut diferenţa la trei goluri.

 

     Belgienii au redus din handicap prin Rahou, iar apoi au decis să rişte şi au scos portarul.Echipa României a profitat de această mutare a gazdelor şi a mai înscris de trei ori, prin Marian Şotârcă, portarul Vlad Iancu şi Salhi, care a marcat în propria poartă într-un moment în care belgienii evoluau şi în inferioritate numerică, după ce Rahou fusese eliminat.România a mai jucat în sferturile de finală la Euro şi în 2012, când a cedat în faţa puternicei reprezentative a Spaniei. 

Mâine seară, tricolorii vor disputa meciul cu Ucraina, ultimul pentru ei din Grupa A. O victorie le va asigura elevilor lui Nelu Stancea prima poziţie în grupă.

Citeşte mai mult...
 
Mourinho: I'm here to stay, I belong to Chelsea PDF Imprimare
Marţi, 14 Ianuarie 2014 13:56

        Jose Mourinho insists he wants to stay at Chelsea for a long time and says he has given no thought to the next step in his managerial career.

                    

   Trophy-laden spells at Stamford Bridge, Porto, Inter Milan andReal Madrid have established Mourinho as one of the most respected coaches in the world.

   But now managing in west London for a second time, Mourinho is adamant he is ready to settle down in his personal and professional life.He told London's Evening Standard: “I’m not here thinking about my next move because I don’t want to have a next move. I’m here to stay.

   I belong to Chelsea, Chelsea belong to me.“I think London is the only place in Europe where I can keep these little things of life.

  I can go to school and wait for my son and daughter and the parents feel me as another parent."I can go to walk on Sloane Street or Old Bond Street and if somebody disturbs me it is not an English person for sure. I can go to a restaurant, I can go to a cab and the driver be an Arsenal or Tottenham supporter and he enjoys speaking with me.

Citeşte mai mult...
 
Nicolae Manea este noul presedinte al Rapidului PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 10:32

              Nicolae Manea este noul preşedinte al Rapidului:

                           "Aici e casa mea ! "

                                          

      Nicolae Manea a fost prezentat oficial ca noul preşedinte al Rapidului.Noul oficial al grupării giuleştene a ţinut să le mulţumească oficialilor Coronei Braşov, care au dat dovadă de înţelegere în momentul rezilierii contractului şi a vorbit despre planurile pe care le are la echipa sa de suflet.

   "Sigur, mă reîntorc în Giulești, unde totdeauna am considerat că este casa mea. Am stat foarte mulți ani la Rapid. Vin într-o situație care nu este ușoară, dar pentru mine normală. Niciodată nu am fost la Rapid decât în condiții grele. Am venit cu dorința ca acest club, acest brand, nu trebuie să piară. Ar fi o mare tragedie dacă Rapidul ar dispărea de pe harta fotbalului. Deja avem destule nume mari care au dispărut sau care nu sunt pe prima scenă.

Citeşte mai mult...
 
Planul de reorganizare al Otelului a fost aprobat de Tribunal PDF Imprimare
Duminică, 29 Decembrie 2013 22:23

                          Oţelul Galaţi a scăpat de faliment.

                                                                

     Gălăţenii au reuşit să convingă Tribunalul Bucureşti, care a aprobat planul de reorganizare.

     Potrivit celor de la viaţa-liberă.ro, judecătorul sindic a admis cererea administratului judiciar. Planul de reorganizare prevede perioada de trei ani.Fără decizia instanţei, Oţelul putea avea probleme cu obţinere licenţei pentru sezonul viitor.

     Oţelul a intrat în insolvenţă deşi a primit 20 de milioane de euro de la UEFA, în urma participării în grupele Ligii, în sezonul 2011-2012.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 159 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal